Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 https://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/sanat/turkiyenin-ilk-vampir-dizisi-yasamayanlarinyayin-tarihi-belli-oldu/yasamayanlar-afis,vai2hlDEAkG539uOiqbMAg.jpg?width=960&mode=crop&scale=both&v=20180826165250344 Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in başrollerini paylaştığı BluTV’nin vampir dizisi 'Yaşamayanlar' 6 Eylül’de başlıyor. Geçen sene dizisi biten Z jenerasyonu twitter ünlüleri ile 'şu konsepti bir de biz deneyelim', 6 Eylül'de başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 wesley snipes abimiz gelse ilk 1-2 bolum, ameruga da bizi yasatmadilar, artik constantinapoli de hukmumuzu surcez diye giris yapsa blade - istanbul diye ittirebilirlermis. bu haliyle cok ic gicikliyo sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 konu falan ilgimi çekmiyo da tr internet dizilerini takip ediyorum. buna da bakarım neymiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 YAŞAMAYANLAR VAOVVV koyacağınız ismiskiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 "Ulan bu dolarla euro ile kim yaşayabiliyor ki zaten?" esprisini yapılmadan yapayım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 blade'in disco sahnesinin çakmasını fragmanına koyanlar bunalr mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Izlemeyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 benim türbanlı bacımı emikliyorlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 vampirlik günah değil mi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 helal blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Aşk meşk boka sarmazsa gay blood gibi izlenir. Bu tarz şeyler denenmesi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 ya neye sarcak abi sdfs. türkiyede yaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Internet dizileri daha iyi oluo ya gerçi rtük müdahale edebiliyor sanırım artık. Gore olursa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Oguz atay in yeni romani mi bu sdfggsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 asfdasf hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 goldbären said: ya neye sarcak abi sdfs. türkiyede yaşıyorsun. holding sahibi vampir görür müyüz gold? türk dizilerinin olmaz ise olmazı biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 zengin fakir kavgası olacağını, veya çok önde olacağını sanmıyorum. vambirlik müessesesi batıya özenecek kadar gelir seviyesine (aylık akbil + internete giren snopy laptop) ve genel kültüre (true bluuud diye okumak yeterli) sahip gençlerde var. o yüzden aşk meşk trip daha fazla olacaktır diye varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 belki zengin/fakir değil ama bence gene bi kast sistemi üstünden yürüyecekler. türk toplumu hiyerarşik yapıdan olmayan olguları anlamakta zorluk çekiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Esh said: Oguz atay in yeni romani mi bu sdfggsfsd of ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 naölüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Sahsiyet negzel diziydi ya. Oyle seylerle gelsinler yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 http://www.distefano.com/GRAPHICS/stakes2.jpg şu tarz anti vampir alet edevatlarını nasıl uyarlayacaklar memlekete onu merak ediyorum ben hilalden falan mı repel olucak karmen(başrolün adı karmenmiş, evet k ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=WKfyFwF-T-4 Bu ne lan namaza başlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Selma çok güzel kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 SALLAN YUVARLAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar