pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 qnq mokoko kim 500 kutup ayisi ister adli arap programinda deve olarak calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 BEnim yaşam motisi 2 yaşındaki oğlum oldu. bazen bıkkınlık getirsede genel anlamda herşeyi onunla yapmak istiyorum. hatta oğlan için arkadaşlarımı falan satar hale geldim :) anca saat çalış. gece nöbetlere kal vs.. götüme don almıyorum . hepsi oglana oyuncak almaya gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 güççük kızlarım,gülmemi sağlayan neredeyse tek kaynak denilebilir.Onun haricinde motur sürmek,epey stres attırıyor motive ediyor beni. Birde planlarım var ufak tefek ileriye dönük.Onun peşinde koşmak datmin ediyor bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 çocuk mu yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 bir süredir zam beklentisiydi. şimdi ise direktörle konuşma beklentisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 yok ihtiyaç var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 yapın abi. ama iyi çıkar çıkmaz o da kaderinize artık :) biz 1.yi yaptık baktık iyi çıktı 2.yi yaptık o da iyi çıktı şükür,yeter diyip zirvede bıraktık şansı zorlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ben kızım olsun isterdim ama daha yapacak insanı bile bulamadım :( neyse motor bakayım ben bu aralar borç yapıp motor alasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 full naxx clear + tier 3 + atiesh staff 12 sene önceydi. şimdi pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 yasamak icin motivasyona mi ihtiyac duyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Erkek adam olmak. Kızım. Emellerim. ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 kızım ailem işimde başarılı olmak WARHAMMER 40K EMPEROR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 yaşam motivasyonu ne yav? günden güne modum değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 bLackcha0s said: çocuk mu yapsak? bLackcha0s said: ben kızım olsun isterdim ama daha yapacak insanı bile bulamadım :( neyse motor bakayım ben bu aralar borç yapıp motor alasım var motordan cocuk... o da bisi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 daha ne olacak acaba amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 yok lan şaka yaşam motivasyonunu ciddi ciddi sorguluyosanız ölmeye götü yemeyen cibiliyetsiz bir korkaksınızdır. bunu bilip yaşamınıza öyle devam ederseniz zevk almaya başlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Denedim Alamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 denemekten azla vaskeçme dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Çalıştığım şirketin yurtdışındaki bir projesine direktör olma ihtimali Güney Amerika turu yapma ihtimali Yoğunluktan, alıp da okuyamadığın 10 küsür kitabı bitirmek 7.5 kg vermek Kedimin 2 kg vermesini sağlamak (6 kg oldu aq) Balkona otomatik tente sistemi yaptırmak, çok fazla güvercin sıçıyor Bundan 15 sene önce Delucia valisi olmak, +15 Katana lootlamak falandı ne güzel sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 everything is, so just be. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 koy götüne gitsin diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 öğrenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar