Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 patiye girem de şöyle komple kötü diyem geçem. çok iyi gamerım hiç bişeyi beğenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 bunu mu anladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Black-ice, 09.09.2023 01:46 tarihinde dedi ki: patiye girem de şöyle komple kötü diyem geçem. çok iyi gamerım hiç bişeyi beğenmem. fikri olmayan insan da ancak boku ile oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Geldiiiiii 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 DALIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 ahah ben de bunu koymaya gelmiştim, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 8. nesil i7 ve 3700 le 60 55 çıkıyor daha çıkmaz dedim dlss hariç kasmadım çıkmaz heralde daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 https://www.nexusmods.com/starfield/mods/761 şu dlss modu fark ettirdi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Steam de aynı anda oynayan sayısı 313.993 oyuncuya ulaşmış.. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 progamer, 09.09.2023 22:30 tarihinde dedi ki: https://www.nexusmods.com/starfield/mods/761 şu dlss modu fark ettirdi bende bunu yapınca yine fsr yazıyo di mi ben yaptım yazılan herşeyi 1 fps artmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 fsr ile dlss arasında performans farkı yok kadar az ama dlss daha agresif ayarlamaya izin verdiği için kalite nedeniyle o şekilde bir avnatajı var performansta. 4k’da %50 kullanabiliyorum fsr aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Digital Foundry videosu Medium oynayın diyor. Medium da kötü görünmüyor zaten. %67 4K, DLSS + Medium ayarlar, ultra indirect lightning yaptım, akıyor. New Atlantis'de 60 fps alıyorum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 jump keybinda bir tane daha tuş verin alternatif olarak o tuş ileri doğru boostluyor otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Gezegenin en yüksek tepesinden güneşin doğuşunu Cohen dinleyerek izlemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 özellikle anisotropic filtering'i 16'ya getiren ayarı yapın, kaplamaları dramatik etkileyen bir ayar ve performans düşürmüyor modern gpu'larda. 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 abi reload uyarısı olmadığı için kaç kere öldüm bilmiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Black-ice, 10.09.2023 01:36 tarihinde dedi ki: bunu yapınca yine fsr yazıyo di mi ben yaptım yazılan herşeyi 1 fps artmadı ya Evet yine fsr yazıyor, farkettirmesi lazım. Xbox ve steam versiyonları için uygun olanı dl yapman lazım. Ayrıca dlss.dll dosyasını da ayrıca indirmen gerek mod haricinde. Birde bunları yaptıktan sonra oyunun grafik ayarlarını değiştirince bende devre dışı kalıyordu dlss restart yapmak gerekiyor belki onla da alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 restart nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Nvidia kullanıyorsanız bunu KESİNLİKLE yapın: https://www.nexusmods.com/starfield/mods/1696 New Atlantis'de 60 civarı alıyordum, şimdi 70 üstüyüm. RTX 3000 ya da RTX 4000 gerek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 (düzenlendi) 25 saat falan oldu baya sardı. fo'ları falan seven biri olarak aşırı iyi geldi oyun. polished hali. o bethesda hantallığı baya azalmış. space combat çok zevkli. gezmek falan çok zevkli. ufak tefek şeyler oluyo gıcık eden. crosshairde reload uyarısı olmaması ne önemliymiş onu anladım. duvardan böyle max payne gibi fırlıyorum tık tık kurşun yok adamla göz göze geliyoruz. lockpicklerin junk kategorisinde olması benim gibi dünyadaki bütün kültablalarını toplayıp satanlar için bir işkence. şu f tuşuyla açılan survey modundayken hiçbişey yapamamız neden onu çözemedim. kapı açamıyoruz kutu açamıyoruz. salın olm bizi. survey biraz işkence olmuş. çok hevesliydim ama kırıldı biraz. bi quest aldım kiosktan. canım çıktı yapana kadar üstelik bir iki skillim de var yardımcı. ayrıca bi de x dünyasındaki y böceğine başka dünyada denk gelince 10 kere baştan taratmak da biraz saçma. genel bi progres olsa iyiydi. zaten milyon gezegen var. bi de surveyde 98de falan takılırsanız gemiyi sahile indirip denize gidip kıyıya yakın yüzen balık arayacaksınız haberiniz olsun. ama sahili bulmanız tamamen size kalmış. hiç bi gösterge yok. yüzey haritasında bişeyler gördüm şansa yürüdüm buldum. ya da mercanımsı şeyler var sahil yakınında onları takip etmek lazım. bi de şuna biraz gıcık oldum da problem mi emin olamadım. very hardda oynuyorum. gezegenlerde çok geziyorum bazen structurelarda lvl 35 fln mob geliyor. kessem keserim 1 saat uğraşıp ama ne ammo bırakır ne aid. onu tam çözemedim ne gerek var lvl 13 adama 35 çıkarmaya. en büyük korkum scalingin sıçması bi yandan da. cyberpunkta bi leveldan sonra en zorda gözüm kapalı sıka sıka gidiyodum artık. olmasa bari öyle bişey. sırf ondan weapon skill vermiyorum korkup. Eylül 11, 2023 Black-ice tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 GERGE, 11.09.2023 07:39 tarihinde dedi ki: Nvidia kullanıyorsanız bunu KESİNLİKLE yapın: https://www.nexusmods.com/starfield/mods/1696 New Atlantis'de 60 civarı alıyordum, şimdi 70 üstüyüm. RTX 3000 ya da RTX 4000 gerek ama. klasik bethesda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Yok, bu seferki Nvidia'nın hatası. Starfield için sürücüleri yanlış ayarlamışlar. Bir sonraki sürücüde düzelir sanırım. BG3 bitsin de oynayayım artık ya bende. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 ha evet söylemeyi unuttum, ben de rebar'ı aktive ettim ama modla değil, şurada tarif edildiği gibi: nvidia maalesef oyunların çoğunu test etmiyor, bazı oyunlarda performans düşürdüğü için de default açmıyorlar amd gibi. game ready dedikleri sürücülerde zaman ayırsalar bari. ben kabaca %10 filan fps artışı gördüm 3070'de şahsen. nvidia sahiplerine tavsiye ederim. bir de tabii oyunun nvidia kartlarda amd'nin çok daha gerisinde olması var, alex anlatmış onu DF videosunda. düzeltilebilecek birşey mi, kim düzeltebilir artık bekleyip göreceğiz ama pek umutlu değilim. @Black-iceai uyarsın edge of tomorrow'daki gibi sesli lol. ben her oyunda devamlı yaptığım için rahatsız etmedi ama olabilir tabii. lockpicklerin junk sayılması cidden asrın hatası. hemen yamayla filan düzeltmeleri lazım ama release'e kalmaması gereken bir oversight hani. f tuşunun devamlı overlay gibi kalmasını istememişler ama bayağı işe yarıyor lootları görmek için, bu oyunda ben daha çok zorlandım lootlanabilecek şeyleri görürken. etrafta daha çok prop var diye herhalde. bazı mekanlar default olarak context'e bağlı yüksek lvl mob içeriyor veya boss gibi olanlar var. dün bir yerde ikinci playthru'yu bitirmek için oynarken tek bir boss bayağı yoketti beni, uğraştırdı bayağı. ama lapacılar da geliyor arada. daha new vegas gibi scaling gördüğüm, yüksek yerler ve bosslar var, herşeyi oyuncunun seviyesine indirmiyor oyun. sürprize hazırlıklı olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar