Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 emek said: Grego said: emek said: neutrino said: emek said: Grego said: emek said: senko said: Intahar etmeye gotum yemediginden yasiyorum. +1 bence siz tanışın daha da tetikleyici etki yapmasın sonrasfk senko'yu bir kez tetikledin mi onunu alamazsin sanki sdfsbilemiyorum altanskd bir şans verilebilir, alman wesfalyasının en sincap görünümlü mühendisi şu sıralar. gazı tek taraflı veriyorsunuz sistem yanlış işliyor:p özelden gazlıyorum ben senko yu, oldu bu iş oldu. hadi bi çay için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Olur olmadık yerde şekerleme yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 grego çöpçatanlık yapınca aklıma geldi, bi dworgian vardı ne oldu acaba, 2 yıldır yazmamış. yaşıyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 dana22 said: gazin sincap tarafina checkwalf taktirdik patlamasin diye..sen azicik devir alacak gibi olsan salacagiz debriyaji.. Grego said: özelden gazlıyorum ben senko yu, oldu bu iş oldu. hadi bi çay için. senko ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 k1nJo said: grego çöpçatanlık yapınca aklıma geldi, bi dworgian vardı ne oldu acaba, 2 yıldır yazmamış. yaşıyor mu ki? Yasiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Az kalsın referans alıyordumsjx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ha iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Frantic said: büyük arzulara sahip olmadıkça yaşamak büyük hamallık geliyor. herhangi bir şey olabilir ya bu arzu. futbol oynamak olur, matematik yapmak olur, karşı cinsle halvet olur, ticaretle uğraşmak olur veya yazarlık olur. hatta at yarışı oynamak bile olur dsf. yeterki o çoşku eksilmeden devam etsin senelerce. aksi takdirde ortalama insan hayatı çok anlamsız. çok fazla kişi yaşıyor, gereksiz abi, sırf doğduk diye yaşıyoruz. insalığa katkı yapacak bir meşgale de yoksa direkt çöp. kaçınılmaz sonuç +1 sdgf: emek said: senko said: Intahar etmeye gotum yemediginden yasiyorum. +1 valla ben bulduydum çok küçük yaşta: futbol. çok da hırslıydım. ama ailem izin vermedi annem başta olmak üzere. teyzem, anneannem falan "bilmem ne abinin gözüne top geldi, kör oldu" falan diye korkutuyorlardı. türkiye'de imkansızlıklar yetmiyormuş gibi bir de aile engeli oluyor böyle, o da çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 çok geç büyüyoruz bi de ya olm eski lan bunlar diyene kadar biz eskimiş oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 emek said: Az kalsın referans alıyordumsjx merhaba dediğim 2 yıl yaşamıyor, orada referans alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Esh said: k1nJo said: grego çöpçatanlık yapınca aklıma geldi, bi dworgian vardı ne oldu acaba, 2 yıldır yazmamış. yaşıyor mu ki? Yasiyo evet ya, nerede adam, bizim muhabbetimiz de vardı galiba. kayboldu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 tembellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Abi faceten arayin aorun, adami eklemediyseniz de yeterince muhabbetiniz yokmus demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 iyi de ben sizden değilim ki, kismeyi tanımıyorum o kadar. 2 yıl mı ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 kisme ne be, bebek taklidi yapan kızlar gibi olmuşum. neyse, senko iki kelimeyi bir araya getiremediği için ben yürüyorum, hanginizin alt karakteri öğrenicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 yürü karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Görüyorsunuz etkilemek için bebek taklidi yapıyor ben bişey demiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 birşey demediğin için zaten yürünecek muamele görüyorsun bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 anthony bourdain bile intihar etmiş motivasyon bulamamış rip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 pusi ve lifting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Fistan said: anthony bourdain bile intihar etmiş motivasyon bulamamış rip :( baymıştır yemek yapmaktan :/ rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Adam yemek yapmıyordu ki dünyayı gezip sohbet muhabbet her yerde yemek tadımı falan, tam böyle hayaller hayatlar meme i gibiydi. Yaşayacağımı yaşadım artık kuş da ötmüyor bırakma vakti geldi vs. demiş olabilir, ama ikinci bi ihtimal turanjın gazabı işte. O lafı etmeyecektin bourdain kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 emek said: Görüyorsunuz etkilemek için bebek taklidi yapıyor ben bişey demiyorum artık bakın gördüğünüz üzere hırçınlaştı, kesin kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Sevgi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 sevgi elekkti https://s15.postimg.cc/n10ejt1u3/elekk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar