applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 yok konuşmayı dinledim. baya ciddi ciddi eleştiriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Bunun bi süre sonra kırmızı mavi kamuflaj vs renkleri çıkar ama o renkleri hede hödö edition diye daha pahalıya satarlar. Şekle gelince de deck cihaz değil bu rack'e de koyman düşünülmüyor o yüzden şekil öyle adamlar da tanıyor köylü hedef kitlelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Eger 7k olucaksa TR fiyatı gecmis olsun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Valla 7k da olsa alacağım. Hayatımda bir kez de olsa geri kalmak istemiyorum, ilk günden yeni konsola girmek istiyorum. Yıllarca öğrencilik döneminde her konsola önce nesiller, sonra seneler sonra girdik. Switch'e bile 2 sene sonra girdim işinde gücünde bir adam olmama rağmen sırf çok para harcamama refleksinden. İyi kötü kazanıyoruz artık, eğer en temel hobim için harcama yapmayacaksam niye kazanıyorum? İçimdeki bir kez de olsa release'de girme hevesi geçsin, 7-8 sene gelmeyecek tekrar bu günler. Devlet babaya küfrede küfrede alacağım. Hatta sanırım sırf bu yüzden Series X alıp Game Pass'a yöneleceğim =( PS5 her açıdan daha iyi konsol bence, ama fiyat yüzünden el kayıyor... Eskiden olsa kendim getirirdim ama artık kendin getirince de üzerine kdv ve ötv ekliyorlar. 7k'lık aleti 6k'ya alacağım diye garantiden olmak çok saçma geliyor doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Yani cikis zamanına gore eğer Turkiye ye gelme durumum varsa Amerika dan getirebildigim kadar yardimci olmaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 off amerika dedin de region vs muhabbeti devam ediyor mu konsollarda? noldu o olay hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Garanti icin mi soruyorsun yoksa Türkçe oyun mu garanti bilmiyorum ama oyunları Turkce oynayamiyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 ikisi de değil. taa ps2 zamanında bi region'dan aldığın cihazın başka bi region'dan alınan oyunu çalıştırmaması ya da compatibility issues geyiği. dvd ve pal ntsc falan muhabbetiydi tabi o da, you never know. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Hmm hiç Tr den oyun alıp benim makinada denemedim ama Tr üyeliğiyle aldigim oyunları us makinamda us hesabıyla oynayabiliyorum. senin dediğin hakkinda fikrim yok sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 9 dakika önce, Cokomantis dedi ki: ikisi de değil. taa ps2 zamanında bi region'dan aldığın cihazın başka bi region'dan alınan oyunu çalıştırmaması ya da compatibility issues geyiği. dvd ve pal ntsc falan muhabbetiydi tabi o da, you never know. bu sorun artık sadece prizlerde oluyor.ntsc ve pal dönemi bitti. konsol artık heryerde konsol. oyunlar region lock olabilir. amerikada aldığın dijital bir oyun burda çalışmayabilir. fiyat sebebiyle. o zaten steam gibi yerlerde olan şey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Bölge sadece bluray izlerken fark ediyor. ABD'den alırsan bluray alıp izleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Aynen. Yurtdışından konsol alıp, TR'de kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Gerge biz sana alalim hangi konsolu istiyosan. game pass game pass diye kendini ikna etmeye calisiyosun icim aciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Yurtdışından gidip almak burdan almakla kafa kafaya gelir. Getirecek biri denk gelmezse daha önce gitmediğim bir yerden alır gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 sinirboylari ve gumruklerde ps5 heyecani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Öyle düşünme. Pati halkı olarak zengin beyaz türkler olduğumuz için en yakın yurtdışı tatilinin dönüşünde alıp geleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 sakız adası'ndan alın işte kikikikik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Kesin ona da vergi gelir. Yurtdışı konsol kayıt vergisi, 4000 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 vestel konsol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 8 saat önce, -Deno- dedi ki: Konsol epey tombik geldi, ama yine de göze epey hitap ediyor. 12k olacak falan diye duydum TR fiyatı ama doğru mudur bilemedim. Bir de kutu içeriği epey zenginmiş. Controller'lar tasarım olarak hoşuma gitti, ama ELİMİZE ALMADAN bilemeyiz. Kutu içeriği zengin falan değil abi, naive misiniz sgsfaf diger donanimlar ekstra hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Kutu icerigine zengin dursun diye controller koymuslar daha ne iste dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Bunun sadece kolu bin liradan başlar. Ps kafede kolu kırınca Dukkan sahibinden rahat dayak yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 denoya özel paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Denoya $499 hepsi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Burdan bakinca zengin duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar