axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Xiaomide zorlama app ne var ki? Bi galeri appini xiaomiye çevirdim fotoğraf makinasından geçişler yavaş oluyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 valla bende modded google camera yüklü. daha iyi mi bilmiyorum o yüklü işte. xiaominin hiçbir appini kullanmıyorum. android messages'da bi linke tıkladım bugün xiaomi browserla açmaya kalktı onun yolunu bilmiyorum bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 browserindan kurutlamadim bi bide Vault da reklam cikiyo pis pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Soru geliyor; redmi note8 pro 128 gb mı yoksa redmi note 9 pro 64 gb mı? 2500 kotam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Soru bile değil, kesinlikle Note 9 Pro. Note 8 Pro'da Helio G90T var, Note 9 Pro'da 720G. Sadece ve sadece oyun için telefon alıyorum diyorsan G90T düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 (düzenlendi) Öyle kararlı söyledin ki başka bişey bakmıyorum, haftaya note pro 9 alıyorum. sadece oyun için değil hatta aksina hiç oyun oynanmıyacak bir telefon olacak. Madem geldim, şunuda soriyim nereden aliyim? akasyadaki mi store mu? yoksa trendyolda orda burda indirim kovala mı dersiniz? Haziran 19, 2020 adamınbiri tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/202956-428494/redmi-note-8-pro_redmi-note-9-pro/ Gördüğüm kadarıyla öyle atla deve bi fark yok arada, helio90T de kötü işlemci değil ama çok pil yiyormuş falan. Note9un biraz kamerası iyi gibi, biraz da pil ömrü. Trendyol vs. indirimi kovala bulabilirsen, internette büyük ve güvenilir siteden almanın mağazadan almayla bi farkı yok hatta iade vs. işleri daha kolay bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 12nm vs 8nm abi. Bunun üzerine Helio'lar zaten ısı ve enerji olarak kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Çok teşekkür ederim patidaşlarım. redmi note9 alıcam gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inabsentia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Merhabalar; Eşim için hediye cep telefonu almak istiyorum. Şu an ıphone se kullanıyor kendisi. Lakin ıphoneların yanına yaklaşılmıyor :( 3-4 bin civarlarında güzel bir android almayı düşünüyorum. Öyle bir android olmalı ki ıphonenu daha az aratsın. Şimdiden teşekkür ederim öneriler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Huawei P30 Lite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Bunu alın derim: https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a71-2020-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000R6F0U?magaza=Hepsiburada Samsung eskisi gibi değil. OneUI epey iyi, ek yazılımları Sound Assistant gibi çok iyi. A71 modeli ayrıca üç güncelleme alacak, yani Android 13'e kadar yolu var. CPU da iyi, ekran en üst kaliteden (HDR yok ama bu fiyata zor o). Alın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Xiaomi Mi 9SE 55 dakika önce, inabsentia dedi ki: Merhabalar; Eşim için hediye cep telefonu almak istiyorum. Şu an ıphone se kullanıyor kendisi. Lakin ıphoneların yanına yaklaşılmıyor 3-4 bin civarlarında güzel bir android almayı düşünüyorum. Öyle bir android olmalı ki ıphonenu daha az aratsın. Şimdiden teşekkür ederim öneriler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 iphone 7 plus çok mu saçma olur batarya kapasite yüksek, ekran büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Kamerası dandik, işletim sistemi eski. Iphone7 alınmaz artık, ona 6 vereceğine samsunga 4 ver, şaomiye 3 ver. Değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 (düzenlendi) iphone 7 var bende, artik "eski bir telefon". ios 12.4'de update etmeyi biraktim. 6k verme sakin Ağustos 25, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 (düzenlendi) 6s var bende, son sürümde 13.6.1 galiba düzgün çalışıyor her şey, bence updatele. eski ama dandik değil halen bunların işlemci. 14 çıkana kadar götürür ama yeni alınmaz tabii Ağustos 25, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 o bütçelerde alınacak tek ayfon yeni se olur. onu istemiyorsanız xr veya 11 alınır. 7-8 falan artık sıfır alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 A71 al işte, Samsung vaktinde pişmanlıktı ama şu anda en iyi Androidlerden ürettikleri. Büyük oranda da yazılım nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Ben de 6 aydir Xiaomi A3'u kullaniyorum herhangi bir eksigi yok gibi. Kamerasi, sarji guzel. Bir de android one. Pek anlamam ama Xiaomi'nin diger telefonlarina gore isletim sistemi daha temiz diyorlar. (6 ay evvel 2250 tlye almistim peh) https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-a3-64gb-beyaz-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-p-31158532?boutiqueId=519492&merchantId=105306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Xiaomi'nin Android One'lerını almayın. Kronik olarak sorunlu oluyorlar. Xiaomi en az emeği bunlara veriyor. OS güncellemesi bile sorun üzerine sorun getiriyor. Almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 yenge için en risksiz çözüm temiz 2.el ip8+ olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Valla iPhone 11 alınamıyorsa yeni SE bence de en güzel çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 xiaomi mi 9 se kullaniyorum ben 8 ay oldu memnunum 2bin tl ye daha iyi telefon olamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 (düzenlendi) Sar değerlerine de bakın abi, ben hep çekiniyorum xiaomi'leri almaya . Ferrari motoru takılmış şahin gibiler. Sağlık için Vucut ve baş max 1.0kg'ı geçmemeli derler. Yasal limit ise 2.0kg. Apple hile hurda mı yapıyor bilmiyorum ama 0.99 cıkarmayı başarıyor hemen hemen her telefonunda. https://www.webtekno.com/akilli-telefon-sar-degerleri-h93813.html Bir liste koydum ne kadar doğru bilmiyorum ülkeden ülkeye değişiyormuş bu sar değerleri En doğru sonucu almak için şuradan id girmek lazım https://www.fcc.gov/oet/ea/fccid . Avrupa'ya düşük sar tr'de kimse siklemediği için yüksek sar'lı yolluyabilirler. Apple yapmaz ama diğerleri yapabilir. Ağustos 26, 2020 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar