Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 2 saat önce, eregorn dedi ki: Xbox çok ısınıyor ama çok sessiz denmiş. Odanızın ısısı artabilir ama ses duymuyorsunuz denmiş. PS5 için, hem sessiz hem de ısınmıyor denmiş. Ayrıca alet kocaman ve çok güzel duruyor. mis gibi İçine fan koymamak da "çok ısınıyor ama çok sessiz"e gider, marifet değil o PS'in söküm takım videosunu görünce zaten adamların ısıya karşı nasıl hayvani önlem aldıkları görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 bu sene xbox ciyiz, hadi fifa atalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 2 saat önce, eregorn dedi ki: Ayrıca alet kocaman ve çok güzel duruyor. mis gibi çirkin konsol yoktur, az exclusive vardır. neyse zaten videoda görülüyor ki paneller kolaylıkla takıp çıkartılabiliyor. her yer custom panel dolar böylece evin ortasında dev bi router durmasını engelleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 bizim buradaki kur hareketliliği ile ayda bir fiyat yenileyecekler herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Hazır ekstra HDD slotuyla gelmesi güzel olmuş da orijinalinden hdd almak istersen geçirirler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 sanirim o da 250 dolar civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 ya ufak bir hesap yaptım da. bu alet yurt dışında (taş çatlasın) 5000 tl ye satılıyor. 1500 liraya uçakla git-gel yapabiliyoruz. 6500 liraya çok rahat alıp gelebiliyoruz. TR'den alıp 3000 tl zarara girmeye gerek var mı? var mı bir limiti kısıtı bişeysi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 artıkk öyle elektronikli tura çıkacaz gibi gözüküyo, tatil gezi de bonusu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Ben iste getirip satip uçak parasi çıkarma derdindeyim. Para kazanayım diye degilde Turkiye ye gelişime beleş olsun die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 at bi cantaya xbox digerine ps5, havaalaninda da boynuna as xbox, ps5 var diye, daha taksiye binmeden ikisini okutursun. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 45 dakika önce, Valvyn dedi ki: Ben iste getirip satip uçak parasi çıkarma derdindeyim. Para kazanayım diye degilde Turkiye ye gelişime beleş olsun die. **Off topic** Gopro hero 9 da getirebilirsin eğer amerika'dan geliyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Abi dediğim gibi su an bilet iptal olmazsa 18 aralık da ben geliyorum 25 Kasim gibi kuzenim Turkiye de olucak bisi getirmek isteyen varsa çapta kucuk pahada ağır haber ederse ya ben ya o bi sekilde getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 On 9.10.2020 at 18:28, Oce4n dedi ki: ya ufak bir hesap yaptım da. bu alet yurt dışında (taş çatlasın) 5000 tl ye satılıyor. 1500 liraya uçakla git-gel yapabiliyoruz. 6500 liraya çok rahat alıp gelebiliyoruz. TR'den alıp 3000 tl zarara girmeye gerek var mı? var mı bir limiti kısıtı bişeysi? ben de düşünüyorum bunu bu işlerden anlayan biri bilgi verebilir mi? mesela güvenlik xraydan görüp ne ayaksın mı diyor? kimse sormuyor çünkü gümrüğe tabi bişi var mı diye gerçi mantıken 1 ürünle hiçbirşey olmamalı ama arabayla giriş çıkışlarda kutulu ürün götürmek ara ara sıkıntı olabiliyor diye biliyorum, bavulda sınırı ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Kutusundan çıkar ve öyle valize koy. Şahsi malım de. Ben öyle sokmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 aman ne ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 yurtdışı 4k'ya geliyor eğer biz çıkana kadar dolar 16 lira olmazsa hala yurtdışı mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Hey gidi hey. Amazon.com'dan almıştım PS4'ü ilk çıktığı dönemde türkiyeye gönderiyorlardı. Hem de gümrüğünü kendileri yapıyordu. Gümrük için peşin çektikleri miktarın bir kısmını da refund etmişlerdi hatta. Param var ama silksen almam bu vergilerle. Korona bitsin, gider yurtdışı tatili dönüşü alırım aynı paraya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 olsun. bayrak inmiyor, ezan susmuyor. biraz buna odaklansanız iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 (düzenlendi) 18 saat önce, cabiria dedi ki: ben de düşünüyorum bunu bu işlerden anlayan biri bilgi verebilir mi? mesela güvenlik xraydan görüp ne ayaksın mı diyor? kimse sormuyor çünkü gümrüğe tabi bişi var mı diye gerçi mantıken 1 ürünle hiçbirşey olmamalı ama arabayla giriş çıkışlarda kutulu ürün götürmek ara ara sıkıntı olabiliyor diye biliyorum, bavulda sınırı ne bunun? Bavulda bir sırt çantasında bir tane getirebilirsin.araba ile bakmıyorlar genelde Ekim 16, 2020 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 peki buna da telefon gibi kayıt olayı getirebilecekler mi? örneğin kayıtsız ps5, nete bağlanamaz gibi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 bence gelmeli hatta pasaporta isletilmeliki herkes yılda 1 tane getirebilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Aslında devlet kayıtlı olmayan tüm mac adreslerinin nete bağlanmasını engellesin, ps5, laptop, tablet, cep, radyo vs herseyi. Standart 5k kayıt parası ödeyen baglanabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar