Aceace Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 deplasman ve ev sahibi olma sırası sene başında belli oluyor federasyon ona bişe yapamaz biliyorsun değil mi? şu durum sizi rahatsız etmiyorsa, diyecek bişey yok cidden fanatiklikten gözünüz dönmüş, tayyip severlerden farkınız yok demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Ahaha ilahi tunch.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Bence sizin önce belirli şeylerde karar kılmanız gerekiyor. X avantajsa X'in tersi dezavantajdır olayını kabul etmeniz gerek. Ama sizde savunma mantığı "karşı taraf X avantaj derse hayır X'in tersi avantajı savuncaz, X'in tersi avantajsa hayır X avantaj diye savuncaz" şekilde ilerliyor. 1) fazladan 1 gün dinlenmek avantajdır. 2) CL maçları öncesi iç sahada oynamak avantajdır. (aralıkta -10 derece erzurum'da sivas'ta cumartesi deplasman yapıp oradan salı günü CL maçı için yurt dışına gitmek avantaj diyen varsa otursun anlatsın dinleyelim) fikstür üstünden avantaj dezavantaj tartışmak ayrı olay 6/6 CL önesi iç saha 5/6 CL öncesi cuma maçını sadece "şans" ile açıklamak başka olay. bir de buradaki sıkıntılı durum yapılan açıklamalar, yoksa bence ligdeki yarışta adaletsizlik/eşitsizlik yaratmayacağı sürece Avrupa'da oynayan her takıma belirli kolaylık yapılmalı bence. Öncelik avrupa'da puan kasıp 2 takım direkt 1 takım ön eleme ile 3 takım CL zorlamak olmalı çünkü. ama geçen sene Şenol hoca fikstür eleştirince, keşke cumaya koysalardı maçımızı diyince "alışılsın artık böyle sıkışık fikstrüre" diyen gazetecilerin şimdi 5 tane cuma maçıyla ilgili 3 maymunu oynaması veya durumu savunması. neyse boş konu gereksiz uzadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Bu durum beni rahatsız ediyor. 5 macımızın cuma gunu olması beni super rahatsız ediyor. Gecmiste de buyuk takımların tamamının cuma gunu zorlandıgı donemler olmustur gonderdigim linklerde oldugu gibi(2 onceki postuma bakabilirsin). Ayrıca da cuma ve pazartesi gunleri de hafta ici olması dolayısıyla tribun gelirlerinde buyuk dususler oldugu da bilinen bir sey. Ben takımım keske cumartesi oynasa diyorum. Cıkıp "bak cuma oynattırıyorlar haksız kazanc elde ettiriyorlar bundan rahatsız olmuyor musunuz" diyorsunuz. Farklı seviyelerdeyiz. Ben futbolcunun 3 gunde bir maca cıkabilecegini ve cıkmaya alısması gerektigini soyluyorum. Herkes hala aman bir gun fazla uyudu uyumadı derdinde. Futbol bir seyir isi, futbol bir gelir isi, bunların yanında futbol bir tempo isidir. Buyuk futbolcular mac yapmak ister. Her gun mac olsun ister. Bizim takımlarımızın isi de boyle buyuk dusunen futbolcular ve TDler bulup onlarla oynamak olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 söylediklerine katılıyorum. ama sen seyirci olarak bakıyorsun olaya, ben de cuma p.tesi maçından zevk almıyorum hiç. Beşiktaş cuma maç kazanamazken şenol güneş'in bu maçı cuma oynatsalardı dediği lig maçı da var. adam full CL'ye odaklandı, o yüzden ligi kaybetti zaten. vizyonu lig değil CL olarak belirleyen takımlar için lig cuma olmuş 5k az kişi gelmiş fark etmez, Terim de takımı daha çok dinlensin ister 1 gün fazla antrenman yapmak ister. cumartesi oynayınca pazar zaten rejenerasyon, p.tesi antrenman e salı da maç 1 günün var çalışmak için. şimdi gs'nin cuma-çarşamba maçı var istediği gibi çalışma şansı var ki uygulama kötü değil bence. ligde adaletsizlik olmadıkça avrupa'da oynayan takımlara kolaylık yapılmalı ki gs'ye yapılan da budur. 6 cl maçı öncesi 6 maç evde, 5 tanesi cuma tesadüf falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Avrupa ve lig paralel gider abi. İyi takım tüm kulvarlarda iyidir, yorgunluğun getirdikleri tabii ki olacak fakat CL'deki başarıların ligde sahaya yansıması ve özgüveni farklı oluyor. 2000'den beri ülkedeki tüm CL ve AL başarılarında ilgili takım ya şampiyon olmuştur ya da şampiyonluğu son haftaya kadar kovalamıştır. BJK en büyük başarısını bu sene elde etti evet, ama ondan önceki 2 sezon şampiyon olurken de Avrupa'da yıpranıyordu, geçen sene sadece 2 tane fazladan Bayern maçı oynadı, ki o maçlardan da biri zaten formaliteydi. Galatasaray CL'de son çeyrek final oynadığı yıl şampiyon oldu, aynı yıl AL'de yarı final oynayan Fenerbahçe de son ana kadar şampiyonluğu kovaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Abi yuz defa konusuldu bunlar zaten. UEFA kupasi alan takim persembe pazar oynardi giki cikmadi. Oyle pazartesi maci filan da yoktu. 2 yildir Besiktas Avrupa'da da oynayarak ligde de sampiyon oldu. Dedigin gibi gecen sene ekstra yaptigi mac formalite maclari oldu. Ben hala 50% sans olan birsey icin - CL maci oncesi ya iceride ya disarida - neden once icerde oynamanin ve daha sonra Portekiz den gelip X deplasmanina gitmenin donuste icerde oynamaktan daha avantajli oldugunu merak ediyorum mesela. CL maci ve oncesi yasanan puan kayiplarini koyarsiniz 10 yillik datalarini, belli bir pattern farkedilir, o zaman kabul edilir. Gerisi faso fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Yani... Başka bakış açısına göre haftaiçi ŞL'de kötü bir sonuç alıp o moral bozukluğuyla bir de zor deplasmana gitmek var. Sonuçta bu tamamen boş muhabbete dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 applev0dka said: Bence sizin önce belirli şeylerde karar kılmanız gerekiyor. X avantajsa X'in tersi dezavantajdır olayını kabul etmeniz gerek. Ama sizde savunma mantığı "karşı taraf X avantaj derse hayır X'in tersi avantajı savuncaz, X'in tersi avantajsa hayır X avantaj diye savuncaz" şekilde ilerliyor. 1) fazladan 1 gün dinlenmek avantajdır. 2) CL maçları öncesi iç sahada oynamak avantajdır. (aralıkta -10 derece erzurum'da sivas'ta cumartesi deplasman yapıp oradan salı günü CL maçı için yurt dışına gitmek avantaj diyen varsa otursun anlatsın dinleyelim) apple'cım sen olayı anlayamamışsın, veya biz anlatamamışız. siz diyorsunuz ki CL için avantaj yaratılıyor GS'ye. Biz de diyoruz ki CL için avantaj yaratılıyorsa, lig için de daha büyük bir dezavantaj yaratılıyor. hadi buyur burdan yak diyoruz. iki farklı açıdan değerlendirirsen ortada hem avantaj hem dezavantaj var kısacası. o yüzden çığırtkanlık boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Bence tartışılması gereken nokta o değil bu olayda. Niye üst üste bilmem kaç sezon hep GS'ye standart bir kalıpta fikstür şekillenmiş, niye diğerlerine de aynı şeklin tam tersi hep olmuş. Ben konu ilk konuşulduğunda da yazmıştım, yine aynı şeyi merak ediyorum. Olayın avantajı veya dezavantajı umrumda değil. Bu denk gelmenin matematiksel oranı yüzde kaçtır? Böyle bir şey mümkün müdür normal şartlarda? Normal şart bu ise cidden yüzde kaçtır denk gelmesi asdkjfhds Bu olayı ortaya süren adam yanlış hatırlamıyorsam 6 sezonda 3 takımdan örnek vermişti. Bu ciddi bir süre vs... Bana hep aynı kalıbın denk gelmesi doğal gelmiyor kusura bakmayın. Hani avantaj yaratılmak istenir, dezavantaj yaratılıyor vs. bu kısmı beni cidden ilgilendirmiyor. Benim kafa yapıma göre dezavantaj cidden bu arada asdfsd ben ligi koyalımcıyım zaten biliyorsunuz beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Sen vizyonsuzsun zaten beck ve olcay sevici sdfsda. Ligi tercih etmen dogal Hedef CL ise avantajdir. Lig icin dönüşte icersi disarsi cok fark eder mi ayri tartışma. Icerde disarda puan veriyor takımlarımız çünkü avrupa dönüşü. Bir de olayin cikisi zaten avantaj dezavantaj degil. Elle ayarlamanin bu kadar bariz olmasiydi ama ekseni kaydi tartışmanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 elle ayarlayip bize komplo kuruyorlar iste, daha kisa nasil