Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Odyssey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

snopy imax yükledim, başladığımız adadan çıktıydım o ara bıraktım bişeyler girmişti araya, koşma animsyonunu normal yürümeye çeviremediğimiz için sarmamıştı beni gdfgf w3 gibi yapmaya çalışıp beceremedikleri en önemli nokta.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
1 saat önce, Black-ice dedi ki:

abi çok merak ettim yürüyemeyince niye soğudun ki oyundan

abi çok yapay geliyo öyle oynayasım gelmiyo. yürüyen npcnin yanından 4 nala koşturur gibi geçince rp fln hak getire.

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
15 saat önce, senko dedi ki:

lol o kadar oynadim farkina bile varmamistim bu durumun. Yavas yuruyebiliyordun ps4 te analog hassasti. PC de ok tusuna basinca kosuyor olabilir sadece

yeter oynadığın, bana sat da ben de oynayabileyim.

Mesaj tarihi:
On 14.06.2019 at 18:55, senko dedi ki:

Olm disk degil ki netten aldiydim

dvd niye tercih edilmiyor ki? en azindan 2. el degeri var, simdi siz bunu baskasina satabiliyor musunuz?

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Ultimate para tuzağı, hiçbir işine yaramayacak deluxe pack var içinde. Gold edition oyun + season pass, season pass içinde de ac 3 remastered+liberation ve odyssey dlcleri var. 

Mesaj tarihi:

Oyun genel olarak kolay ama yeni başladıysan ve hard oynuyorsan düz askerlerin iki vuruşta yok olmaması lazım. Zorluk arttırmak gereksiz vakit kaybı bence. Düşmanlar daha zeki olmuyor, sadece sayıları+canları+verdikleri hasar artıyor. Sayılarının artması=Vakit kaybı, Canlarının artması=Vakit kaybı, Verdikleri hasar=hasar verebiliyorlarsa zaten bi gariplik var. Umarım abuk subuk buglara denk gelmeden keyifle oynarsın da tek derdin bu olur :)

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

ya 2 saattir benchmark, options deneyip google karıştırıyorum ama çözemedim bir türlü. oyun bulamaç gibi görünüyor %100 resolution scale ile, ancak %200 ile gerçek çözünürlükte oynuyormuşum gibi. ama o zaman da fps çakılıyor. hele uzaktaki görüntüler böyle bir acayip 1980 model güvenlik kamerasıyla çekilmiş gibi. reshade filan demişler de hani preset profil bunu çözüyor bulamadım. bir tavsiyeniz var mı bu konuda, başlıkta konuşulmamış hiç.

çok acayip yani, hem piksellenmiş hem de bulanık. nvidiacılar mfaa kapayınca düzelmiş ama ben amd ayarlarında bulamadım onu.

Mesaj tarihi:

Odyssey de Origin gibi epey emek gerektiren bir oyun PC'de kısmen daha stabil performans almak için.

Nvidia'nın bir tane programı var, profil vs. ayarlayabiliyorsun her oyun için ayrı ayrı. Oradan ayar çekmek zorundasın. Guide'ları oluyor genelde Steam'de, eğer onu yapmazsan o bulamaç gibi görünüyor hissi asla geçmeyecektir.

• Yeni Oluştur...