Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 telefon mu vardı o zaman millet selfie çeksin lan, 2003 yılı diyoruz elazığ bir de. şapkaya falan imza attırıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 istanbuldaki hizmeti avrupda bulamazsin 150 euro hesap odedim garson dalga geciyordu benimle bi asagiliyici tavir, turkiyede en dandik kebapcida bile abi cekiyorlar 70, 100 bolca ornek var 1000 euro hesap odeyince iyi hizmet alabiliyorsan bilmiyorum ama garsonu bile rica minnet cagiriyorsun Amerika baska tabii nerde insanlar eziliyor gelir adaletsizligi var servis sektoru muthis mobilde olmasam futbol hakkinda da engin bilgilerimi paylasacagim, adam istatistigi verdim diye bana duygusal diyor bana ne Sneijder’den avukati korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Sence bu guzel bisi mi? Daha da degersizlessen zimbabwe oluyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 keske kebabcida iyi hizmet almakla ölçülebilseydi bu durum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 effa'nın son oynadığı takıma bakın OĞUZHANSPOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 5 sayfa ne konuştunuz yahu okuyayım mı önemli var mı bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 baya bira patates muhabbeti döndü lig o kadar kötü ki normal muhabbet edebilir hale geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Son sayfaları okumadım baydı wotlar da quaresma konu olunca istatistik hiçbir şey, muslera boklamak içinse özenle seçilmiş istatistik çıkarılmış. Tebrikler sjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Esh said: Hatta ingilterede 1m a bile okeyim bak. Bi noktadan sonra alacagin paranin onemi yok sosyal yasamda, napicak amk istanbula gelen topcu ya, ne gecesi gece ne gunduzu gunduz, yapilcak bi sik olmayam sehir. Ankarasini konyasini falan saymiyorum bile Adamlar her fırsatta beleş 1st class ile EUda. Parayı çok seviyordur buraya gelen. Gomis de para için deve sevici ligine gitti yani. Normal. 35 de bırakıp ezecek istediği yerde paraları zaten. Akarken dolduruyor küpü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Senol Gunes e yeni sozlesme teklif edecekmis besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 hem de perşembe perişanlık gününde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 https://twitter.com/ovuncozdem/status/1077965280142413825 said: Devra arasında Beşiktaş’tan ayrılması gündemde olan isimler: Love Quaresma Tolgay Arslan Larin(K) Tolga Zengin Gökhan Töre Sözleşme yenilemesi planlananlar: Babel Adriano Demek ki Babel ve Adriano ile yollar ayrılıyor, geri kalanlara da yeni sözleşme veriliyor şimdikinin iki katı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Şu liste de Gökhan Töre'nin olması büyük saçmalık tr den bir takıma gönderirsen her maç yargılar seni. Kerim gibi kendini bi halt sanmıyor çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Flash Transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 khalad said: Şu liste de Gökhan Töre'nin olması büyük saçmalık tr den bir takıma gönderirsen her maç yargılar seni. Kerim gibi kendini bi halt sanmıyor çocuk. Töre'yi net şenol bitirdi ya. Tamam şansız sakatlık yaşadı ama bu hale gelip unutuluşunun sorumlusu da net Şenor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 khalad said: @Dark Şenol Güneş ile sözleşme uzatılacakmış bugün öyle bir karar almışlar sanırım. Senin için güzel bir haber :D O değil de şunu anlayan bana da anlatsın. "Yeni sözleşme teklif etmeye karar verdik" diye açıklama mı olur? Yeni sözleşme yaparsın, onu açıklarsın. Şu açıklamadan benim anladığım, "taraftar seviyo diye kovmaya götümüz yemedi, tepki alsın diye takımı sabote ettik, futbolculara oynamayın bu adamı göndericez dedik, ama adam istifa etmediği gibi, taraftarın tepkisi de bize yöneldi, geri vites yaptık". Gittikleri gün bayram edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 ben oradan şey anladım "biz hocaya teklif ettik bak yarın giderse eğer kabul etmeyen o, biz kovmadık" demek için kendilerini sağlama almışlar sanki. ulan 2 gün önce ntv'de "bizim görev süremiz de hocanın sözleşmesi de sene sonu doluyor, seçimden sonra gelecek yönetimin kararı olsun hocayla uzatmak" gibi bir şey demiş. böyle bir tükürdüğünü yalama hızı görülmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Başkasının gelme olasılığı var sanki, parayı bastırıp 5bin üye alıyor, ciddi bi aday çıksa, 5bin üye daha sokar cebinden parasını verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 tv ekranından bunu diyemeyeceği için böyle sanki gelen olabilirmiş de başka yönetim olabilirmiş gibi ortadan ortadan konuşuyor sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 said: Atilla Türker @atigoll 18 sa.18 saat önce Daha fazla Beşiktaş’taki Fulya Otoparkı ile ilgili son durum şu: Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ortağı olduğu Kültür Hukuk Bürosu’yla... Otoparkı işleten Mehmet Sağın’ın ortağı olduğu CVS adlı şirket... Aynı adres çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 şenor şaklaban satılabilir demiş, ateyizler bunu da açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 yalan haber, götten uydurulmuş içerik diye bir olgu var. asparagas da deniyor yer yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Sadık bitti sayılırmış. Taylan Antalyalı içinde anlaşma yapılmış, sezon sonu gelecekmiş. Tosic kiralama için görüşme olmuş. Serdar Aziz'in menajer ile de görüşülmüş ama şimdilik %10 bile değilmiş. Üç mevkiide Almancı gençlerle görüşülüyormuş yine eskiden takip edilen. En az 1 tane Ocak ayında takıma getirilecekmiş ki Sağ bek, forvet, orta sahaymış bunlar; sağ beki hemen istiyorlarmış. Bunun dışında ortada hiçbir hareket yokmuş. He bir de Vida için birkaç kulüp var, Ocak'ta giderse şaşırmayın dedi. Verilecek tekliflere bağlıymış. Benim eski kaynak o da halen içerideki bir arkadaştan duymuş. Sadık dışında hamle olmaz gibime geliyor benim şahsen skjdhfdsa O da iyi adam aslında da işte Dorukhan-vari bir adaptasyon ile çıkış yapması gerek. Tamam Malatya'da güzel çıktı ama ne o kadar başarılı bir hoca var takımda ne de onu işletecek öyle bir sistem. Erol hoca seneye geliyorsa ve önceden gönderdiyse ne güzelde sanmıyorum. Bu bok yuvasından hiçbir beklentim yok şahsen, sadece çok güvenilir kaynaktan duydum paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 hayaller hidden gem gurbetciler hayatlar serdar aziz + burak yilmaz ile full senol olacak gibi geliyor bana sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 sadığı fener alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar