FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Ben şuanda ıns vida gitmez diye düşünmeye başladım. Necip roco dan enazindan şuanda net şekilde daha ıyi. Ama neciple de geçmez bir sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Senol gunes de inanılmaz sacmaladı sahada 3 acık 3 bek oyuncusu aynı anda oynuyor iyi olmasada oyun kurabilecek iki adamı da mactan cıkardı. Takım tek pas yapamadı.Oyuncular desen zaten rezalet durumda. Zamanla toparlarlar heralde Senolda hiç maca konstrantre olmamıs aldık kafasıyla gelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Negredo kirmizi mi gordu lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 sezonun en karizmatik kırmızısı olabilir kjasdhfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 abi adam oyuna girdi, atar yapıp sarı gördü, ilk ve tek şutunda çok klas bir gol attı, formayı çıkarıp kırmızı gördü ve sahadan tebriklerle çıktı. yazın amele yanığı yapmış, büyük ihtimalle takımdan da gidecek. hayvan gibi karizma ibra felan yanaşamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 nouma bunu beğendi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 FuCKiR said: Ben şuanda ıns vida gitmez diye düşünmeye başladım. Necip roco dan enazindan şuanda net şekilde daha ıyi. Ama neciple de geçmez bir sezon Vida nın yerine leblebici gelecekse gitsin. Yok bu kadar zor gol atacaksak bari kalsın, savunma sağlam olsun. Vida Pepe oynasak bayık bi şekilde 0-0 biterdi şu maç. Roco 4 gol hediye etti, rakip sadece 2sini atabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Roco bence normal o hataları yapması, Kampa geç geldi - ne önündekileri ne pepeyi ne tolgayı tam bilmiyor. Dün hataları yanında çok önemli hamleleri de vardı. Lask çok iyi pres yaptı yalnız kilitledi bizim takımı, geçen sene böyle pres yediğimiz de Talisca faktörü devreye giriyordu, Oğuzhanın o işi yapamayacağı ortaya çıktı. Acil bir 10 numara lazım beşiktaşa, onun dışında bir sıkıntı yok bence. Tolga yerine de acil kaleci lazım , Fabri ilk golü yemezdi . Şu aşagıdaki iki eleman beşiktaş için iyi olur hem gelecek için hem bugün için. http://www.transfermarkt.com.tr/leandrinho/profil/spieler/351898 http://www.transfermarkt.com.tr/martin-rodriguez/nationalmannschaft/spieler/187309 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 O değil de Başakşehir pazartesi oynuyor biz neden pazar oynuyoruz? Perşembe günü deplasmana giden takımlar pazartesi oynamıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Livered said: Roco bence normal o hataları yapması, Kampa geç geldi - ne önündekileri ne pepeyi ne tolgayı tam bilmiyor. https://galeri14.uludagsozluk.com/874/_1640670_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Tolga Zengin kast ettiğim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 said: Muhtemel ilk 11'imiz: Tolga - Gökhan, Medel, Pepe, Caner - Necip, Tolgay, Adriano, Quaresma, Babel - Negredo. (TRT Spor) #ERZxBJK Bu adam cidden akıl sağlığını kaybetti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Gerçi rakip Erzurum, şu folloş edilmiş kadronun bile normal mantık sınırları içinde kazanması gerek ama; şu kadro nedir ya... maçın seyri çok belli. 92387429387 orta 1-0 falan maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Babel ipten alir. Oguzhana da paca mi icirirler ari sutu mu yedirirler ne bok yaparlarsa yapsin su adam guclensin biraz mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Hala kagawa haberleri cikiyo ya, cidden nasil bi hayal dunyasi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 DarKRideR said: said: Muhtemel ilk 11'imiz: Tolga - Gökhan, Medel, Pepe, Caner - Necip, Tolgay, Adriano, Quaresma, Babel - Negredo. (TRT Spor) #ERZxBJK Bu adam cidden akıl sağlığını kaybetti ya ben anlamadım abi nesi var bu kadronun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 karejma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Istifa et artik yeter... Sal su takimi ya sal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 olm ben fabri'nin gittiğini bilmiyordum, avrupa maçında sakat falan diye oynamıyordur diye düşünmüştüm kendimce. tolga'yla sezon mu geçer lan. sizin de işiniz iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Abi yine şaklabanla başlıyo :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Tolga başladı sçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 gol geliyorum dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Biri kafayla uzaklaştırdı biri içeri açtı biri vurdu 3 Beşiktaşlı harika organizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 yekeyeke said: 2 maçta taraftarın takımı satacağını sanmak.. Bu sene Fenerbahçe için feda senesi. Aziz gitti ya 3 sene ilk 5'e girmesin Fenerbahçe, sıkıntı değil, 4. sene gene tüm stadın kombinesi satılır. Fenerliden çok diğer takım taraftarının şu başlığa doluşması müthiş her yenilgide :D. Konuşun siz aranızda hadi. Bak inanmazsın. Erzurum gol attı. Şimdi de Beşiktaş başlığına toplaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 rakibe pas vermemek konusunda sikinti yasiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar