goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 kage geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Kadın hayatı zehir etmek isterse ediyor. O yüzden eş seçiminimizi iyi yapın ya da daha iyisi evlenmeden önce rol kesmeyin eş adayınıza. Sorduklarında "haftada 2-3 saat falan oynuyorum", "kırk yılda bir içiyorum" sonra evlenince "günde 6 saat oyun oynayamıyorum hüü :<:<:x" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 goldbären said: kage geldi bu mu o ufaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 aynen bebişto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 allah kahretsin goblin team radarına yakalandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sipeyskeyk said: Bu arada bu ben alpha olduğum için falan değil ha. O da istediğini yapabilir. Arıyor beni ben akşam arkadaşımla buluşcam diye, ok diyorum. Bugün dizi izlicem ben diyo, canım istiyosa ben de izliyorum istemezse oyun oynuyorum. Normali bu abi, oyun oynayınca alpha olmuyoruz. Oynayamamak EZİKLİK sadece, ikisi farklı şeyler : D abi bunlarla ovunmek nedir valla ictenlikle uzuluyorum, ben bir insanla ayni evde kalsam arkadaslariyla disari cikinca bayram ederim ne ok demesi evlensem bile 2 ev tutariz herhalde oyunu biraktirmak icin bi kadina/evlilige de ihtiyaciniz yok, ben biraktim valla haftada 1 twitch izliyorum. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 uo'da action'ın ortasında çocuk ağlıyor deyip afk olanlar vardı, bizim burdan baya çıkacak sanırım onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 online oynamaak lazım zaten ya. bide abi yeterince hayatınızı harcamadınız mı? ölüp gidiceniz ve tadacak çok şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Tamamen kendi zamanını neyle harcamak istediğinle alakalı. Sanmıyorum ki kimse kulaklığı takıp 24 saat lisede yaptığımız gibi ölüm orucuna girsin. Bizim anne babalarımızdan gelen "oyun oynuyor" eleştirisi yüzünden kızları da öyle yetişti. SOnra da sağda solda anlatırken "Bizim oğlan ergenliğinde çok çektirdi bize oyunlardan ama meğer ingilizcesi gelişmiş, gitti şimdi yurtdışında yaşıyor" diye konu komşuya caka satıyolar. Ben anlamıyorum asıl kurban kim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Suark said: online oynamaak lazım zaten ya. bide abi yeterince hayatınızı harcamadınız mı? ölüp gidiceniz ve tadacak çok şey var bakın nasıl asimile edilmiş. fikirleri de bir güzel yerleştirmiş yenge. kendi fikriymiş gibi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 oyun oynamayan kimse kaldımı ki? 7 den 70 e herkes telefonda hardcore oyun peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ya bu arada personal space ve zaman olcak abi tabiki cocuk olunca baya daralıyor bu zaman ama olacak. o arada oynamak ıstıosan oyna tabi. Ama genelde oyunlar online oyunlar buna pek izin vermez, anca wow gibi casuallar verir. HOTS oynarken hanıma 15 dakka sonra bitio canım diyince anlayışla karşılıo tabiki, onunda başka hobileri vs var. ama ev 56 olmuş, ortalıgı bok goturuo cocuk ilgisiz kalmış bi şekilde noliferlıga devam edersem boşar. boşasın zaten :). eskisi gibi akşam 6:30 da eve de raid var diyip kulaklıgı takıp 4-5 saat yok olamam :). sp oyunlar guzel o yuzden, hala bitiremedigim var bisürü. arada oynuyorum. deliverence bile bitmedi hala allahsız. Kaldıki, diyelimki bebiş uyudu ve 2-3 saat free zaman var. bu arada eşimle vakit geçirmem lazım işimi yapmam lazım e sabah ekren kalkıcam koşuya gidiyorum onun için zaten 12 de falan yatmam lazım e hadi 2-3 bişi okuyayım şurda yarım kalmış bi kitap vardı falan derken gerçekten oyuna vakit ayırmak zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 birazdan zegna gelip oynamiyorsaniz forumu kapatalim diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 heop böyleydi ya fikrimde bağımlılık bazen alıp götürüodu beni işte. Geçen hanım yoktu buralarda, ark dedi ggel ps te diablo oynayalım. ya 1 akşamım heba oldu resmen kıramadım çocuguda. Halbuki sahile insek zaten evler yakın, iki sandalye iki bira çaksak negzel olacaktı Grego said: Konuya gitmek icin tiklayin: https://forum.paticik.com/read.php?20,8929030,8932259#msg-8932259 Suark said: online oynamaak lazım zaten ya. bide abi yeterince hayatınızı harcamadınız mı? ölüp gidiceniz ve tadacak çok şey var bakın nasıl asimile edilmiş. fikirleri de bir güzel yerleştirmiş yenge. kendi fikriymiş gibi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Suark said: online oynamaak lazım zaten ya. bide abi yeterince hayatınızı harcamadınız mı? ölüp gidiceniz ve tadacak çok şey var bıçakla batırarak elma/portakal yiyip, sörvayvır veya show tv dizisi izlemek gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 online oyun oynamak dizi izlemek gibi ya, sürekli aynı oyun aynı tecrübeler halbuki sp oyun film izlemek gibi, her seferinde yeni bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Liebe said: nintendo switch alıp single play takılayım dedim hanım hemen; "OHA 2 BİN liraya oyun aleti mi alacaksın tek başına oynamak için??" diye carladı asdafadas neyse yine şirinliklerle ikna ettim :( Şu aynı savaşı ben veriyorum. Umarım bende ikna ederim. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 abi onu alsan 2 gün sonra ne oynuyosun diye bakıp, kendi elinden düşürmiycekti zaten. bu sefer de nintendo switch aldık, bize oynatmıyor diye ağlamaya gelirdin sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Ben yanlış tercih kurbanıyım 5 ay önce Xbox veya switchten birisini seçmem lazımdı ben Xbox seçtim o yüzden şimdi sıkıntılıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 allam böyle evliliklerden koru, seçmek zorunda kalmak vs. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 nie korusun? evlenme iste olsun bitsin. kendini korusana. sanki ucaga binicek de ucak dusmesin diye dua ediyo, lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 böyle evlilik demiş ama allah düşecek uçaklardan korusun demek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Liebe said: playstationı sattıktan sonra kala kala elimde HOTS kaldı. QM oynayabiliyorum onu da anca HL kasmak bile gözümde büyüyor strese gelemiyorum aptallarla eşleşmeye vs. nintendo switch alıp single play takılayım dedim hanım hemen; "OHA 2 BİN liraya oyun aleti mi alacaksın tek başına oynamak için??" diye carladı asdafadas neyse yine şirinliklerle ikna ettim derken papağan aldık kaldı switch. kuş da hanıma aşık oldu bana yaklaşmıyor bile odada o varken ben de telefonda pubg oynamaya başladım artık dibe doğru gidiyorum. master dota cs pileyırlıktan nerelere düştük :( çerçeve yapıp asmalık ibretlik post. 8 yıl önce ps oynayana plebsiniz siz gerçek oyuncu pc master race diyen gencin bugün telefondan pabci oynaması. (fonda bu çalıyor üstteki betimleme okunurken) https://www.youtube.com/watch?v=xcrJho4TqCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 totemic said: Ben yanlış tercih kurbanıyım 5 ay önce Xbox veya switchten birisini seçmem lazımdı ben Xbox seçtim o yüzden şimdi sıkıntılıyız :) Bişi sorcam. Bu seçimi yapmadan önce patiye danıştın mı? Patideki 1 kişi hariç herkes Switch almanı tembihlerdi. Müstehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 o kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar