Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Sam, 31.03.2024 02:48 tarihinde dedi ki: ray tracing yaması gelmiş, onları ve yeni ambient occlusion'ı kökleyince yarıya düşüyor fps lol. ama fena görünmüyor. before and after kıyaslaması yapmış olan var mı bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 driveri guncelledim frame gen kapandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 heh tek eksiği gelmiş d4'ün, şimdi alınır işte legendery delüxe++ edition sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Oyuna can gelmiş gibi..anlayamadığım gear upgrade kalkmış mı? Birde türkçe desteği kaldırmışlar galiba bulamadım:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Eski usul upgrade kalktı yeni şekiller geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Cokomantis, 17.05.2024 20:18 tarihinde dedi ki: heh tek eksiği gelmiş d4'ün, şimdi alınır işte legendery delüxe++ edition sdfdfg diablo 1 var hâlâ mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Ulan oyunu unutmuşum resmen bu glyph ler nerden düşüyordu? baya eksiğim var istediğim setting i yapamıyorum bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Glyphler rastgele düşüyor 50 yi gectikten sonra. Helltide'da gezin illa ki düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 en acilinden amazon, paladin lazım. oyun bayıyor abi mevcut classlar ile... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 evet bi "Holy Warrior" eksikliği hissediliyor. Ama leak we datamine dedikodularına göre alakasız bi class gelecek: Alıntı Of the potential new classes, the Spiritborn currently has the most traction, with the backing of a data-mining leak to grant it some legitimacy. A capable spell-slinging, melee-fighting hybrid class, wielding a pair of glaives, boasting an affinity for nature and spirit magic, the Spiritborn would slot in nicely to Diablo 4's roster. Although it shares some common traits with Druids, Amazons, and Witch Doctors, the Spiritborn would also hold true to Blizzard's intention of providing something wholly unique to the Diablo universe. A magical melee fighter is a role that Diablo 4 certainly has room for, with fans still clamoring for a Crusader or Paladin type of class. The Spiritborn could present a healthy compromise to that need, fulfilling the role without creating another pantomime of a holy warrior. Bu arada beyler ben şu aspecti 1 haftadır düşüremedim HELP PLS: https://diablo4.wiki.fextralife.com/Shattered+Spirit's+Aspect#:~:text=Shattered Spirit's Aspect is a,empowers Necromancers in offensive capabilities. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Abi random legendary craft edebiliyorsun alchemist'ten. Gamble'dan da cikarabilirsin. Helltide'dan yağmur gibi legendary yağıyor mutlaka çıkması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 (düzenlendi) tüm aspectler yok mu baştan yav asd, bana ne lazımsa çıktı en son dün tüm itemları min maxlıyordum, tümü max level olmuş neredeyse temper şansızlığı 2 3 tane triple über affixli itemımı bok etti bu arada, 5 reroll çok az ya 10 yapmalılar min. Mayıs 27, 2024 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 ahmedinejad, 27.05.2024 12:53 tarihinde dedi ki: Abi random legendary craft edebiliyorsun alchemist'ten. Gamble'dan da cikarabilirsin. Helltide'dan yağmur gibi legendary yağıyor mutlaka çıkması lazımdı. abi oboldan ring basıyorum paso, çünkü resource aspect diye geçiyor, helltide'da da nerden baksan 5-6 inventory legendary boşalttım + sezon ödülleri + battle pass ödülleri + whisper cache yok oğlu yok Alchemisti denememiştim onu da deneyeyim, olmadı artık kendime bi başka bi build seçip onu oynicam 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Minion oynuyorum ben. Çok rahat relax bir build. Helltideda afk oluyorum kendi kendine temizliyor elemanlar. Kafana meteor yagmadigi sürece ölmüyorum falan. Rift'te de solo tier 80 kestim o buildle. Bosslarda da güçlü. Onu oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 ya haklısın fakat ben özellikle minionsuz build için uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 minion şu an en iyi build gibi ama çok yavan ya, keyifsiz. Glyphleri hızlıca bi fulleyip ben de başka buildlere bakcam fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 oh be buldum sonunda @ahmedinejad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Hadi gz. Bu arada quest elixir ile normal elixir aynı anda basılabiliyor bilginiz olsun. Başka elixirler olmuyor. Baya iyi bir şey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 planner olarak hangi siteye bakiyonuz genelde, maxroll , icyveins vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 maxroll bakıyorum ben. minion build ateşlerseniz sevinirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Rob diye bir eleman var Youtuber. O buildlerini d4builds diye bir yerde paylaşıyor. Bash barbar ile 140 tier kesmiş hayvan herif dün gördüm sinirim bozuldu. Maxroll en eli yüzü düzgün olan. Varyasyonlu falan veriyorlar buildleri. Rift bosslarinin droplarinin kesinlikle düzeltilmesi lazım. Uğraşıp kesiyorsun işe yarar sadece upgrade itemi atıyor. Şöyle lootlarin akması lazım, çantayı yarıya kadar doldurması lazım ki insan keyif alsın. Bir de level yükseldikçe şu yıldızlı item düşme oranının da artması lazım. Bunu da acil yapmaları lazım çünkü oyun süper giderken birden baydj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 (düzenlendi) mobalytics iyi, appi var birde oyundayken acabiliyorsunuz buildleri yanda zaten temel buildler hepsinde hemen hemen yakin. Mayıs 28, 2024 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 ahmedinejad, 28.05.2024 11:11 tarihinde dedi ki: Rift bosslarinin droplarinin kesinlikle düzeltilmesi lazım. Uğraşıp kesiyorsun işe yarar sadece upgrade itemi atıyor. Şöyle lootlarin akması lazım, çantayı yarıya kadar doldurması lazım ki insan keyif alsın. Bir de level yükseldikçe şu yıldızlı item düşme oranının da artması lazım. Bunu da acil yapmaları lazım çünkü oyun süper giderken birden baydj. Bunu yaparlarsa insanlar sadece Pit yapar. Loot için Profane Mindcage basıp, Helltide yapacaksın. Yüzlerce item düşüyor, GA olanlar da çıkıyor. Unique itemlar için Tormented Uber bosslar, masterworking için Pit, Scattered Prism için World Boss, gold için Whisper, Glyph için NMD, bragging rights için Trial. Baya dengeli dağıttılar endgame aktiviteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 helltide'da rep ve level bitince gezinmek çok keyifsiz geliyor bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar