Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

vivavale said:

Ahahha bal akıyor
Diğer maçta berabere bitmiş. jajajaja

kendi sahamızda malmö yine favori olucak. zarpborgu yendik diye kupa almış kadar sevindik. her türlü rezalet.

Patron rezalete katılırım da
Kendi sahamızda yeneriz malmö yü o yüzden gruptan çıkma garanti hatta ben 1 olacağımızı düşünüyorum. Genk kaybedecek son maçta
Sosyal ağlarda paylaş

yatmıştım direkt umrumda olmadığı için, almışız maçı...

2-2 de 2-3 hafta kazandırmıştı, şimdi 3-0 yenmesi gereken takıma karşı 3-2 comeback geldi diye 5 hafta min kazandırdı. bu haysiyetsiz oyuncu topluluğu bu adamın götünü kurtara kurtara takımın sonunu getirdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Larin'i BJK öncesi 2.5 sene takip etmiş biri olarak, bu adam bu kadar kötü bir adam değil. Geldiğinde de yazdım hep mental eksiklikleri var ve üstüne durulup kurtarılması gerek yoksa çöp olur diye.

Geldiğinde ve yazın gayet iyiyken bu kadar düşmesi de zaten yetiştiricilik namına hiçbir bok beceremeyen bir adamın onu harcamasından kaynaklı.

Çocuğu tamamen kaybetmeden önce ya kiralamalı İspanya'ya falan ya da değerini bilecek hoca getirilmeli.

Bizim yönetim ikisini de beceremez gerçi ...
Sosyal ağlarda paylaş

lens'e bu sene küfreden taraftar toptan hiç anlamıyordur, adamın yerinde başlayıp anlamlı süre alabildiği tek kulvar olan avrupa ligi'nde 9 maçta 4 gol 4 asisti var, üstelik bu kadar mobbing yemesine rağmen

babel kadro dışı olmasa rezil performansına rağmen derbiye çıkardı kesin, şimdi bir ihtimal lens quaresma kanatları olur da lens'i büyük ihtimalle sola gönderir şenor
Sosyal ağlarda paylaş

yani genelde maç kazanınca üzülmüyorum normalde sdasfa

ama açıkcası böyle köy takımlarına karşı takımın bu hale düşmesi, göt zoruyla ittire ittire, bireysel performans ile ancak kazanmak baya kötü (üzücü dmiyorum çünkü futbol için üzülmüuyorum yani).

ama 90dk sonunda gs-fb taraftarının hali maç kazanma keyifininden öteydi bence sdasfafa

sarpsburg mu neyse onu yendik diye sevincek değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...