Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Elder Scrolls VI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Su an deli gibi Starfield hype yapmamiz aslinda, sallayin Fallout'u filan. Kotarabilirlerse sci-fi open world rpg inanilmaz birsey olabilir.

Ama tabii daha once kimin dedigini hatirlamiyorum forumdan - bu baya zor bir is. Elder Scrolls'da haritayi dag tas agacla doldurabiliyorsun, fallout keza wasteland konsepti asiri zor degil ama futuristik sehirleri yapmak kolay olmasa gerek eger gezegende geciyorsa.

Nasil olacak hicbir fikrimiz yok heralde degil mi.
Mesaj tarihi:
valla ben görmeden hype yapmam, bethesdadan babam çıksa yemem yani. :p düzgün birşey yapıldığını görürsem hypelarım. :p bethesdadan mass effect gibi birşey gelse o bile yeter bana gerçi.

tes6 bu yazılana göre 2022 filana sarkabilir ya tüh. ama motoru değiştirdiklerini umuyorum tech o noktada değilse.
Mesaj tarihi:
ben artık farklı bi bethesda rpgsi oynamak istiyorum abi. farklı derken motorudur in game menüleridir falan farklı olsun yahu. aynı modla yapılmış farklı oyunlar oynuyor hissi geçmedi bi türlü.

hiç unutmam oblivionda adamın biri önden bi binaya giriyordu takip ediyordun sen de arkasından. çok erken mi girdim naptım adamla aynı anda fln, bi baktım adam yok. o questi tekrar açıcam diye canım çıkmıştı. bugün çıkardıkları oyunlarda bile birini binaya girerken beklerim biraz asdf
Mesaj tarihi:
sırf "bunu bekliyorduk siz ne gösterdiniz" yığılması olmasın diye, alelade bir habitat görseli üzerine tesVI logosu koymuş olma ihtimalleri %de kaç?
Mesaj tarihi:
https://orig00.deviantart.net/a86b/f/2017/050/0/9/highrock_3e427_english_by_fredoric1001-d8v2e24.jpg

aslında dört mevsim potansiyeli açısından highrock baya uygun bir yermiş gibi geliyor
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bethesda filed a new trademark on the 10th of September
called REDFALL!
What do you think?

https://www.reddit.com/r/ElderScrolls/comments/9gm6sl/bethesda_filed_a_new_trademark_on_the_10th_of/?st=JM7OPFEE&sh=e43270d1
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

skyrim'in 10. yılına çıkmış olur artık inşallah, hadi bakalım. oyunların aralarındaki bu artan süre hızıyla es10'u göremeyeceğiz. ?

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bu gidişle 2025'e 1000₺ olacak zaten 60$ bandındaki oyunlar. ? ben es10 göremeyiz derken es7 2045'te herhalde bu gidişle, es8'i bile zor göreceğiz. adamlar konsol nesli atlıyor resmen, actiblob'un yaptığının tam tersi lol.

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...