Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 1.Hafta | Galatasaray-Lokomotiv (18.09.18 22.00)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok o takmıs durumda. Her mac maestro gibi 1 gol 1 asistsiz oynarsa eksik oynuyor (ki ilk golun asistini o yaptı aslında sdf)

Butun kornerleri veriyoruz. Adamlar rahat rahat vuruyor her seferinde. Valla kalemizi tanrılar koruyor.
Mesaj tarihi:
Belhanda yine yok. 2. yarı cıkar umarım.

Baskı yememizin sebebi uzun toplarımızın duvardan geri donmesi. Bu da Belhanda ve Emre'nin sucu degil Eren Derdiyok'un ya da uzun atmaya karar veren FT'nin sucu olur. Bari izledigin mac anla.

Valla Belhanda 2. yarı cıkmaz Terim'in bir bildigi var demeden sovecegim.
Mesaj tarihi:
Gs ilk 15dk cok iyi başladı. Onde basip topa hakim oldu. Sonra sanki cok iyi savunmacılari varmis gibi son 30dk geri çekilmesi anlamsız biraz.

Karşıdaki adamlarda korner disinda gol atar hissi yok. Bastirsa rahat bulur 2yi
Mesaj tarihi:
Bu eren aslında 2 3 gömlek alt hakan şükür ya. İzledikçe daha çok benzetiyorum, topu tutmalar duvar pasları oyunu açmalar, 3 5 hücum presi, kafa topu hakimiyeti vs. Benziyor baya bence
Mesaj tarihi:
Belhanda ve emre ikisi de ufak takımlara karşı iş yaparlar ama biraz dirençli rakip olunca etkisizler hem savunma hem ofans olarak bozuyorlar takimi. Erene birşey yazmaya gerek görmüyorum zaten etkisiz bundan fazlası olmaz
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Bu eren aslında 2 3 gömlek alt hakan şükür ya. İzledikçe daha çok benzetiyorum, topu tutmalar duvar pasları oyunu açmalar, 3 5 hücum presi, kafa topu hakimiyeti vs. Benziyor baya bence

https://m.youtube.com/watch?v=hjBQGVooEwQ
Mesaj tarihi:
Maicon ya da Ozan'ı Belhanda yerine alıp Donk'u orta sahaya atabilir. Orta sahayı uzatıp sertlestirmek acısından.

Ama FT'nin yapacagı Belhanda yerine Henry'i alıp saldırmak olacaktır.
Mesaj tarihi:
Forvet olarak yok. En iyi olan Ahmet Sivri ve Ali Yavuz Kol var. Ahmet Sivri fiziksel olarak yetersiz. Ali Yavuz Kol fiziksel olarak guclu ama teknik olarak sorgulanır.

Mirza var yeni gelen almanyadan u19a. O belki seneye olabilir.
Mesaj tarihi:
Ben bundan sonra futbol yorumu yapmaktan vazgeçtim. Herhalde anlamıyorum futboldan.

Belhanda'da Fatih Terim benim göremediğim bir şeyleri görebildiğine göre zorlamaya gerek yok.
  • Yeni Oluştur...