arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 pepe icin gecen sene ocak'dan beri odemelerde sorun yasiyordu diyorlar. en imtiyazli oyuncumuz bu. zaten gecen senenin ilk yarisinda genel olarak maaslarin odenmedigi, ara transferin imdada yetistigi bilinen bir gercek. onceki sene de oyleydi. profesyonellik kelimesini telaffuz ederken bunlari da hesaba katmak lazim. babel'in ortalamanin epey ustunde paragoz olduguna katiliyorum. fakat hep cuvaldizi baskasina batiriyoruz.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 FuCKiR said: Abi babel kadro dışı mı bırakıldı anlamadım? öyle birşey yok adam sakat iyileşmedi. Kadro dışı bırakılması gündeme geldi sadece. defakto olarak kadro disi. sakat oldugu da dogru. edit: tabii ben bunu yazarken 2 saat once klubun facebook hesabinda dogum gununu takimla birlikte kutladigi fotolari gormemistim, simdi gordum. disiplin sevkinden yol alinmis gibi. demek ki video da danisikli dovus. fakat bu aralar sakatlik haberlerini kuskuyla degerlendirmek lazim. mesela ben en son pepe'ye baktigimda -ki tam olarak yonetimle papaz olmasina denk geliyor- transfermarkt'da bilinmeyen sakatlik yaziyordu sdfg.
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama serdar sarıdağ haberiydi sanırım, oyunculara anlaşma yapılırken paralarının geç ödenebileceği söyleniyormuş. Sonuçta ödeniyor tabi orası ayrı.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 https://twitter.com/HaberKartali/status/1075412109347954688 nasıl kalite bir karakter bu çıktı 3 gündür veda etmediği kimse kalmadı lan kulüpte jsadfhdsa
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 redditte, bazı çalışanların maaşını ödediğini falan yazıyordu; doğru mu?
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 maaş değil, ayrılırken harçlık gibi dağıtmış. avrupa'da çok sık yapılan bir şeymiş ileri yaş topçularda vs... sonradan düzeltmesini yaptı marca'da onun. haber onlarındı.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 http://haber1903.com/n-14207-besiktasta-otopark-skandali-atilla-turker-yazdi.html ZAAAAAA Devam hadi capsler yapmaya devam
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 ihalesiz herhangi bir is ihanettir
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 DarKRideR said: maaş değil, ayrılırken harçlık gibi dağıtmış. avrupa'da çok sık yapılan bir şeymiş ileri yaş topçularda vs... sonradan düzeltmesini yaptı marca'da onun. haber onlarındı. Ilk defa para dagitmiyo pepe ya. Bu kacinci yani, helal amk diyosun.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 https://bjk.com.tr/tr/haber/75115/ Çok iyi ya, GEL O PARAYA SEN İŞLET diyorlar resmi açıklamada Bunlar iyice yoldan çıktı. Taraftarı iyice örgütleyip daha geç olmadan ayaklandırmak gerek. Hiçbir iddiaya cevap veremiyorlar. Sadece "rakamlar hatalı, 5K TL daha çok alıyoruz" diyebiliyorlar. Rezil herifler ya...
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 merak ettiğim şey madem bu adamlara 35 bin'e kiraya verdiler neden yazan kişiden 1 milyon tl istiyolar? versinler aylık 35 bin tl'ye ben yarın alayım işletmesini.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 çok karlı değil zaten diyorlar resmen resmi açıklamada ASKJDHAKJSHDKAJSH müthiş ya 35.000TL'den ihale açsalar orada en az 1000 kişi gider almaya. katlı, hayvan gibi otopark İstanbul'un neresinde 35.000TL'den gider ya Ha abartıldığı kadar yoğun bir otopark değildi ben son gittiğimde ama 1.5-2 sene olmuştur. Cidden belki iyi kar bırakmıyordur ama ne saçma bir yaklaşım ya ASKJDHASKJHDA
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=ZfhNWqwT9Jk
fresia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 resmi açıklama kopuyor zaten orada ciddi bir cevap verecek diye okuyorsun gel 1milyona sen işlet zaaa
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 okurken utandim ya cok kotu aciklama
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 eger padisah ben isem gel 1 milyona islet dememis bari forman neden dark side'a kaydi bu kadar ya ahah
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 DarKRideR said: https://bjk.com.tr/tr/haber/75115/ Çok iyi ya, GEL O PARAYA SEN İŞLET diyorlar resmi açıklamada Bunlar iyice yoldan çıktı. Taraftarı iyice örgütleyip daha geç olmadan ayaklandırmak gerek. Hiçbir iddiaya cevap veremiyorlar. Sadece "rakamlar hatalı, 5K TL daha çok alıyoruz" diyebiliyorlar. Rezil herifler ya... abi ahahaha nasıl açıklama bu ya. açıklama resmen otoparka çöktük zaaaa açıklaması olmuş aslfhaslfas
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 zamli kirasi 35 bin diyip, atilla turker'e iki mislinden fazla kira ver gel islet demeleri... aciklamanin kendisi bile yolsuzluk belgesi (facepalm)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 şaka gibi ya bizim forumda trollere bile daha ciddi cevaplar veriliyor
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 BIZ SANA DAHA KOTU CEVAP VERIYORUZ SIMDI DOGRUYA DOGRU
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 ya hayır ya, 2-3 sene anlaşma yapacaklar adam 36-37 yaşına gelip güya hala oynayacak...
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 gelecek gibi, kurt hocası çok istiyor bir de ona para ödesinler gitmeden bari... ahmet bulut'un adamı olmasaydı burak bir kere bile dönüp düşünmezlerdi.
Öne çıkan mesajlar