yazak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Şu muhabbeti Twitter'da BJK'li biri bulup hashtag kasmadı mı? Sonra olay büyümüş falan. Aynı durumu atıyorum bir Galatasaray taraftarı ilk farkedip, ulan federasyon tüm CL maçı dönüşlerine 6/6 deplasman yazmış diye isyan başlatsa bu sefer farklı taraftan bakacaktık. Zaten ardışık gider maç haftaları, ilk CL maçı öncesi iç saha denk geliyorsa serbest fikstür takımıyla maçın yoksa 1 E 1 D gider haftalar ve tüm CL maçları öncesi evde olursun, bu da böyle denk gelir. Atıyorum serbest fikstür takımı Göztepe ile maçımız 7. hafta falan olsa o işi bozardı ve seri bozulurdu 2 maç üstüste ev veya deplasman olacağı için. Tabii burada vizyon da önemli. CL mi lig mi desen şu grubu görünce CL derim fakat son UEFA düzenlemelerinden sonra ligi 2. bitiren takımımızın CL'ye girmesi çok zor, bu sene biraz değişti ama yine de kolay değil, günün sounda CL'de çok ileri gidemeyeceğin belliyse lige asılmak daha önemli oluyor, EPL takımları için tek transfer parası olan katılım bedeli bizim tüm sezonumuzu kurtarıyor. Artık katılmak bile önemli maddi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Rica ediyorum birisi Bursa'yı yensin ya da yenilsin. Yazık adamlar 5'te 5 berabere kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Son dakika iyi kurtardı kendi sahasında Trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Derken iptal olmuş gol !! Zaaaaa 1-2 Göztepe Teabzon’u Trabzon’da yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Yenildi Trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 o son karar ne alaka ya ben ofsayt olabilir diyordum çamur gibi izlediğim için de pek el değildi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 BR17 QRAL penaltı kaçırmış. Yetmemiş 90+da trabzonun golünü iptal ettirtmiş elle kontrolden. Kendi(!) attığı gol de ofsayt. Herif yürüyen sitcom ya hahahah. Bu da yasin öztekinden yedikleri müthiş gol: https://twitter.com/TurkSporTV/status/1043539321851142144 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Sesi kısık izliyordum ofsatten iptal sandım, el mel yok ya.. Yediler buz gibi golü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 aga bu iş nasıl iş anlamadım var geldi 4 hakem 5dk tekrarlı felan pozisyon izliyor hala yanlış karar veriyorlar vallahi komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Ofsayt cizgisini cekmemisler o yuzden ofsaytı tam gormedim ama topu elle indirmis cok bariz bi acıdan da izlettiler? Hani ne olmus diye merak ettigim icin tekrar tekrar izledim bu kadar tartısma gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 sosyal medyaadaaa ne agladı trabzonlular yav. yok göztepe 2. yarı yatmış, yatarak maç kazanmışız falan . abi anlamıyorum cidden sanki trabzon çoook büyük takımda göztepenin yatmaya ihtiyacı var. hadi yattık diyelim sanki kendileri yatmıyor. yada başka takımlar yatmıyor. İlk yarı müthiş oynadı göztepe. 2.yarı bayram hocanın tecrübesizliği maçı zorladı. en başta jerome gibi adamı çıkarıpta deniz kadahı almak gibi bir hata yaptı. buda göztepenin ileride top tutamayıp baskı yemesine sebep oldu. Mehmet sepil geçen sene Tamer tunayı getirdi. milet tecrübesiz Td lik deneyimi yok vs.. diyenler oldu, sonrası malum zaten. şimdi BAyramı getirdi gene tecrübesiz . ptt 1.lig TD si falan diye agladı taraftar ( biz nereden geldiysek emenike ) mehmet sepil bu işi kaptı ya. hakkaten güzel yönetiyor klübü. şu stad seneye biter inşallah da Doğanlar eziyetinden kurtuluruz. güzelyalı- doğanlar arası 23km .trafik sıkıntısı,toplu taşıma sıkıntısı. göt kadar stad. senelerdir ne çektin be göztepem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 trabzon'un 90+4'teki golü için el yok diyenler nereleriyle izliyolar lan maçları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar