Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu da benim kuşum hüsnü


Liebe

Öne çıkan mesajlar

kendisi sultan papağanı olmakta, 2 haftadır bende. 5-6 aylık gibi duruyor, aldığım üretim çiftliği 3-4 aylıktır dedi ama doğru değildir herhalde. adını da şapşik koyduk, eğitmek için kendimi paralıyorum, dün omzuma kondurabildim zor da olsa ama hala nazlanıyor elime gelirken özellikle kafesteyken. kafes dışına tüneğiyle çıkarabiliyorum orda daha rahat elime yaklaşıyor, hatta dün avucuma çıkıp ordan yedi baya.

https://s3.eksiup.com/3aeb6f37a86.jpg

https://s1.eksiup.com/78ebb4cae45.jpg

https://s1.eksiup.com/430cb048146.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adı şapşik ya saçma bir bakınız sözü var bu da benim şeyim hüsnü diye ona hitaben yazdım başlığı :p


eğitim için kanatlarındaki bir kaç tüyü kesiyorlar evet ama kesmem ben uçuruyorum da ev içinde yazık günah hayvana kıyamam öyle tavuk gibi :D uzuyormuş gerçi kısa zamanda geri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

Holy said:

abi şapşik olmamış, hüsnü çok daha güzel olurmuş.


biz de çok emin değiliz ya en başta pidgey koyduk da komşular biji biji diye bağırıyoruz sancak diye tırstık :p hüsnü güzelmiş aslında bak olabilir. daha güzel fikirleriniz de varsa bekleriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabahları gürültücü çok. güneşi görünce ve diğer kuşların sesini duyunca başlıyor ötmeye. onun dışında çok sakin öğleden sonra kendi halinde hep. kafesi 50x50 ideal bence ben 38x61 aldım biraz pişmanım keşke 50x50 alaydım ama bir türlü bulamadım gönlümce bişi.

300 liraya bundan buldum 2. el, ek olarak güzel oyuncaklar verdi satan arkadaş

https://www.hepsiburada.com/vision-luks-kafes-m02-p-PTM70083255?magaza=NetAkvaryumPet&wt_gl=cpc.nelk.petshop.pla&gclid=EAIaIQobChMIyZaOnJWr3AIVAVXTCh3rwgRgEAQYASABEgIU0_D_BwE

acccayip ilgi istiyor hayvan. hiç ilgilenmeyince acayip stres oluyormuş hatta ben gündüzleri evde yalnız kalıyor diye çok üzülüyorum ama alışır diye bekliiyorum, biraz alışınca yanına dişi de alıcam bir tane böyle yalnız kalmasın.

2-3 kere çıkardım daha kafesten, uçuyor ama biraz daha etrafa alışması lazım, hala ne yapacağından tam emin uçamıyor rasgele bir oraya bir buraya deli gibi. dün biraz alıştı işte ona tünek yaptım gidip ona konmaya başladı fotoda var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...