Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

http://twitter.com/HaberKartali/status/1070991933214986241

ya şu rezilliği niye yapıyorlar anlayabilmiş değilim.

en güzeli bizim ki. yapıştırıyolar fbtv'ye maç istatistiklerini temiz temiz radyo gibi anlatıyolar.
Mesaj tarihi:
Çok basit.

Çünkü memlekette futbol izleyicisinin %99'u hem fanatik hem de faşik. Fenerbahçeli bir futbolcunun bacağı kırılınca rakip takım taraftarları "Bu bize x yapmıştı" diyecek kadar düşebiliyor.
Mesaj tarihi:
fbtv'yi izliyorum ben arada yayınları iyi. maçlarda da aşıraya kaçmıyolar.

hatta maç sonu cem pamir, hafta içi de can bartu takımı ve hocayı yerden yere vuruyo ahahhah
Mesaj tarihi:
sıvadı tüy dikti sdsafas

abi ben şuan futbol yorumu bile izlemiyorum siz bir de kulup televizyonuna iyi dayanıyorsunuz yani.

maç bitince tvyi kapatıp kalkıyorum başından ben. Tek izlediğim futbol programı twitch'de educatedear'in "Var Böyle Dönemler" yayını haftada 1 sdasfa
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

-> Ben haftada taş çatlasa 5 maç falan izlerim onlarda oturup 90dk değil, Beşiktaş maçını bile 90dk izlemediğim/izleyemediğim oluyor. Misal bu akşam maç var ama dışarda planım var ne kadar da fanatikçe değil mi. Benim için futbol iç saha maçları öncesi eğlencesi, maç sırası heyecanı. Tv başında ise pozisyon/TD/hakem muhabbeti.

applev0dka said:

Tv başında ise pozisyon/TD/hakem muhabbeti.

applev0dka said:

pozisyon/TD/hakem muhabbeti.

Ama daha bugün yazdın be elma :(
Mesaj tarihi:
Aslında düzgün bi şekilde pozisyon analizi yapılsa ben de izleyebilirim (işi bilen kişiler tarafından)
pozisyondan kastım, hakem kararı değil, herhangi bir takımın, hücumda ya da savunmadaki oyununn değerlendirmesi. Gerçi ligde üzerinde konuşmaya değer bi oyun oynanmıyo diyip kendi argümanımı çürütüyorum.
Mesaj tarihi:
valla guzel olur, niche youtube projesi olur ama

telifden direkt kovalarlar zaten

galatasaraydakimneyapti yapiyordu mis gibi futbola ilgi artiracak bisey adama ihtar cekmislerdi inanamiyorum ya

sanki 2 hafta sonra belhanda'nin yaptigini izleyebilecegimiz icin ligtv almayacagiz..
Mesaj tarihi:
Holy said:

applev0dka said:

-> Ben haftada taş çatlasa 5 maç falan izlerim onlarda oturup 90dk değil, Beşiktaş maçını bile 90dk izlemediğim/izleyemediğim oluyor. Misal bu akşam maç var ama dışarda planım var ne kadar da fanatikçe değil mi. Benim için futbol iç saha maçları öncesi eğlencesi, maç sırası heyecanı. Tv başında ise pozisyon/TD/hakem muhabbeti.

applev0dka said:

Tv başında ise pozisyon/TD/hakem muhabbeti.

applev0dka said:

pozisyon/TD/hakem muhabbeti.

Ama daha bugün yazdın be elma :(

muhtemelen ben kendimi ifade edemedim veya sen anlamadın.

Benim için futbol;
1) iç saha maçları öncesi eğlencesi, maç sırası heyecanı.

2) Tv başında ise pozisyon/TD/hakem muhabbeti.

yani maçı tribünden izlemek veya tv'den izlemek. bundan oturup tv'de yorum izlediğim sonucuna nasıl vardın ki ? Bahsettiğim muhabbeti yapmak için de elimdeki kaynaklardan biri paticik, diğeri whatsapp.
o yüzden TV'de izlerken maçtan çok telefona bakarım hatta sıkıldığım için :)
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Aslında düzgün bi şekilde pozisyon analizi yapılsa ben de izleyebilirim (işi bilen kişiler tarafından)
pozisyondan kastım, hakem kararı değil, herhangi bir takımın, hücumda ya da savunmadaki oyununn değerlendirmesi. Gerçi ligde üzerinde konuşmaya değer bi oyun oynanmıyo diyip kendi argümanımı çürütüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=NsHQpiM8THc
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...