Stringray Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 hakem beynini evde unutmuş galiba sarı kartlık harekete ters faul verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Takim yine kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 bu sefer de atibanın sarısını vermedi şaka gibi hakemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 bir pepe'nin 35 metreden sut denemesi eksikti. takima gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 "ilk hamlede tolga" ahahaha büyük olay sektirmeden tuttu üstüne gelen topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Güven'in fizik mustafa pektemek ile love'u toplasan anca olur güven oyansın dorukhan oynasın 5. olalım en azından umurunda olur takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Caner'den top kaybı rekoru gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 şenor istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Başakcity Şampi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 sıkıntı yok birazdan VAR devreye girer bjkli arkadaşlar üzülmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Len Oğuzhan 150 TL MK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 şenol resmen takımı bitirdi oyuncular çökertti şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 kurtarıcı pektemek fiko gurur duyuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Sinan Gumusu verelim isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Biz senolu verelim birine. Yerine kimse gelmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Acikcasi SG zaten gidecek. Besiktas bu sene sampiyon olamaz muhtemelen ama akilli bir yonetimin yapacagi tek is Abdullah Avci'yi kasmak olur Basaksehir sampiyon olduktan sonra. Ve onundeki 4-5 senesi kurtulur bence Avci'yi alan takimin. Ha burada Dark yazdi ben yazdim garip bir sekilde Avci'yi begenmiyordu bircogunuz ama eminim gelse uc gunde degisir o fikirler. GS'li olarak benim sikintim FT yuzunden Avci gibi adamlara yonebiliyor olamamiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 şu maçta şenol napsın abi. ruhsuzların yerne gençler oynasın dediler, al işte oynuyolar, yönetim çıkıp neyse takımın derdi çözecek, de nerde o yönetim, kendi ceplerini doldurma peşindeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 8. ortasaha rotasyonun hala ruhsuzsa orada bir seyler yanlis yapiyorsundur. kollektif futbola dair her seyi bitirdi herif. ortasahada oynayip da performansi dibe vurmayan yok. ljajic geldi mis gibi oynadi, 2 haftada kendimize benzettik sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 aktiftablet said: şu maçta şenol napsın abi. ruhsuzların yerne gençler oynasın dediler, al işte oynuyolar, yönetim çıkıp neyse takımın derdi çözecek, de nerde o yönetim, kendi ceplerini doldurma peşindeler abi şenal napsın durumundaysa , istifa edecek sonra da açıklayacak takım neden oynamıyor şu anda takımı bırakmıyorsa demek ki başka derdi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 şenol naapsın diyenlerin hepsi bu ligde küme düşmeyi hak ediyor. beter olun, bu tip sonuçlar gördüğünüz en iyi skorlar olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 escape said: sıkıntı yok birazdan VAR devreye girer bjkli arkadaşlar üzülmeyin :) haha ben ne dedimn aha penaltı da verdiler :D ofsayt verdiler dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Quaresma kırmızı görmesi görekirken sarı bile görmedi penaltı oldu derken var iptal etti ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Arkadaşım ofsayt işte. 3. gol de ofsayt, beşiktaş'ın penaltısı da ofsayt. Ayrıca Şenol'a 1 sövüyorsanız Fiko'ya 3 sövmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 guzel VAR uyguladilar. ofsayt da dogru, penalti da, penaltinin ofsayt nedeniyle iptali de. yayinci zahmet edip cizgi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar