reyou Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 yillik uyelik parasina en cok degecek, windows-mac arasi baglanti destekleyen, mumkunse mobile app i olup, ordan bile minimal isler yapilabilen, ne biliyim folder fln browse etme gibi, kullanip memnun kaldiginiz ne vardir? google da arayinca teamviewer hala en tepede cikiyo, ama zibilyon tane alternatif var. var mi tavsiye verebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Ben chrome remote desktop kullaniyorum mac-windows arasi icin. Daha gelismisi var mi bilmiyorum ama is goruyor. Appi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 daha 1 ay once ayni sorunun cevabını aradım; https://anydesk.com ben free versiyonunu kullanıyorum gayet yeterli geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Chrome Remote Desktop süper cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 remote desktop iyi hos da, ara ara session kaybediyo, diyelim 1 hafta kullanmadin, host bilgisayarda tekrar enable etmen gerekiyo pin fln. 1-2 haftalik izne ciksam guvenemiyorum kendisine. bir de bilgisayar update alip kafasina gore bazen res atiyo, sanirim kendisi arka planda aktif olmuyo, o baya bi sikinti. zaman zaman yani network icinde bile baglanti sorunlari yasagigimi hatirliyorum, kapatip tekrar acmam gerekiyordu fln filan. su anydesk e bi bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Anydesk ile port sorunu yaşayıp Teamviewer'a geri dönmüştüm. Teamviewer'dan iyisi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 eski release olmasın? 4'te bana denk gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 teamviewer free saatte bir re login istiyodu sanirim, bir de surekli abey commercial kullaniyosan license satin al diye agladigini hatirliyorum. bir de yillik ucreti tuzluymus biraz. anydesk free nasil? lisans 79 USD yillik. tw 49 aylik istiyo wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Teamviewer saatlerce açık, sorunsuz. Tekrar gir demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 teamviewer free kullaniyordum, bir anda commercial account'a cevirdiler. email attim tekrar free yaptilar, sonra tekrar commercial... google'dan sasmiyorum artik, ios app'i daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 teamviewer free gormeyeli baya gelistirmis kendini. karsi taraf vpn de olunca, ben olmayinca google ve rdp sorun cikariyodu, bu cok guzel calisti. o hatirladigim 1 saatlik re-login olayini da kaldirmislar bi dolu rakip cikinca sanirim. gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Teamviewer'da ciddi bir güvenlik açığı olmuştu bundan birkaç yıl önce, bir sürü insanın bilgisayarına girdiler kolayca. o zamandan beri kendisini rafa kaldırdım. yerel ağa l2tp vpn yapıyorum ondan sonra ver elini rdp. pratik değil ama işimi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 bana da böyle birşeyler lazım, radmin vs teamviewer arasındayım. teamviewer fazla laggy ve kullanışsız geliyor nasıl en iyi diyebiliyorsunuz anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ben Anydesk kullanıyorum linux windows arası, tek derdi yok https://anydesk.com/tr/platformlar/linux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 abi ben evi taşıdım, taşıdığım günden beri hiç bir şekilde bu remote desktop uygulamalarına ya da sitelerine giremiyorum, anydesk e de gıremedm şimdi, en ufak bir fikri olan? This site can’t provide a secure connection anydesk.com sent an invalid response. Try running Windows Network Diagnostics. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR abartsız hepsinde bu hatayı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Tarih/saat ayarlarını kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 hepsi tamam sıkıntı yok, telefonun networkunden baglanabiliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 İlginç modemde manual dns var mı? Ya da firewall aktif mi? Onları da devre dışı bırak dene aklıma da başka bişi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Modemine virüs falan mı bulaştı acaba? Şifreli SSL bağlantısını kıran bir şey var arada sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 GERGE said: Teamviewer saatlerce açık, sorunsuz. Tekrar gir demiyor. Teamviewer ücretsiz ama bir süre sonra ticari kullanım uyarısı verip, her bağlantıda süreyi 5dk olarak sınırlandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Bu devam ediyomu hala ya? Varsa sikinti buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Ermiyor o, ben saatlerce açık tutuyorum, görmedim hiç. Yıllardır da kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 anydesk muhtesemmis, kim soylediyse ilk getirin, opucem. teamwiever dun yine her zamanki garip sorunlarina bir yenisini ekledi, artik tamamiyle ayirdik yollarimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar