Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi remote desktop - 2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yillik uyelik parasina en cok degecek, windows-mac arasi baglanti destekleyen, mumkunse mobile app i olup, ordan bile minimal isler yapilabilen, ne biliyim folder fln browse etme gibi, kullanip memnun kaldiginiz ne vardir?

google da arayinca teamviewer hala en tepede cikiyo, ama zibilyon tane alternatif var.

var mi tavsiye verebilecek?
Mesaj tarihi:
remote desktop iyi hos da, ara ara session kaybediyo, diyelim 1 hafta kullanmadin, host bilgisayarda tekrar enable etmen gerekiyo pin fln.

1-2 haftalik izne ciksam guvenemiyorum kendisine. bir de bilgisayar update alip kafasina gore bazen res atiyo, sanirim kendisi arka planda aktif olmuyo, o baya bi sikinti.

zaman zaman yani network icinde bile baglanti sorunlari yasagigimi hatirliyorum, kapatip tekrar acmam gerekiyordu fln filan.

su anydesk e bi bakiyim.
Mesaj tarihi:
teamviewer free saatte bir re login istiyodu sanirim, bir de surekli abey commercial kullaniyosan license satin al diye agladigini hatirliyorum.

bir de yillik ucreti tuzluymus biraz.

anydesk free nasil? lisans 79 USD yillik. tw 49 aylik istiyo wtf?
Mesaj tarihi:
teamviewer free kullaniyordum, bir anda commercial account'a cevirdiler.

email attim tekrar free yaptilar, sonra tekrar commercial...

google'dan sasmiyorum artik, ios app'i daha guzel.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
teamviewer free gormeyeli baya gelistirmis kendini.

karsi taraf vpn de olunca, ben olmayinca google ve rdp sorun cikariyodu, bu cok guzel calisti.

o hatirladigim 1 saatlik re-login olayini da kaldirmislar bi dolu rakip cikinca sanirim.

gud.
Mesaj tarihi:
Teamviewer'da ciddi bir güvenlik açığı olmuştu bundan birkaç yıl önce, bir sürü insanın bilgisayarına girdiler kolayca. o zamandan beri kendisini rafa kaldırdım. yerel ağa l2tp vpn yapıyorum ondan sonra ver elini rdp. pratik değil ama işimi görüyor.
Mesaj tarihi:
abi ben evi taşıdım, taşıdığım günden beri hiç bir şekilde bu remote desktop uygulamalarına ya da sitelerine giremiyorum, anydesk e de gıremedm şimdi, en ufak bir fikri olan?

This site can’t provide a secure connection
anydesk.com sent an invalid response.
Try running Windows Network Diagnostics.
ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

abartsız hepsinde bu hatayı alıyorum
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Teamviewer saatlerce açık, sorunsuz. Tekrar gir demiyor.

Teamviewer ücretsiz ama bir süre sonra ticari kullanım uyarısı verip, her bağlantıda süreyi 5dk olarak sınırlandırıyor.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...