applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Necip'e cift daldılar 10sn icinde 2 kere kral hala saglam sdfs Aha penalti gg sdfaf aptal senor git su takimdan artik. Q7.ljacic degistrmek nedir ya
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 ahahaha köy takımına yeniliyorsunuz ayıptır.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 self zaa layıp yatıyorum ben, adem çıkıp şaklaban girdigine göre izlenecek de bişi kamladı
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Tinerli hamsi mi cekiyor kulubede napiyor anlamıyorum ki ya.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Halen canerle gg yle avrupa macina cikiyoruz. 10 yesinler amk
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Ben şg nin bu maç dalga geçtiğini düşünüyorum
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Q7'ye sövdünüz sövdünüz. Adam Q7'siz kadro kurdu. 80 dakikada çıt yok. Seviyom lan sizi...
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 geçen sene bunlar bjk'nin daha iyi günleri derken yine alay konusu oluyordum. beter olun. zerre acımıyorum artık. Son dört maçı ne güzel izlememiştim, buna yine dayanamadım mal gibi. Bu ızdırabı çekmek zorunda değilim komple zaman kaybı. Kovulduğu gün yine başlarım izlemeye, BJK'nin kaynaklarını böylesine tüketen adamlar için artık zaman bile harcamam kimse kusura bakmasın. Ne kadar destekçileri varsa da beter olsunlar.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 CL grubundan 14 puanla ve gayet güzel top oynayarak lider çıkan takım için "bunlar bjk'nin daha iyi günleri" demek de ayrı bi priceless sanırım
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 ben 2. şampiyonluk senesinde başladım şg yermeye, yönetimi eleştirmeye çünkü bazı şeyler vardı; hata sonuçta zarar vermiyordu ama zarar vermediği içinde önlemi alınmıyordu. bu kafa ile giderse bunlar büyür döner bize girer dedik. 3. sene geldi, o hatalar doğru kabul edildi ve çığ büyüdü. çığ büyürken lan akıllanın dedik, bu çark böyle dönmeye devam etmez dedik. dalga konusu olduk bjk maç kazandıkça. o çığ şimdi bunları getirdi. ünal aysal dönemi daha yakın, aynı şey bjk başına geldi. hatalar silsilesi ile kısa sürede zararı dokunmadı kimseye olayların ama dönüşte nasıl girdi gördünüz. aynı şey bu kulübe oluyor. bunlar daha iyi günleri işte. bir feda falan daha gerekir artık. skor taraftarlığı olmak, birkaç adım ilerisini düşünmeyi engelliyor işte. onu düşünenlere de düşman oluyorlar. o alınan skorlar beni gururlandırdı, ama bir o kadar da canımı acıttı çünkü başarı geldiği sürece gerçekleri yorumlamaya iyice kapanıyor zihin. şg geçen senede buydu, sadece bala göte maç kazanıyoruz talisca ile birlikte diye yine EFSANE HOCA olarak namını yürütüyordu. şimdi talisca'sı olmayınca kulübün al işte ortada her şey.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 talisca mi dogursun senol, napsin olm. zar zor bi tane 10 numara alabildiler
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 oynatacak hoca bulsunlar o zaman. tek bildiği skor bulmak için sağlı sollu 30 orta açtıran adam ile olmuyorsa yönetim buna el atacak. yeni talisca bulmak, o hataları devam ettirmek oluyor. taliscalara bel bağlarsan oğuzhanları kaybediyorsun sürekli olduğun yerde sayıyorsun bir adım ileri gitmeden. sonra malmölar, molde'ler, tromsolar bile gelip tokatlayınca yine ampir ampir ağlanıyor her yerde.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 karius da aydan gelen topu almış içeri :(
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 karius kötü goller yemiş. beşiktaş takımında sıkıntı ne anlamadım ama bu kadar kaliteli ayağın bu kadar uyumsuz oynadığı çok az takım var.
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 2 yarıyı ortasahasız oynattı hamsi ya Takım yenilmek için elinden geleni yaptı ve başardılar. Hiç bi organizasyon taktik yok takımda alışmışız kanatlara ver orta gelsin bi tanesi gol olursa tamam işte. Ya bi de şunu anlayamıyorum maçı kopart sonra rotasyona git. Bizim hamsi deplasmana gidiyor maç cepteymiş gibi doğrundüzgün süre almamış adamlarla başlayıp başarı bekliyor. Sonra da senin çeyreğin etmeyecek takım güzel bi tokatlıyor seni Ben de self zaaaa mı çekeyim rahatlıyayım
Öne çıkan mesajlar