Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Scalanova

Öne çıkan mesajlar

evet bi "Holy Warrior" eksikliği hissediliyor.

Ama leak we datamine dedikodularına göre alakasız bi class gelecek:

Alıntı

Of the potential new classes, the Spiritborn currently has the most traction, with the backing of a data-mining leak to grant it some legitimacy. A capable spell-slinging, melee-fighting hybrid class, wielding a pair of glaives, boasting an affinity for nature and spirit magic, the Spiritborn would slot in nicely to Diablo 4's roster. Although it shares some common traits with Druids, Amazons, and Witch Doctors, the Spiritborn would also hold true to Blizzard's intention of providing something wholly unique to the Diablo universe. A magical melee fighter is a role that Diablo 4 certainly has room for, with fans still clamoring for a Crusader or Paladin type of class. The Spiritborn could present a healthy compromise to that need, fulfilling the role without creating another pantomime of a holy warrior.

Bu arada beyler ben şu aspecti 1 haftadır düşüremedim HELP PLS:

https://diablo4.wiki.fextralife.com/Shattered+Spirit's+Aspect#:~:text=Shattered Spirit's Aspect is a,empowers Necromancers in offensive capabilities.

Sosyal ağlarda paylaş

tüm aspectler yok mu baştan yav asd, bana ne lazımsa çıktı en son dün tüm itemları min maxlıyordum, tümü max level olmuş neredeyse 

temper şansızlığı 2 3 tane triple über affixli itemımı bok etti bu arada, 5 reroll çok az ya 10 yapmalılar min.  

Silphatos tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 27.05.2024 12:53 tarihinde dedi ki:

Abi random legendary craft edebiliyorsun alchemist'ten. Gamble'dan da cikarabilirsin. Helltide'dan yağmur gibi legendary yağıyor mutlaka çıkması lazımdı. 

abi oboldan ring basıyorum paso, çünkü resource aspect diye geçiyor, helltide'da da nerden baksan 5-6 inventory legendary boşalttım + sezon ödülleri + battle pass ödülleri + whisper cache 

yok oğlu yok

Alchemisti denememiştim onu da deneyeyim, olmadı artık kendime bi başka bi build seçip onu oynicam

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

Rob diye bir eleman var Youtuber. O buildlerini d4builds diye bir yerde paylaşıyor. Bash barbar ile 140 tier kesmiş hayvan herif dün gördüm sinirim bozuldu. Maxroll en eli yüzü düzgün olan. Varyasyonlu falan veriyorlar buildleri. 

Rift bosslarinin droplarinin kesinlikle düzeltilmesi lazım. Uğraşıp kesiyorsun işe yarar sadece upgrade itemi atıyor. Şöyle lootlarin akması lazım, çantayı yarıya kadar doldurması lazım ki insan keyif alsın. Bir de level yükseldikçe şu yıldızlı item düşme oranının da artması lazım. Bunu da acil yapmaları lazım çünkü oyun süper giderken birden baydj. 

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 28.05.2024 11:11 tarihinde dedi ki:

Rift bosslarinin droplarinin kesinlikle düzeltilmesi lazım. Uğraşıp kesiyorsun işe yarar sadece upgrade itemi atıyor. Şöyle lootlarin akması lazım, çantayı yarıya kadar doldurması lazım ki insan keyif alsın. Bir de level yükseldikçe şu yıldızlı item düşme oranının da artması lazım. Bunu da acil yapmaları lazım çünkü oyun süper giderken birden baydj. 

Bunu yaparlarsa insanlar sadece Pit yapar. 

Loot için Profane Mindcage basıp, Helltide yapacaksın. Yüzlerce item düşüyor, GA olanlar da çıkıyor.
Unique itemlar için Tormented Uber bosslar, masterworking için Pit, Scattered Prism için World Boss, gold için Whisper, Glyph için NMD, bragging rights için Trial.

Baya dengeli dağıttılar endgame aktiviteleri.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...