knox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 d4ü hepiniz alıp oynayacaksınız. neyi kasıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Yoo... d3'ü aldım. Kendisini kurtaracak kadar rmah üzerinde alım satım yaptım. 3-5 parça bir şeyler de düşürmüşlüğüm var gerçi. Oyunu oynadıkça ne kadar rezil olduğunu gördüm. En sonunda da bıraktım. Hatta öyle ki expansion falan çıkarmışlar. Onları da almadım. 3. sınıf capon hack and slashleri gibi bir oynanışı var, atmosferi tarrak gibi, 867167657654 damage nedir allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Diablo Immortal patates oldu, bunların D4 ü çıkarması 2023. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23529210/diablo-iv-quarterly-update-september-2020 skill ağacı diyince cidden ağaç yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Baya kötü duruyor kutuları gidip ağaç resminin üstüne basmışlar. Acemi işi gibi izlenim veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 değişir ya, kullanışsız ve göz yorucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 AEUHAEUHE adamlar agaç background üstüne skill serpmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 rmah simdi olsa butun zoomerlar diablo oyniyordu dusunsene 5 gun oyun oynayip asgari ucretten cok para kazanabilme sansin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 valla sadece zoomerlar degil biz de oynardık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 baya da lineer skill tree, baştakiler dışında seçim yok sadece rune açar gibi ilerleme var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 1 saat önce, Laurelin dedi ki: rmah simdi olsa butun zoomerlar diablo oyniyordu dusunsene 5 gun oyun oynayip asgari ucretten cok para kazanabilme sansin var of suyunu çıkarırdık ya hele bu kurla. oyun oynamadan bile pazar sabah 5te alıp akşam 5te satabiliyordun %10-15 fark koyup sdf. üç beş revaçta itemi öyle takip ediyordum sürekli. millet yiyeceğini yedi, tam ben ticareti kaptım kapadılar RMAH'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 RMAH olursa net oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Rmah'dan gelen para blizzard store dışında harcanabiliyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 paypall transfer edebiliyodun. blizz store balance max 200-250€ artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 250€ dan fazla ederli itemler icin bmah bile vardi shfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Askere gitmeden epey satış yapıp paypaldan da parayı ziraat bankasına çekmiştim, gitmeden atmden para çekip baya bi idare etmiştim o parayla sonra hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 forumlarda millete ana avrat küfrettiğin günler hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 yok mu PoE dısında eli yüzü düzgün karpal tünel oyunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 1 saat önce, Fin dedi ki: paypall transfer edebiliyodun. ee bunun gene bize faydası yok shahahgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 bamlanmadan önceydi canım. ben de çekiyodum tatlı tatlı. tek sıkıntı yuro 9 değil 2.65 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 umarım rmah ekleyecek kadar aptaldırlar da ekmeğimizi çıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 öyle içer realmoney sokulan p2w sistemler eklense bile dışarı oyuncuya kaynak çıkarmaya izin vermiyorlar. kazandığını da gel bize ver diyeceklerdir. bahane olarak da "exploit ediyiler" diyorlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Rmahli poe gelsin isi gucu birakip oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 8 saat önce, goldbären dedi ki: bamlanmadan önceydi canım. ben de çekiyodum tatlı tatlı. tek sıkıntı yuro 9 değil 2.65 falandı ha yok ya d4'te rmah'lama ihtimaline istinaden dedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 17 saat önce, Silphatos dedi ki: AEUHAEUHE adamlar agaç background üstüne skill serpmişler hah tam da bunu diyecektim ben de. ağaç fikri güzel, ama standart skill sistemini onun üstüne koymaları çok komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar