Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 adamların dediklerini anlayabiliyor musunuz diye sordum :) en azından bazı yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 "lan nago şu amk dallamalarına bak anlıyomuş gibi gülüyolar" diyo, sonra küfürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 japoncada küfür yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Darksun said: ahah weeb olmak bu herhalde şu videodan bir şeyler çıkarabiliyor musunuz :p http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/kagawa-ve-nagatomo-bulustu--PH14YxDY93OX.html olm bunlar ayni.. derbide forma degistirseler devre arasinda kimse anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Valla bence buluşturup iteledi GS Nagatomo'yu Beşiktaş'a. Sol bekten akan bir Kagawa izleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 yas farki olmasa oracikta takaslardik. sol bek lazim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 ilhan belindeki sakatlığı yüzünden yrd. teknik adamlığı bırakmış : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 said: Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kafa Dergisi'nin çıkarttığı Aşk özel sayısında, aşka dair yazı yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 öğretmenim benim ya can can senol can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Llama said: ilhan belindeki sakatlığı yüzünden yrd. teknik adamlığı bırakmış : ) laz mafyası istifa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Darksun said: ahah weeb olmak bu herhalde şu videodan bir şeyler çıkarabiliyor musunuz :p http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/kagawa-ve-nagatomo-bulustu--PH14YxDY93OX.html kagawa: la nagatomo böyle bariş işareti yapak mı. ahaha yok la yok japonyada hala gider de burası türkiye hacıt kız: bu son. en iyi pozunuzu verin çekiyom. ehi ehi video çekiyodum ehi ehi kagawa: ahaha la bu bizle maytap geçiyo ahaha nasıl da mutlu oldu kıza bak ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 https://twitter.com/kramponludoktor/status/1093239125304520704?s=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 qral nasil asist yapti, hic haketmeyen besiktas taraftarini mutlu ediyor qral :) gecen de 2 gol sallamis 2-0 yenmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Şenol Güneş Kagava'yı sonradan oyuna sokarak maçı değiştirdi. Helal be. Yeni forumun ilk maçı Beşiktaş galibiyeti oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 GRAL iyi ya, ben bile ona karşı nötr oldum. Oynamaya gelmiş belli. geldiğinden beri ortalama altı bile tek bir performansı yok genelde iyi. Ofsayta düşmüyor ve tek top oynuyor, Quaresma'da boştaysa pas vermiyor. Ciddiyeti buradan belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 şenol gidiyor diyorlar doğru mudur? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 zaaa son dk nefes aldık şenör gidiyor bu defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 @darkrider Discord'ta arkandan çok konuştuk. Alala niye @ yapmama rağmen bulamadı seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 2 dakika önce, Aceace said: @darkrider Discord'ta arkandan çok konuştuk. Alala niye @ yapmama rağmen bulamadı seni? Display name değişebiliyormuş, @Natanyal olarak görüyor. 15 yaşımdan az da olsa kurtuldum ajsdfhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 WTF???? Hayır sen DarKRideR'sın ve DarKRideR olarak kalacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 son dk da kurtarmışlar şenolu neyse 2 hafta sonra istifa sesleri başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 natanyal ne ya sdfsdf yine istifa etmedi, takım ikinci olsa önceki iki sene topladığı puanlarla büyük ihtimalle şl ön elemesini geçecek, konsantrasyon sıfır futbolcular kendileri oynuyor bir şeyler yapmaya çalışıyor, şenor hala ona buna artislik derdinde bir de tolgea olsa karius'u oynatmam demiş, herif isterse leş gibi kaleci olsun yine bunu demezsin bu adamdan ne performans bekleyeceksin artık kalan 9 maçta bu arada cenk'ten sonra QRAL alınsa dördüncü şampiyonluğa gidiyorduk şimdi o da apayrı bir mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Ohoo benim 10+ yıldır oyunlarda falan kullandığım nick hep, zaten eski sistemde de hep buna değiştirmek istemiştim asdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Kagawa beğendiğim oyuncu keşke gs alsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 11 saat önce, Natanyal said: GRAL iyi ya, ben bile ona karşı nötr oldum. Oynamaya gelmiş belli. geldiğinden beri ortalama altı bile tek bir performansı yok genelde iyi. Ofsayta düşmüyor ve tek top oynuyor, Quaresma'da boştaysa pas vermiyor. Ciddiyeti buradan belli. ahahha 2 gol atınca seversiniz diyince ABİİ HIRSIZ YA ABİİ BIRAK YAAA diyordunuz hepiniz dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar