Sotto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Su an deli gibi Starfield hype yapmamiz aslinda, sallayin Fallout'u filan. Kotarabilirlerse sci-fi open world rpg inanilmaz birsey olabilir. Ama tabii daha once kimin dedigini hatirlamiyorum forumdan - bu baya zor bir is. Elder Scrolls'da haritayi dag tas agacla doldurabiliyorsun, fallout keza wasteland konsepti asiri zor degil ama futuristik sehirleri yapmak kolay olmasa gerek eger gezegende geciyorsa. Nasil olacak hicbir fikrimiz yok heralde degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 valla ben görmeden hype yapmam, bethesdadan babam çıksa yemem yani. :p düzgün birşey yapıldığını görürsem hypelarım. :p bethesdadan mass effect gibi birşey gelse o bile yeter bana gerçi. tes6 bu yazılana göre 2022 filana sarkabilir ya tüh. ama motoru değiştirdiklerini umuyorum tech o noktada değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 bakalım bunu kaç farklı şekilde release'leyecekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 ben artık farklı bi bethesda rpgsi oynamak istiyorum abi. farklı derken motorudur in game menüleridir falan farklı olsun yahu. aynı modla yapılmış farklı oyunlar oynuyor hissi geçmedi bi türlü. hiç unutmam oblivionda adamın biri önden bi binaya giriyordu takip ediyordun sen de arkasından. çok erken mi girdim naptım adamla aynı anda fln, bi baktım adam yok. o questi tekrar açıcam diye canım çıkmıştı. bugün çıkardıkları oyunlarda bile birini binaya girerken beklerim biraz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 ben bug'dan oyun kırılmasın diye değil de, benden önce giren adamın hemen arkasından girdiğimde, adamın bina içinde benden sonra summon'lanmasına delirdiğim için bekliyorum hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Ben quest almak istediğim NPC'yi giant'ın teki gelip yörüngeye oturtsun istemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 sırf "bunu bekliyorduk siz ne gösterdiniz" yığılması olmasın diye, alelade bir habitat görseli üzerine tesVI logosu koymuş olma ihtimalleri %de kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 5 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 o kadar güveniyorsunuz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 https://orig00.deviantart.net/a86b/f/2017/050/0/9/highrock_3e427_english_by_fredoric1001-d8v2e24.jpg aslında dört mevsim potansiyeli açısından highrock baya uygun bir yermiş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 tarımda kendi kendine yetebiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 " ES VI %100 tek kişilik bir oyun " P. Hines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 yarabbi şükür. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Hayır ya neden ama ben Elder Scrolls Battle Royale bekliyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 elder scrolls 401 kac kisilik oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Bethesda filed a new trademark on the 10th of September called REDFALL! What do you think? https://www.reddit.com/r/ElderScrolls/comments/9gm6sl/bethesda_filed_a_new_trademark_on_the_10th_of/?st=JM7OPFEE&sh=e43270d1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Bethesda is hiring new roles that definently point towards The Elder Scrolls 6 development. " Bethesda Game Studios is looking for talented programmers to join our team that is pushing the bleeding-edge of RPG development for the PC and consoles. " https://jobs.zenimax.com/requisitions/view/1284 Todd ön siparişi başlat 80 dolar olsa hazırız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 (düzenlendi) skyrim'in 10. yılına çıkmış olur artık inşallah, hadi bakalım. oyunların aralarındaki bu artan süre hızıyla es10'u göremeyeceğiz. Ocak 20, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 @HellHound haklı çıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 (düzenlendi) Microsoft koysun masaya 100 milyon dolar alsınalar ek eleman bitsin 100 dolara satsınlar hazırız .. Mayıs 1, 2021 kizillelma tarafından düzenlendi Ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 bu gidişle 2025'e 1000₺ olacak zaten 60$ bandındaki oyunlar. ben es10 göremeyiz derken es7 2045'te herhalde bu gidişle, es8'i bile zor göreceğiz. adamlar konsol nesli atlıyor resmen, actiblob'un yaptığının tam tersi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Fans are convinced the Starfield trailer reveals The Elder Scrolls 6 location https://www.pcgamer.com/uk/fans-are-convinced-the-starfield-trailer-reveals-the-elder-scrolls-6-location/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 The Elder Scrolls 6 in design phase, being built on new Starfield technology "The projects kind of intertwine." https://www.eurogamer.net/articles/2021-06-30-the-elder-scrolls-6-in-design-phase-being-built-on-new-starfield-technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar