Aduket Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 ps4 de bunu oynayip elinden cikaracak olan varsa alabilirim. sifiri 179tl imis: https://www.hepsiburada.com/assassin-s-creed-odyssey-ps4-oyun-p-HBV00000DWPI7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Monitörün yanında beleş verdiler, PC'ye kurdum. 6 aydır oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Guzel oyun da baydi beni bi sure sora. Open world diye gaza gelip butun adalari fethettim ana hikayeden once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 snopy imax yükledim, başladığımız adadan çıktıydım o ara bıraktım bişeyler girmişti araya, koşma animsyonunu normal yürümeye çeviremediğimiz için sarmamıştı beni gdfgf w3 gibi yapmaya çalışıp beceremedikleri en önemli nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 abi çok merak ettim yürüyemeyince niye soğudun ki oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 1 saat önce, Esh dedi ki: Guzel oyun da baydi beni bi sure sora. Open world diye gaza gelip butun adalari fethettim ana hikayeden once. ben de baydım aynı sekilde bi sure sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Black-ice dedi ki: abi çok merak ettim yürüyemeyince niye soğudun ki oyundan abi çok yapay geliyo öyle oynayasım gelmiyo. yürüyen npcnin yanından 4 nala koşturur gibi geçince rp fln hak getire. Haziran 13, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 lol o kadar oynadim farkina bile varmamistim bu durumun. Yavas yuruyebiliyordun ps4 te analog hassasti. PC de ok tusuna basinca kosuyor olabilir sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 15 saat önce, senko dedi ki: lol o kadar oynadim farkina bile varmamistim bu durumun. Yavas yuruyebiliyordun ps4 te analog hassasti. PC de ok tusuna basinca kosuyor olabilir sadece yeter oynadığın, bana sat da ben de oynayabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Olm disk degil ki netten aldiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 On 14.06.2019 at 18:55, senko dedi ki: Olm disk degil ki netten aldiydim dvd niye tercih edilmiyor ki? en azindan 2. el degeri var, simdi siz bunu baskasina satabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 daha kolay indirmek ya, kim ugrasacak disk tak cikarla, uce bese bakilmiyor konfor icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 hangisi ucuzsa onu alıyorum, rdr2 yi diskli aldım mesela ac de baya bi indirime girdiydi bu psn zamlarından önce, öyle güzel bir paraya almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Hangi editionı alınca herşey açık oluyor? Season pass ile alınca 2 dlc de geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Ultimate para tuzağı, hiçbir işine yaramayacak deluxe pack var içinde. Gold edition oyun + season pass, season pass içinde de ac 3 remastered+liberation ve odyssey dlcleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 gold alınca 2 dlc de geliyor mu yani kesin olarak, gerizekalı steam niye paket içeriklerini göstermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 season pass gelio, dlc'ler de onla gelio 2 dlc yi oyunu aldigim fiyatin daha yukarsina satio ipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Ubisoft Subscription Service Try it for free from 3rd September to 30th September. boyle bir seyde var hersey var masallah icinde bekliyorum. Ea benzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Oyun hep çok kolay mı devam edecek, hard oynuyorum da yani düz askerler de 2 vuruşta yok olmasın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Oyun genel olarak kolay ama yeni başladıysan ve hard oynuyorsan düz askerlerin iki vuruşta yok olmaması lazım. Zorluk arttırmak gereksiz vakit kaybı bence. Düşmanlar daha zeki olmuyor, sadece sayıları+canları+verdikleri hasar artıyor. Sayılarının artması=Vakit kaybı, Canlarının artması=Vakit kaybı, Verdikleri hasar=hasar verebiliyorlarsa zaten bi gariplik var. Umarım abuk subuk buglara denk gelmeden keyifle oynarsın da tek derdin bu olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 ya 2 saattir benchmark, options deneyip google karıştırıyorum ama çözemedim bir türlü. oyun bulamaç gibi görünüyor %100 resolution scale ile, ancak %200 ile gerçek çözünürlükte oynuyormuşum gibi. ama o zaman da fps çakılıyor. hele uzaktaki görüntüler böyle bir acayip 1980 model güvenlik kamerasıyla çekilmiş gibi. reshade filan demişler de hani preset profil bunu çözüyor bulamadım. bir tavsiyeniz var mı bu konuda, başlıkta konuşulmamış hiç. çok acayip yani, hem piksellenmiş hem de bulanık. nvidiacılar mfaa kapayınca düzelmiş ama ben amd ayarlarında bulamadım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 ekran kartının kontrol panelinden tüm ayarları uygulama kontrolündeye getirsene. Belki driver müdahale ediyordur. game ready driverları yüzünden otomatik ayarlanmış olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Odyssey de Origin gibi epey emek gerektiren bir oyun PC'de kısmen daha stabil performans almak için. Nvidia'nın bir tane programı var, profil vs. ayarlayabiliyorsun her oyun için ayrı ayrı. Oradan ayar çekmek zorundasın. Guide'ları oluyor genelde Steam'de, eğer onu yapmazsan o bulamaç gibi görünüyor hissi asla geçmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) Windows compatibility hedesinde high dpi seçimlerine bak birde. Scaling vb. Eylül 3, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Abi bulutlar Bulutlari high a hatta mediuma al realtime isometric mi ne bitiriyo fpsyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar