Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Olayın takımla falan alakası yok, komik bir hikaye var ortada, onu paylaşırken de yeni konu açacak kadar büyük bir olay olarak görmeyip en yakın konu olarak hikaye baş kahramanı futbolcunun takımının başlığına koyuyoruz. Ortada bir yorum, bir tersleme falan da yok, sadece "komik hikaye" linki var.

Bunu iyi niyetli göremiyorsan kendi için çürümüş demektir hocam mesajdan değil o, kusura bakma. Her sıradan geyiği ofensif algılayacak kadar fanatikleşmişsin demektir. Şunlarda art niyet aramak "Tüm dünya bizi kıskanıyor, ondan komplo kuruyolar" kadar gerçekçi ancak.

Ha bu arada benzer hikayeleri yakaladıkça her takımda paylaşıyorum, Sabri'nin antrenmanda direkle cirit atmaya çalışırken kendini sakatlamasını veya eğilerek alttan geçilecek antrenmanda freni patlamış damperli kamyon gibi dalmasını da GS topiğinde paylaşmıştım zamanında mesela. Ama gerçek fanatizm, gerçek vizyonsuzluk bunları "kendine komple yapıyolar laf atıyolar" olarak görüp artniyet armaakta. Bunun ilk yapıldığı ilk mesaj değil, o yüzden genel yazdım diğer arkadaşlar da üzerine alınsın diye, sırf tekil olaydan sana yüklendim diye düşündüysen kusura bakma. Ama gerçek *artniyet* "senin tarafsız paylaştığına inanmıyorum" diyen bakış açısında, başka bir yerde değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Serie A'nın yeni ekiplerinden Empoli, Salih Uçan'ın transferi konusunda Fenerbhaçe ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Salih Uçan'ın satın alma opsiyonu ile kiralandığı duyuruldu.

Salih Uçan’ın Empoli’ye hangi şartlarda gideceği belli oldu… İtalyan Radio CRC’de yer alan iddiaya göre sert şekilde eleştirilen Salih transferi için Empoli’nin kasasından herhangi bir rakam çıkmayacak. Kiralama bedeli ödenmeyecek, Salih’in maaşını da F.Bahçe yatıracak. Eğer Salih 30 maç oynarsa Empoli 3 milyon euro’ya Salih’in bonservisini alacak. Ayrıca F.Bahçe’ye bir sonraki satıştan yüzde 25 verecek. Salih’in sözleşmesi de 1 yıllığına uzatıldı.

baya umut kesilmiş elemandan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayew fena topçu değil ama çok formsuz gelmiş. Zaten kiralık adam, form tutmasını bekleyecek lüksün yok. Slimani için konuşmak erken ama Soldado varken bu tipte bir adama ihtiyaç var mıydı, tartışılır. Daha Gomis, Gomez gibi golü koklayan, direkt kendi pozisyona girecek bir adam lazımdı. Ya da Slimani oynuyorsa arkasında Ekici değil gole yakın olan Culyano'yu koyacaksın yani. Bir de kanatlarının skorer olması lazım, e Fener'de o da yok. Üstüne hala Topal-Souza ısrarı var. Bence ihtiyaç değil denilen Akbaba şu an direkt ilk 11 oynardı Fenerbahçe'de.

Lan daha stoper ve Volkan'a gelmedim. Bu arada bekler de kötü. Oh wait...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...