Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 DarKRideR said: İdeal kadro gibi bir şey, Akhisar maçının ilk 60 dksını falan simule edersek ilk yarıdan maçı kapatırız. İlk yarı sonucu: LASK 1 - 0 Beşiktaş. Ahusadhfa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Guzel gol attilar. Kontra montra ama guzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Bu roco nedir lan. Herif tek basina bu sezon kac mac kaybettirecek allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Aceace said: DarKRideR said: İdeal kadro gibi bir şey, Akhisar maçının ilk 60 dksını falan simule edersek ilk yarıdan maçı kapatırız. İlk yarı sonucu: LASK 1 - 0 Beşiktaş. Ahusadhfa.... neyi komik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Kupon Besiktasa kaldi yapma be karakartal. Linz'i de yeniver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 bu takım neden bu kadar lakayıt oynuyor ya yine avrupa maçlarını böyle oynayacaklarsa direk bırakalım turu burada içerideki maç da berbattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 4-0 rövanşına çıkmış gibi takım, aşırı saçma sapan bi hal var takımın üstünde. adriano yine kötü ve aşırı agresif. medel'de saçma sapan bir kötülük var. oğuzhan sönük, pasları bile kısa kalıyor. tolgay kötü, larin yorgun yüksek ihtimal ki hareketli bile değil. lens, caner, roco dışında ciddi anlamda oynayan, daha doğrusu onlarda çok iyi değillerde en azından uyumayan adam yok diyelim. Roco'ya yükleniyor millet de bütün suçu ona yıkmak saçma. herifler bütün sahada yürüyerek dolana dolana kendi ceza alanlarından çıkıp gelip gol attılar ve herkes sadece izledi. özellikle sağdan gelirken yine adriano sıçtı... mental bi toparlanma olmazsa çok net eleniriz, ki sanki elenmeye çıkmışız gibi özellikle medel'in sarıda yaptığının hiçbir mantıklı açıklaması dahi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Roco bir daha kadroya giremez o çalımı yesem futbolu birakirim. Larını de bir zahmet kiralasınlar bir cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Sotto said: Kupon Besiktasa kaldi yapma be karakartal. Linz'i de yeniver. 600 var bende de tek :( De beraberlikten öteye gitmez bu maç. 1-1 falan biter zaten büyük ihtimal. kaybettik yani sanki asdfahsd Hayır yani rakip bir de aşırı kötü. iyi olsalar dersin ki oynuyorlar. herifler 2 dakikada 2 çok net pozisyon buldular bizimkiler uyuyor diye ki zaten başka atakları bile yok. çok kötüyüz yine ya, ligdeki oyunun %10'u bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Avrupa fatihine nolmus böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 DarKRideR said: Aceace said: DarKRideR said: İdeal kadro gibi bir şey, Akhisar maçının ilk 60 dksını falan simule edersek ilk yarıdan maçı kapatırız. İlk yarı sonucu: LASK 1 - 0 Beşiktaş. Ahusadhfa.... neyi komik? Son zamanlarda ne yazsan tam tersi olmaya başladı farketmiyo musun? Necip defansta süper oynar>oynayamadı. Lask maçı ilk yarıda biter>bitemedi. Ben olsam totem yapmaya başlardım. Yerinde olsam net totem yapmaya başlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Necip gayet iyi oynadı, saçma sapan hata yaptı dağıldı. Hadi ben anlamıyorum, maç izleme yetisi olup maçı takip eden herkes bunun farkında. İzlemeyip, özetteki tek hata üzerinden yorum yaptığın belli. Şimdi ne yazmışız. said: İdeal kadro gibi bir şey, Akhisar maçının ilk 60 dksını falan simule edersek ilk yarıdan maçı kapatırız. Edersek, eder-isek, isek. YAPABİLİRSEK, OLURSA, BECERİRSEK... Şarta bağlı, kesinlik yok. açıyorum ki böyle Türkçe de öğreteyim bir yandan istiyorum şuan. Hayır gerçi sorun Türkçe değil. Ezbere "hiçbir bilgim ve konuya hakimiyetim olmadan laf sokayım da belki birkaç kekodan daha destek alırsam komikli şakalı şeyler dönsün ehehe" kafası diye düşünüyorum. Nitekim bu cümleyi okuyup; Akhisar maçını izlemiş ve bu maçı da aynı şekilde izleyen bir adamın çıkıp bu şekilde cümle yazıp üstüne savunmasını da bir başka postta böyle yapmasının akıl-mantık sınırları içinde kalan bir tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 LULZ. iki tarafın da atacağı yok diyordum ki gol geldi. Şuna elenmeyin lan, ülke puanı gg olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 bu sene feci gg. 1 tane adam gibi transfer yapamayan utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 RE ZA LET Baskan mikonoslarda takilmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 geçen sene renklilerle çok dalga geçtik bu sene de bizim başımıza geliyor. onlar da dalga geçsin az. talisca şapkadan tavşan golleri atıp götümüzü kurtarıyodu yine, o gidince iyice sıçmış takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 kombine iyi geçirdi başkan yanlız, 2 haftada 1 maça verdik tüm parayı :) Seneye bende tasarruf ederim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 cidden rakip pres yapmak dışında bir şey yapmıyor ki o da kaliteli bir pres değil. rezalet takım ya, bariz şekilde elenmeye çıksan bile bu kadar kötü oynamaman gerek ki çaktırma olayı... şike soruşturması açılsa şu maça valla hakkı savcıların falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 hiç atmasaydı keşke rezillik negredo çok klas bir kırmızı gördü yalnız böyle giderse takımdan iyi hatırlanır sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 bir tane yeriz umarım da bu oyunla tur geçmeyiz lan. bu ne. karta bak ya balotelli misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 o değil de negredo’nun etrafını sarıp formayı giydirmeye çalışmaları mükemmeldi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Ların ların ların ların diyenler utansın bi bok yok adamda keza roco acaip ağır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 transfer lazım, nasıl olacak bu işler ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 son dakikada 2 kişiyi ne güzel boş bıraktılar biri ceza yayı önünde diğeri ceza sahası içinde sdfs. atabilselerdi keşke de elenseydik. bizimkiler şimdi turu geçmenin gururuyla(!) götü yayarlar daha da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Roco bence fena değildi ya, yani tabii ben ilk maçların günahı olmaz kafasında bakıyorum. Hani 10. 15. maçında şöyle oynasa harbi söverdim de takıma da kısmen geç geldi derken ortalamaydı gayet. Yani en nihayetinde Vida kalırsa yedeği, giderse yerine oynayacak diye alındı. Ana planda yedek olacak bir adam için erkenden, tek maçta asıp kesmek yersiz. Böyle devam ederse o zaman sövmek gerek. Akıl tutulması çok yaşadı çünkü, bu temelde yeni katılan çoğu savunma oyuncusunda oluyor. Arkasındaki adamlara ezbere çok güveniyor tanımadan vs... Misal bir pozisyon vardı. Önünde Pepe alan kapatıyor, arkasındaki rakip kaçıyor biliyor ama Caner açıktan koşuyordu geriye. İkisini de gördü, rakibin topu çekmeye niyetlendiğini fark etti ve arkasına kaçan adamdan tamamen kopup koşuyu bırakıp pas yolu kapatmaya geçti. Orada eğer eleman daha seri ve kaliteli bir topçu olsaydı ve kaçan adamın önüne yuvarlasaydı topu 3-0 olacaktı. Bariz konumlama hatası, affı yoktu. Ha ne oldu, rakibin kekoluğundan Roco pas arası yaptı ve atak başlattı kaptığı top ile. Çok ince çizgide bir işti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar