goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 haha keko "social media manager" anca immortal falan oynamıştır hayatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Blizzort un sıçışlarda geldiği son seviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 diablo iv anneleri gaza getirdi reklamını bekliyorum ben release'e doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 1500 liraya annelerin maaşı yetmez artık diablo almaya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 (düzenlendi) rus'tan diablo 3 ü 70 liraya aldık diye hatırlıyorum asds o zamanın parasıyla 39 dolarmış. diablo 4 'e 69 dolar istiyorlar. Aralık 12, 2022 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 ben de o şekilde almıştım hey gidi. ama rmah yüzünden uyuz olup bi kere bitirip bırakmıştım. d2 gibi 10 kere bitiremedim. başlığı görünce dayanamayıp d2 resurrected edition aldım şimdi. bir de böyle bitireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 rusçular artık türkçü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 resurrected edition switch'e de geldiği için controller desteği baya iyi olmuş. steam deck'te de baya iyi deneyim sunuyor o yüzden. d2 ye yeni oyun parası istemelerine değmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Orj source olmadan yaptilar onu yeni oyun gibi, ben oynamadim ama haketmislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Blizzardin fiyat politikasini begenenler mi var aramizda yoksa tasok mu geciyor insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 (düzenlendi) 42 dakika önce, Silphatos dedi ki: Orj source olmadan yaptilar onu yeni oyun gibi, ben oynamadim ama haketmislerdir yoo, tamamen aynı motorun üstüne grafik giydirdiler diye biliyorum ben. marketing'ini öyle yaptılar zaten deli gibi "vallaha oynanışı aynı =.)" diye Aralık 13, 2022 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 (düzenlendi) önce kayıp diyip sonra bulmuşlar herhalde ordan burdan toparlayıp, takip etmediğim için ilk denilen kalmış aklımda 2019 https://bloody-disgusting.com/video-games/3595333/diablo-ii-creators-reveal-original-source-code-assets-lost-making-remaster-difficult/ 2021 https://www.pcgamer.com/diablo-2s-lost-assets-werent-really-a-problem-for-diablo-2-resurrected/ Aralık 13, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Blizzort-Activizyonreyizden bisy alan insanlara artik saygi duymayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 handheld d2 oynamak için değer diyorum. ayrıca şirketin evrildiği hal başka konu d2 başka konu. benim için bu oyunun yeri çok ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Bu güzel yenilik Diablo IV will launch on Windows PC, Xbox, and PlayStation. All platforms will host cross-play and cross-progression, bringing players from around the world together in one terrifying hellscape. You can also slay demons side-by-side with a friend through couch-co-op on console. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 On 09.12.2022 at 08:15, Gangren dedi ki: Standart Edition 1199 TL Digital Deluxe 1539 TL Ultimate 1699 TL Vay babam vat gamepass e beleş gelecektir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 On 16.06.2022 at 23:31, ad3m dedi ki: Öncelikle bir tartışma çıkarmak için sormadım bu soruyu hobi olarak oyun işi ile uğraşıyorum merak ettim neyi referans alıp kullandıkları enginenın iyi bir şey olduğunu görebildiğini. Beni arpg'ye bulaştıran oyun diablo (1), hardcore farmer olmamı sağlayan oyun 2, her sezon d3 challengelarını da yapıyorum. Bu tecrübeden yola çıkarak path of exile, diablonun gerçek neferi olabilmiş bir oyun. Hatta ötesine taşımış, tıpkı matematik, fizik vs gibi üzerine de ekleyip daha iyi yapabilmiş bir oyun. AAA firma, indie bir firmayla kıyaslanıyorsa şayet adamların başarısı için yeterli bir kıstastır gözümde. Gelelim performans kısmına inanıyorum ki dünya üzerinde hiçbir engine şöyle bir visual cluster fuck üzerine 345345345 tane computation yaparak (animation, spawn/despawn, aura, skill dmg, projectile count, collison check vs) smooth bir fps veremez. Bu savunulacak bir şey mi? Hayır. Geliştirilebilir mi? Evet. Ama adamların her 3 ayda komple yeni mekaniklerle bir lig oluşturduğunu ve önceki içeriklerin bir şekilde oyuna eklendiğini düşünürsek. Hem kısıtlı zaman, hem poe2 hem poe mobile hem de bugfix kastıklarını düşünürsek. Basit QoL isteklerin bile seneler sonra oyuna eklendiğinin sebebini ve tam olarak bir şeye neden odaklanamadıklarını anlayabiliriz. Ben closed betadan beri poe oynuyorum o dönemden bu döneme gelişmişlik başka hiç bir oyunda yoktur diye düşünüyorum. Teknik anlamda belki blizz ile kapışamazlar ama diablo 4 de bir poe olabilmek için 6000 fırın yemek zorunda onu da belirteyim. PoE mükemmel bir oyun mu? Değil tabii ki. Kendi başlığı altında her sezon eleştirilerimi görebilirsin. Ama adamlar sana bir sezonu sevindiremezse diğer sezon illaki bağlıyor bir şekil. Neyse bu kadar poe vs diablo yeter. Üstte de söylemiştim umarım bu oyun gerçekten çok iyi bir şekilde release olur ve poe gibi non stop content ekler ve tutulur. Rekabet iyidir. Ortam kızışırsa tıpkı savaşta bulunan teknolojiler gibi iki firma da oyuncuları kaptırmamak için pozitif şeyler yaparlar. 1 ay onu oyna 2 ay bunu mis işte. MS satın alması sonra benim beklentilerim yüksek. Umarım haksız çıkmam. POE oynamamamın tek sebebi bu. d3 tede var bu. Random tuşlara bas, zaten bu clusterfuckta alternatifi olamaz. d2 bu anlamda çok çok iyi bir oyun, o tehtidi hissediyorsun ve biraz da olsa skiller bir fark yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 1 saat önce, Suark dedi ki: Bu güzel yenilik Diablo IV will launch on Windows PC, Xbox, and PlayStation. All platforms will host cross-play and cross-progression, bringing players from around the world together in one terrifying hellscape. You can also slay demons side-by-side with a friend through couch-co-op on console. d3 macos'da vardı. d4 desteklemiyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 d1'i ilk macte oynamıştım ben zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 ms'e satıldı diye sevinmeden önce düşünecektiniz bunları =))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 konsolu katiyorlarsa 10-20 iq seviyesine hitap edecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 şu oyun mouse bozmaktan başka bişeye yaramıyor valla, bi türlü sevemedim 20 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 3 saat önce, ahmedinejad dedi ki: d3 macos'da vardı. d4 desteklemiyor şu an proton ile her şey açılıyor artık mac'te. resmi olması şart değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 On 09.12.2022 at 22:46, Cokomantis dedi ki: grafiks değil ama tema & setting, lore, atmosfer ve class fantasy'yi dövemiyor tek başına gameplay. inb4 hekenslash'te ne loru lol class fantasy odaklı rpg kaldı mı? özellikle multiplayer olanlar hep balance kasılcak diye her classı birbirinin aynısı yapıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar