Borlach Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 22.30 da anca başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 şampiyonuz bu sene kimse merak etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 https://pbs.twimg.com/media/DxDpHtvWkAAOhS8.jpg şu resim 1 saat içerisinde meme olmuş, atıf OP huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 SDFSFSADFSADF said: Ali Koç: ''Cocu'yu aradım ne güzel röportaj yapmışsın dedim. Cocu bana 'Ne röportajı? Ben kimseyle konuşmadım, adamın biri geldi benimle fotoğraf çektirmek istedi. Fotoğraf çektirip gitti' dedi. Böyle bir spor medyasıyla karşı karşıyayız.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 ertem'in sözde röportajı bu galiba http://spor.haber7.com/fenerbahce/haber/2758604-phillip-cocu-ilk-kez-konustu utanmazlıkta sınır tanımıyorlar ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Ali koc yalanladiysa dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 ali koç ile alakası yok. söz konusu ertem şener'se doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Bu birsey degil ya gidip Firat Aydinus'un evine gittikleri bolum vardi..Hatta evde kendisi yoktu hirbo muhabir zorluyordu filan zili.. O kadar sinir olmustum ki keske biri cikip dovseydi demistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 komşusuna aidatlarını ödüyor mu diye sormuşlardı sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 AHAHA röportaj o kadar kolpa ki zaten, tek eksik soru kebabı sever misiniz o derece said: Sizi İstanbul'da görmek şaşırtıcı Halletmem gereken bazı işlerim vardı Moraliniz nasıl? Çok üzgünüm ama hayat devam ediyor. Kırgın mısınız? Hayır, hayır, hayır. Bu muhteşem camia ile ayrıldığım için üzgünüm. Sadece Fenerbahçe ile hayallerim ve planlarım uzun vadeliydi. Ali Koç ile aranız nasıl? Ali Bey harika bir lider. Benim buraya gelmemdeki en büyük neden onun vizyonuydu. Fenerbahçe, Ali Bey gibi bir başkana sahip olduğu için çok şanslıyım" Derbiyi izlediniz mi? Fenerbahçe derbide galibiyeti kaçırdı. Son üç maç, gelecek için umut verici. Valbuena'nın performansını nasıl değerlendiriyorsunuz? İyi futbolcu. Türkiye'den teklif alırsanız tekrar bu ülkede çalışır mısınız? Bu şehir dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Rüya gibi. Ben profesyonelim geleceğin ne getireceğini bilemem. Koeman hakkında ne düşünüyorsunuz? Şansı bol olsun Sizce kim şampiyon olur? Kalbim Fenerbahçe ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Yer: Chicago Drake Otel. Burası, Bulls'un karargahı. Otelin alt katında Blues Bar var. Ve burası Chicago Bulls oyuncuları için uğur merkezi. ‘‘Ne zaman bir maçtan önce buraya gelirsek kazanıyoruz’’ diyorlar. Ve bu otele basın mensuplarının girmesi yasak. Ancak büyük tesadüf, Türkiye'den rezervasyonumuzu buraya yaptırmışız. Çaresiz bizi kabul ediyorlar. Tek şartları var; fotoğraf çektirmemek. ‘‘Tamam’’ diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 fsds twitterda soyle demisler Ertem Şener'in söylediği ile Cocu'nun söylediği çelişiyorsa ben Cocu'ya inanırım. Ertem Şener'in söylediği ile X'in söylediği çelişiyorsa ben X'e inanırım...Ertem Şener'in söylediği kimseyle çelişmiyorsa ben kimseye inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Esat Yilmaer'in efsanevi Chicago Bulls roportajinin uzerine ben birsey okumadim daha su hayatta. Ahaha aklima getirdin Bullet, bir doz daha alayim... Gene mi Efes? sfds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 aatıf rizeye kiralanmış hehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 ertem dingili bot hesaplarla #ErtemŞeneriYedirtmeyiz trending'e sokmuş. ne aşağılık ucuz bi adam bu ya fasdasa kim ne yapsın seni, yedirmezlermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Sotto said: Esat Yilmaer'in efsanevi Chicago Bulls roportajinin uzerine ben birsey okumadim daha su hayatta. Ahaha aklima getirdin Bullet, bir doz daha alayim... Gene mi Efes? sfds... Komik olan Esat Yılmaer'in inatla bu röportajın gerçekten olduğunu iddia etmesi. "Gençlik işte yapmışım bir eşşeklik" de geç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 umraniye gol gol gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 sizin elmas yine direk kırmızı mı almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Olm sikistirmis umraniye ahsjfjgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Fener lige verilen aradan etkilenmemiş, ilk yarı perfomansını koruyor, iyi bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 masticore resmen golü çağırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 E iyi bari, semtler komşu, Ali Koç'un "uçak yok otobüsle dönücez" deme şansı kalmıyor Ümraniye'den Fenerbahçe'ye dönüş yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Rewendor said: Fener lige verilen aradan etkilenmemiş, ilk yarı perfomansını koruyor, iyi bari :) yuruyerek donebilirler afasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 tekme atmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Rewendor said: E iyi bari, semtler komşu, Ali Koç'un "uçak yok otobüsle dönücez" deme şansı kalmıyor Ümraniye'den Fenerbahçe'ye dönüş yolunda. Maç Esenyurt'taydı yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar