sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 k1nJo said: bende de mendy ilk 11'de abi, oynamıyosa yani yapıcak bi şey yok. hazırlık maçında oynadı ama yalan değil. dalga geçiyom ya, en ufak önemsediğim yok, dediğim gibi 5 senedir avrupa futbolunu takip etmemiş biri olarak son yarım saatte şöle bi bakarak kurduğum kadro. sıfır puan alsa kaç yazar, 1000 puan alsa kaç yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 sidibe de oynamıyor. zaten o oynamayacak diye okumuştum. ama mendy sürpriz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ben dün ispanyada ascensio oynamayınca şaşırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 k1nJo said: sidibe de oynamıyor. zaten o oynamayacak diye okumuştum. ama mendy sürpriz oldu. Ahanda bu haber 2 puan kaybettirdi bana... Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 erken söylesem tekrar değiştirebiliyor muydun ya? üzüldüm bak şimdi. maçın başlamasına 10dk falan kala okudum da dedim belki oynar moynar üstüme kalmasın. boş ver 2 puandan nolcak derdim ama son turnuvada ilk 3 birer puan farkla bittiydi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 sabonis said: k1nJo said: bende de mendy ilk 11'de abi, oynamıyosa yani yapıcak bi şey yok. hazırlık maçında oynadı ama yalan değil. dalga geçiyom ya, en ufak önemsediğim yok, dediğim gibi 5 senedir avrupa futbolunu takip etmemiş biri olarak son yarım saatte şöle bi bakarak kurduğum kadro. sıfır puan alsa kaç yazar, 1000 puan alsa kaç yazar. sabonis futboldan anlamıyor zaaa deriz ama senin kadro iyi puan alır zaten mendy hiç oynamasa da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 cuevanın penaltı kaçırdığı iyi oldu ucuza banko set piece taker diye herkes aldıydı fransaya danimarkaya aldırış etmeden şimdi herkese -2 puan lelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 modric ne yapıcak yeaa niye alıyon demişti biri gol attı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 neymar-ronaldo-lukaku üçlüsü arkasına da coutinho koydum, artık bunlar atmaz ise kimse atmaz herhalde. bu arada ingiltere pickford umu tercih ediyor butland imi kalede biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 genelde pickford oynuyor ama belli olmaz, yüksek ihtimal o çıkar ama zaten hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Kolarov da baştan ekleyip sonra çıkarttığım adamlardan takıma :) iyi haber, Sidibe'yi de sonradan çıkartmışım unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Haydaaa Reus ilk 11 değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 hector da yok almanlar ters köşeye yatırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Hector nasıl yok ya ak löw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 almanlar patlayınca biz de patlamış sayıldık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 evet ilk round 54 puanla ligimizin şimdilik 1.siyim shEQiL HaNi B)B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Coutinho mu Neymar mı deyip Neymar'a verdiydim kaptanlığı, maçı da izleyemedim, adam sahada kuzu çevirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 brezilyanin 2002 kadrosu gibi gelmedi bir daha http://img15.hostingpics.net/pics/911448Brazil2002.jpg gecenlerde tr yi 1-0 kazandiklari maci izledim tekrar ozetini. r9 asiste gitmeyip kendi dikine girse, 5 tane fln net kendi sallarmis, rivaldo cok trollemis takimi asdf zaten o yetmeyip bizi de trollemisti kapcuk agizli. beduk; yanlis yere atmisim lan asdf bu konuyu oyun kismina tasiyin olm, ne isi var spor basligi altinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Rezalet gidiyorum ben ya ahahah kimi seçtiysem 2 puanı geçmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 45 puanım var da geleceğim yok ya resmen. ronaldo sırtladı bi tek df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 benim de 31 mi neydi, değişiklikler yaptım -3 gelecek şimdilik onlardan. yarına da oynayacak 4 oyuncum oluyor ama 3'ü senegal'den, diğeri de kolombiya'dan. hayırlısı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 bu arada maçını oynamamış oyunculara kaptanlığı verebilirsiniz. 1-2 puan getiren oyuncunuzda kalmasın kaptanlık, değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 k1nJo said: bu arada maçını oynamamış oyunculara kaptanlığı verebilirsiniz. 1-2 puan getiren oyuncunuzda kalmasın kaptanlık, değiştirin. bunu niye son gün söylüyorsun ya sadfds gerçi benim kaptan cavani'ydi zaten. ilk gün maçı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 ahah ne biliyim benim kaptan neymar'dı, daha dün oynadığı için ben de ilk defa bugün değiştirdiğim için şimdi aklıma geldi söylemek :d olsun yine de daha çok maç var ya, telafi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 onu ben de duydum müller sarı kartla falan sçınca alıp coutinhoya verecektim kaptanlığı akşam maçtan önce, yaptırtmadı :( ronaldoyu basıp geçicekmiştik hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar