vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Dönem arası cocu GG kesinleşti. O kadar bile kalamayabilir, gs misali aykutu getirirler. Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Stringray said: babel satıp ayew almak gibi bir hataya düşmemişiz iyiki sdffs slimani’yi de o maliyetle gömerler böyle devam ederse, adama orta yapabilecek bek ve kanat oyuncuları yok fb’de fabian ve reyes de girecek bu takıma ama fb daha net oyunculara yönelmeli sanki yoksa hayvani para harcayıp kötü bir takım kurulacağa benziyor Fenerin 3-4 senedir tek işlevi Beşiktaş'in alsam mi diye düşündüğü futbolculari alarak Beşiktaş'i buyuk zarardan kurtarması. Diego ve Rvp ile başlayan furya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Önce sarı kırmızı malatya, Sonra sarı kırmızı göztepe Önümüzdeki hafta sarı kırmızı kayseri... YOKSA BU SENE O SENE Mİ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 zA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Bu Fenere zaalamak bile hoş değil. Yazıklar olsun sizin futbol anlayışınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Ga fb maçı ne zaman. Bizi bi tokatlar cocu kredi kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Yalıdan şimdi geldim :) valla göztepeliler olarak hak ettiğimiz bir maç oldugunu düşünüyorum . Gs maçı kadar güzel oynamadık ama bu maçta daha akıllı oynadık. santrafor olsa net 2-3 farklı alırdık bu maçı ama göztepenin çocugu halil akbunar ayı avında iddialı oldugunu gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 QISQANMAYIN ALİ KOÇ VAR BİZDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Ahahha olm özete baktım da baya gol kaçırmış fb cocu yu biri hamama götürsün bi boy abdesti alsınlar takımla beraber. Zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 za yi nereye bırakıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 halil de harika gol atmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Vizyon başganla proce qeyfi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 fizban said: maci izleyemediğim icin oldu arkadaşlar merak etmeyin haftaya çözülecekz ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 oha bunu mu cekip cikardin fsds. valla yapacak bisey yok. bjk gecen hafta wrzurumdan 5 yemeyip 3 1 yendi, bizim kaleye 40 metreden vurdular baska sut yok, yenildik. kisfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Yok ya bir haftadır internetsizim 50. Sayfadan okuya okuya geldim sjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Fenerin de 384629 tane şutu yoktu abi zaten. Bir ara iki takimin da kaleyi bulan aut sayısı 1er taneydi o da göztepe icin gol, fener icin slimani'nin kafasiydi. Fener oyun olarak cok etkisiz, sebebi de yeteneksizlik. Dirar isla eljif falan cok top kaybıyla oynuyor, surekli takimi geri koşturuyorlar, ekstra yoruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Sıkıntı yok, GS de yensin bu sene sahamızda rahatlasınlar artık 20 küsür sene oldu. Ali Koç gelmiş, 15. olsak ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 applev0dka said: Fenerin de 384629 tane şutu yoktu abi zaten. Bir ara iki takimin da kaleyi bulan aut sayısı 1er taneydi o da göztepe icin gol, fener icin slimani'nin kafasiydi. Fener oyun olarak cok etkisiz, sebebi de yeteneksizlik. Dirar isla eljif falan cok top kaybıyla oynuyor, surekli takimi geri koşturuyorlar, ekstra yoruyorlar ben ilk yarıyı izlemedim ama özette sağlam gol kaçırmışlar gibi duruyo. temiz 2 veya 3 atarlarmışmış. bir de hatta penaltı verilmemiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Fenerin bi tane sol bek olduğunun farkında olan bir futbolcuya ihtiyacı var. Öyle çok çok iyi olmasına gerek yok. Ben sol bekim diyebilsin yeter. Geri kalanı yeter bu lig için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 sabonis said: applev0dka said: Fenerin de 384629 tane şutu yoktu abi zaten. Bir ara iki takimin da kaleyi bulan aut sayısı 1er taneydi o da göztepe icin gol, fener icin slimani'nin kafasiydi. Fener oyun olarak cok etkisiz, sebebi de yeteneksizlik. Dirar isla eljif falan cok top kaybıyla oynuyor, surekli takimi geri koşturuyorlar, ekstra yoruyorlar ben ilk yarıyı izlemedim ama özette sağlam gol kaçırmışlar gibi duruyo. temiz 2 veya 3 atarlarmışmış. bir de hatta penaltı verilmemiş sanki. Ilk yari 1 tane direkten donen var o zaten ofsayt onu gec. Penalti dedigin slimani pozisyonu ise temiz, ell pozisyonu ise 15 santimden falan geliyor o top ele o da temiz. En etkili pozisyonu sagdan dirar ortaladi soldan alper vuramadi arka direkte. Onun disinda kaleyi bulan ilk şut 1-0 dan sonra zaten. Ama hani oyunun hic bir aninda fener rakip sahaya oyunu yikti, rakibi baski altina aldi, onde press yaptı diyemiyorsun. Goztepe yapti mesela bölüm bölüm. Rakip sahada toplar kapip tehlikeli oldu. Ha mesela ilk yari slimaninin vuramadığı bir top var fernandao ayisi olsa 3 kere gol yapardı. Bu slimani cok agir adam. Muhtemelen tum fener hücumları ozette vardir yani :) Fener uretken olmaktan çok uzak. Takimdaki en uretken adam 90dk kenarda oturdu zaten saka gibi. Aykut cocumam resmen takimin başındaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 applev0dka said: sabonis said: applev0dka said: Fenerin de 384629 tane şutu yoktu abi zaten. Bir ara iki takimin da kaleyi bulan aut sayısı 1er taneydi o da göztepe icin gol, fener icin slimani'nin kafasiydi. Fener oyun olarak cok etkisiz, sebebi de yeteneksizlik. Dirar isla eljif falan cok top kaybıyla oynuyor, surekli takimi geri koşturuyorlar, ekstra yoruyorlar ben ilk yarıyı izlemedim ama özette sağlam gol kaçırmışlar gibi duruyo. temiz 2 veya 3 atarlarmışmış. bir de hatta penaltı verilmemiş sanki. Ilk yari 1 tane direkten donen var o zaten ofsayt onu gec. Penalti dedigin slimani pozisyonu ise temiz, ell pozisyonu ise 15 santimden falan geliyor o top ele o da temiz. El zaten mümkün diil penaltı olması da, slimani pozisyonu penaltı bence. Ayağına basıyor savunma gayet. Ha TV'de daha kaliteli görüntü görsem fikrim değişebilir ama beinsports sitesindeki görüntü kalitesi ile gayet ayağına basılıyor gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Mehehe, yine mi sıkıştırdılar bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 janis said: Fenerin bi tane sol bek olduğunun farkında olan bir futbolcuya ihtiyacı var. Öyle çok çok iyi olmasına gerek yok. Ben sol bekim diyebilsin yeter. Geri kalanı yeter bu lig için. https://www.youtube.com/watch?v=aS7p_Qq998w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Kim hazirladi bu videoyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Gerçekler... Eskiden bir de Selçuk vardı, herifi tam ortaya koyarlardı, takım atağa çıkarken kaptırır, ya gol olur ya tehlike. Sinir hastası ederler adamı ya... Son 2 senedir seyretmiyorum maçları. Bu sene de Ali paşa uğruna feda ettim, almadım gene. Seneye Allah kerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar