BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 vivavale said: Abi top oynamamış gibi yazıyosunuz Sert ayak içi ile çok rahat bırakabilirdi bencillik yapıp maçın adamı olmaya kastı aha bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 DarKRideR said: http://twitter.com/HaberKartali/status/1070991933214986241 ya şu rezilliği niye yapıyorlar anlayabilmiş değilim. en güzeli bizim ki. yapıştırıyolar fbtv'ye maç istatistiklerini temiz temiz radyo gibi anlatıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Çok basit. Çünkü memlekette futbol izleyicisinin %99'u hem fanatik hem de faşik. Fenerbahçeli bir futbolcunun bacağı kırılınca rakip takım taraftarları "Bu bize x yapmıştı" diyecek kadar düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 abi fanatikte olsam şu soytarılıktan utanırım ya. hem kendi camiam adına hem o soytarılığı yapan adam adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 kulup televizyonu izleyen var mı ki ya ?? rezilliklerini kameraman görüyordur anca, abartınca böyle sosyal medyaya düşüyordur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 DarKRideR said: http://twitter.com/HaberKartali/status/1070991933214986241 Madcow olm bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Adamin mactaki ilk postu “KOL BEDENE YAPISIK” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 fbtv'yi izliyorum ben arada yayınları iyi. maçlarda da aşıraya kaçmıyolar. hatta maç sonu cem pamir, hafta içi de can bartu takımı ve hocayı yerden yere vuruyo ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 saygılı oluyo fbtv dekiler ben de seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 totemic said: Tunch'un postuna beynim yandı mavi ekran verdim. Ben bile okuyunca tekrardan bi duraksadım valla İkinci Caner yerine onur olacak orda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 onur kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 sıvadı tüy dikti sdsafas abi ben şuan futbol yorumu bile izlemiyorum siz bir de kulup televizyonuna iyi dayanıyorsunuz yani. maç bitince tvyi kapatıp kalkıyorum başından ben. Tek izlediğim futbol programı twitch'de educatedear'in "Var Böyle Dönemler" yayını haftada 1 sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 applev0dka said: -> Ben haftada taş çatlasa 5 maç falan izlerim onlarda oturup 90dk değil, Beşiktaş maçını bile 90dk izlemediğim/izleyemediğim oluyor. Misal bu akşam maç var ama dışarda planım var ne kadar da fanatikçe değil mi. Benim için futbol iç saha maçları öncesi eğlencesi, maç sırası heyecanı. Tv başında ise pozisyon/TD/hakem muhabbeti. applev0dka said: Tv başında ise pozisyon/TD/hakem muhabbeti. applev0dka said: pozisyon/TD/hakem muhabbeti. Ama daha bugün yazdın be elma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Aslında düzgün bi şekilde pozisyon analizi yapılsa ben de izleyebilirim (işi bilen kişiler tarafından) pozisyondan kastım, hakem kararı değil, herhangi bir takımın, hücumda ya da savunmadaki oyununn değerlendirmesi. Gerçi ligde üzerinde konuşmaya değer bi oyun oynanmıyo diyip kendi argümanımı çürütüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 valla guzel olur, niche youtube projesi olur ama telifden direkt kovalarlar zaten galatasaraydakimneyapti yapiyordu mis gibi futbola ilgi artiracak bisey adama ihtar cekmislerdi inanamiyorum ya sanki 2 hafta sonra belhanda'nin yaptigini izleyebilecegimiz icin ligtv almayacagiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 onder ozen bir ara yapiyordu o detayli degerlendirme isini ama epeydir bakmadim, hala TV'de cikiyor mu onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Holy said: applev0dka said: -> Ben haftada taş çatlasa 5 maç falan izlerim onlarda oturup 90dk değil, Beşiktaş maçını bile 90dk izlemediğim/izleyemediğim oluyor. Misal bu akşam maç var ama dışarda planım var ne kadar da fanatikçe değil mi. Benim için futbol iç saha maçları öncesi eğlencesi, maç sırası heyecanı. Tv başında ise pozisyon/TD/hakem muhabbeti. applev0dka said: Tv başında ise pozisyon/TD/hakem muhabbeti. applev0dka said: pozisyon/TD/hakem muhabbeti. Ama daha bugün yazdın be elma :( muhtemelen ben kendimi ifade edemedim veya sen anlamadın. Benim için futbol; 1) iç saha maçları öncesi eğlencesi, maç sırası heyecanı. 2) Tv başında ise pozisyon/TD/hakem muhabbeti. yani maçı tribünden izlemek veya tv'den izlemek. bundan oturup tv'de yorum izlediğim sonucuna nasıl vardın ki ? Bahsettiğim muhabbeti yapmak için de elimdeki kaynaklardan biri paticik, diğeri whatsapp. o yüzden TV'de izlerken maçtan çok telefona bakarım hatta sıkıldığım için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 aktiftablet said: Aslında düzgün bi şekilde pozisyon analizi yapılsa ben de izleyebilirim (işi bilen kişiler tarafından) pozisyondan kastım, hakem kararı değil, herhangi bir takımın, hücumda ya da savunmadaki oyununn değerlendirmesi. Gerçi ligde üzerinde konuşmaya değer bi oyun oynanmıyo diyip kendi argümanımı çürütüyorum. https://www.youtube.com/watch?v=NsHQpiM8THc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Alanyanın net penaltısı verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 ne izliyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 aa mac varmis sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Karius gol yememeye yemin etmis. Cok kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 sergen yatmış 0-0 a hadi yine iyisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 hakem de yatmış gibi asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Maçın hakkı beraberlikti hatta Alanya biraz daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar