Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E3 2018

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Cokomantis said:

ula for honor'ı beleş mi veriyor bu hafta? doğru mu anladım yoksa f2p week mi?

Bu hafta starterı beleşe alabiliyosunuz.

said:
Starterın full game'den bir farkı yok gibi bişi. Bu bir fighting oyunu. Moba değil. Seçtiğiniz bir class'ı mainlemeniz ve oldukça uzun süre aynı class ile oynamanız gerekecek.

Unlock fiyatları da yüksek değil. Gidip Xunn gibi "Ben bütün kozmetikleri alacam" demezseniz sadece dailyleri yaparak her hafta 1 adet classı açabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse 2 günde en iyi hazırlanan firma Ubi olmuş harbiden. Sakız haline getirmeden temiz sunum oldu. Defalarca küfretsemde boş değilim adamlara, gidip konuşsam mı naapsam asfsfaf.

Division a yaklaşık 600 saat gömmüş biri olarak, acayip bir hype yaratmadı bende. Raid geliyo, specler baştan belli olacak vs vs. DLC dedikleri şeyi ben bize kilit olarak anladım. Yani şöyle ana oyunu sana 1 sene içerisinde 3 episode halide, araya world event ler ilere yedirecekler. Devamı için cüzdan isteyecekler gibi geldi. Season pass illa ki olur da, paralı içrikler ilgili herhangi bir açıklama olmadı. Aman olmasın zaten. 600 saat gömmesemde helalinden 300 saati var asdsdaa. Division lan, oynanmaz mı?.

Beni en çok şaşırtan Skull&Bones oldu. Çok iyi duruyo. Bakalım. Beta meta izleriz.

AC Odyssey copy&paste Origins gibi de duruyo, ama biraz öyle durmasınlar diye ayar da çekmişler esasında da. Origins hatrına bir el daha gider. Grafik ve kombat gayet keyifli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...