Daesu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 1080 yokmu sende zaten, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=SpZmH0_1gWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 videoyu izleyince fark ettim BF5 RTX kapali iken %80 load ile calisiyor RTX acilinca %90-97'lerde. GPU'nun %10'nu sadece rtx icin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Daesu said: 1080 yokmu sende zaten, 980. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Bazı early batchler sıkıntılı diyor ama, hayırlısı Dikkat edin 4 gösterip 3.5 vermesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Titan RTX 2.499 Dolar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 iyice adam silkeliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 1500$ in altina 2080ti yok, titana 3000$ kafadan yazdiydim ben sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 titan’ın olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Ben sanırım 970'den AMD'nin yeni nesline geçeceğim ve intel + nvidia ile ilişkimi komple keseceğim heh. Makineyi toplayınca kartlara bakmaya başladım da, nvidia'nın fiyatlandırması saçmalık düzeyinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 birçoğumuzun intel nvidia amd tecrubesi vardır benim tecrubem intel+nvidia ile biraz kalite hissediyorsun ama amd ile de cayır cayır oynuyorsun istediğin gibi ve daha ucuz o aradaki his kalite dedim ama ne biliyim tam karşılığı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 1080ti ile bile rekabet edebilen karti yok amd nin. sikinti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 1080ti ile bile mi bilesi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 yeni seri cikartti nvidia ustune abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Yeni seri dediğin 2080 1080Ti ayarında, 2080Ti onlardan az daha iyi, fiyatı da 1080Ti'ın 2 katı sdfsd Bu sene 7 nm GPU'lar çıkar piyasaya hem AMD'den hem Nvidia'dan, yeni seriyi görürüz o zaman. Vega64 kullanıyorum ben 1440p'de yeterli geliyor. UV/OC yapınca Vega64 LC stock'tan hızlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 amd de çıkarır ne yani aldığın zevk aradaki fiyat farkına değiyor mu sadece gazla para verdim abi çok daha kaliteli görüyoeum falan diyosun ama amd kartlı adam çakıyor head shotı oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 competitive bisi icin gerekmiyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 amd navide sıçmassa bende daha nvidia almam, bu geymink geymırık moda oldu diye fiyatı arttırdıkça arttıracak bunlar anlaşıldı. olan bize oluyo 600$ ı 700$ ı burada 6-7 ile çarptığımız için gsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Deri ceket RTX 2060 GTX 1070 Ti sen daha iyi ve sadece 350 dolar demiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Bir de G-sync monitör alanlara geçmiş olsun demiş, bütün monitörler artık G-sync sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 yeterince para kazanmışlar sanırım. zaten gsync çipi bildiğin decoder gibi bir şeydi, 200 dolara haraç verip almıştık. alırken heves etmiştim de sonra hiç açmadım bile az da olsa yavaşlatıyor diye. güzel ütüldük : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Nvidia ya kalsa çoktan vazgeçecek g-sync den de, alan kullanıcılar linç ederler diye yalandan ısrarcı hala. Intel de Freesync (adaptive sync) destekleyeceğini açıkladı. Baştan g-sync olayı çıktığında, monitör üreticileri hadi lan oradan deselerdi hiç yayılmadan bitecekti ne güzel. Onlarında iştahı kabardı, 100$ lık ek maliyeti 200$ olarak yansıtınca hoşlarına gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 AMD işlemci de hepten arayı kapadı ya. Yani fiyatına göre çok iyi düzeyde şu yeni nesilde muhtemelen sağlam geliyor. Aynı şekilde anakartları da ucuz olduğu için ve min 3-5 sene soket garantisi verdiğinden ötürü ikisi birleşince çok fiyat farkı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 2060'lar çok tatlı duruyor. Founder edition 350 dolar sanırım, normal versiyon 300 dolardan alınabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 ne zaman çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar