Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 kendisi sultan papağanı olmakta, 2 haftadır bende. 5-6 aylık gibi duruyor, aldığım üretim çiftliği 3-4 aylıktır dedi ama doğru değildir herhalde. adını da şapşik koyduk, eğitmek için kendimi paralıyorum, dün omzuma kondurabildim zor da olsa ama hala nazlanıyor elime gelirken özellikle kafesteyken. kafes dışına tüneğiyle çıkarabiliyorum orda daha rahat elime yaklaşıyor, hatta dün avucuma çıkıp ordan yedi baya. https://s3.eksiup.com/3aeb6f37a86.jpg https://s1.eksiup.com/78ebb4cae45.jpg https://s1.eksiup.com/430cb048146.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 selam husnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Hüsnü mü şapşik mi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Eğitiminin kolay olması için kanat tüylerinin kesilmesi gerekiyor diye bir şeyler duymuştum ama kulaktan dolma bilgide olabilir. edit:kulaktan dolma kocakarı bilgisiymiş kesme sakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 adı şapşik ya saçma bir bakınız sözü var bu da benim şeyim hüsnü diye ona hitaben yazdım başlığı :p eğitim için kanatlarındaki bir kaç tüyü kesiyorlar evet ama kesmem ben uçuruyorum da ev içinde yazık günah hayvana kıyamam öyle tavuk gibi :D uzuyormuş gerçi kısa zamanda geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 abi şapşik olmamış, hüsnü çok daha güzel olurmuş. Bence eğitim için sevdiği bir sebze bul, öyle çok güzel eğitiliyor. Havuç, marul, kıvırcık vb. şeyleri seviyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Apaçi Hüsnü koyun bence, o saçlar ne lan öyle şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 ya gerçekten konuya girerken bir an başka bi kuş çıkacak diye çok korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 yedi bela husnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 ciiiiiiiik anami gagalayan ben babamin sacini yolan yine ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 noyan açtı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Holy said: abi şapşik olmamış, hüsnü çok daha güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Hüsnü cok daha iyi ya bu tipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Adı hüsnü olsun abi, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 KillJoy said: Holy said: abi şapşik olmamış, hüsnü çok daha güzel olurmuş. biz de çok emin değiliz ya en başta pidgey koyduk da komşular biji biji diye bağırıyoruz sancak diye tırstık :p hüsnü güzelmiş aslında bak olabilir. daha güzel fikirleriniz de varsa bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 ilk poz ben hüsnüyüm diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 hahahah biji biji afjsakljgh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Kusun adi zaten hüsnü olmuš, senin haberin yok. Alismaya calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 hüsnüyü görünce mübarek diyesim geliyor o da tahliye edilmiş sen de birgün salarsın belli mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 hüsnü çoban varken hüsnü mübarek de kimmiş tehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Bakımı kolay mı?Günde ne kadar uçuruyorsun?Kafesi büyük mü?Ben de düşünüyorum aslında kuş. Gürültücü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 sabahları gürültücü çok. güneşi görünce ve diğer kuşların sesini duyunca başlıyor ötmeye. onun dışında çok sakin öğleden sonra kendi halinde hep. kafesi 50x50 ideal bence ben 38x61 aldım biraz pişmanım keşke 50x50 alaydım ama bir türlü bulamadım gönlümce bişi. 300 liraya bundan buldum 2. el, ek olarak güzel oyuncaklar verdi satan arkadaş https://www.hepsiburada.com/vision-luks-kafes-m02-p-PTM70083255?magaza=NetAkvaryumPet&wt_gl=cpc.nelk.petshop.pla&gclid=EAIaIQobChMIyZaOnJWr3AIVAVXTCh3rwgRgEAQYASABEgIU0_D_BwE acccayip ilgi istiyor hayvan. hiç ilgilenmeyince acayip stres oluyormuş hatta ben gündüzleri evde yalnız kalıyor diye çok üzülüyorum ama alışır diye bekliiyorum, biraz alışınca yanına dişi de alıcam bir tane böyle yalnız kalmasın. 2-3 kere çıkardım daha kafesten, uçuyor ama biraz daha etrafa alışması lazım, hala ne yapacağından tam emin uçamıyor rasgele bir oraya bir buraya deli gibi. dün biraz alıştı işte ona tünek yaptım gidip ona konmaya başladı fotoda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Husnu varim diyor :) Cok sevimliymis, soyle bir tuto lazim bize, nasil bakilir, riski nedir, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 şuncacık kuşun bile saçı var bizim yok iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 hüsnü sanki kuşun farklı bi versiyonuydu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar