aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 nedir bu sag açıklardan çektigimiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 yarınki gazeteleri okur gibiyim lens'im kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 soğuk gecenin sıcak vuruşu da olabilir. bulvar gazetesine de manşet olabilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Allah iyiliğinizi versin kalp krizi geçiriyodum ya Offff bu soğukta terledim amk Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Ahahha bal akıyor Diğer maçta berabere bitmiş. jajajaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Fakat bir takim renkli sahsiyetlerin ani vanishleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 vivavale said: Ahahha bal akıyor Diğer maçta berabere bitmiş. jajajaja kendi sahamızda malmö yine favori olucak. zarpborgu yendik diye kupa almış kadar sevindik. her türlü rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 askar iyi top oynuyodu urfa'da. fena topçu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 SURPRISE MOTHERFUCKERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 aktiftablet said: vivavale said: Ahahha bal akıyor Diğer maçta berabere bitmiş. jajajaja kendi sahamızda malmö yine favori olucak. zarpborgu yendik diye kupa almış kadar sevindik. her türlü rezalet. Patron rezalete katılırım da Kendi sahamızda yeneriz malmö yü o yüzden gruptan çıkma garanti hatta ben 1 olacağımızı düşünüyorum. Genk kaybedecek son maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 lens nolmus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 procladı. 2 gol 1 asistle maçı almasının cezası olarak derbide q7 sahada olacak bildiğimiz üzere. https://i.snag.gy/dBHLSG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 yatmıştım direkt umrumda olmadığı için, almışız maçı... 2-2 de 2-3 hafta kazandırmıştı, şimdi 3-0 yenmesi gereken takıma karşı 3-2 comeback geldi diye 5 hafta min kazandırdı. bu haysiyetsiz oyuncu topluluğu bu adamın götünü kurtara kurtara takımın sonunu getirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Ayrıca Larin'i BJK öncesi 2.5 sene takip etmiş biri olarak, bu adam bu kadar kötü bir adam değil. Geldiğinde de yazdım hep mental eksiklikleri var ve üstüne durulup kurtarılması gerek yoksa çöp olur diye. Geldiğinde ve yazın gayet iyiyken bu kadar düşmesi de zaten yetiştiricilik namına hiçbir bok beceremeyen bir adamın onu harcamasından kaynaklı. Çocuğu tamamen kaybetmeden önce ya kiralamalı İspanya'ya falan ya da değerini bilecek hoca getirilmeli. Bizim yönetim ikisini de beceremez gerçi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 dana22 said: 8 olur mu gencler.. kudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 CthuLhu said: Normal abi. Birinci pottan gelen takım grubu süpüremezsesgshdhdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Llama said: dana22 said: 8 olur mu gencler.. kudur butun sene kufrettiginiz eleman ipten aldi bence siz sevincten kudurun daha iyi..1 macta parasini cikartti iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 lens'e bu sene küfreden taraftar toptan hiç anlamıyordur, adamın yerinde başlayıp anlamlı süre alabildiği tek kulvar olan avrupa ligi'nde 9 maçta 4 gol 4 asisti var, üstelik bu kadar mobbing yemesine rağmen babel kadro dışı olmasa rezil performansına rağmen derbiye çıkardı kesin, şimdi bir ihtimal lens quaresma kanatları olur da lens'i büyük ihtimalle sola gönderir şenor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 applev0dka said: CthuLhu said: Normal abi. Birinci pottan gelen takım grubu süpüremezsesgshdhdb ahahha seviniyorlar bi de kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 yani genelde maç kazanınca üzülmüyorum normalde sdasfa ama açıkcası böyle köy takımlarına karşı takımın bu hale düşmesi, göt zoruyla ittire ittire, bireysel performans ile ancak kazanmak baya kötü (üzücü dmiyorum çünkü futbol için üzülmüuyorum yani). ama 90dk sonunda gs-fb taraftarının hali maç kazanma keyifininden öteydi bence sdasfafa sarpsburg mu neyse onu yendik diye sevincek değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 60 dakkanın sonunda yattık olm ne vardı halimizde. sarpspor izlemek için 1e kadar oturulur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 gs 2 tane yese oyuncular sahayi terk eder samp ligi finalinde bile 3-0dan mac donuyor yani normal bi takimin yapmasi gereken bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 devre arasi sol bek pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Stringray said: şunu duvara asıcan getiricen caner'i karşısına 5 gün aralıksız baksın. gerçi ondan da anlamaz ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar