DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Sam said: fo2’de olan konudan daha fasafiso bir konu da değil. valla o zaman bethesda kendini aşmış en azından "konu" mevzusunda. abi fallout2'de gerizekalı karakter açtıgında diğer gerizekalı karakterlerin konuşmasını deşifre edebilmeye başlıyordun bide hayvan gibi alternatif text hazırlamışlar çok komik https://www.youtube.com/watch?v=Akhlcfx_jBY inanılmaz ya gelecekten gelen fallout oyunu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=7L1UAglcaa0 30 saat oynamış adam işte. Dakika 17den itibaren anlatıyor ne kadar hikaye olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 doğru oynamamıştır, doğru oynaması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 DoGMeaT said: valla o zaman bethesda kendini aşmış en azından "konu" mevzusunda. konudan haber ver, konu neymiş. kendileri itiraf etti "çok x-files izlediğimiz bir dönemin ürünü" diye yıllar sonra. fo2 de konusu için oynanmadı eğer bunun üzerinden kuruyorsan argümanı, çok sallantılı yaklaşım. en kötü konudur bütün serideki eğer konu denebilirse, sana göre denememesi lazım herhalde çünkü "kötü=yok" gibi bir yaklaşımdasın anladığım. npc low int konuşması =/= konu. said: In 2241, the primitive town Arroyo suffers the worst drought on record. Faced with the calamity, the village elder asks the direct descendant of the Vault Dweller, referred to as the Chosen One, to perform the quest of retrieving a Garden of Eden Creation Kit (GECK) for Arroyo. The GECK is a device that can create thriving communities out of the post-apocalyptic wasteland.[4] The player, assuming the role of the Chosen One, is given nothing more than the Vault Dweller's jumpsuit, a RobCo PIPBoy 2000, a Vault 13 water flask, a spear and some cash to start on their mission. The Chosen One eventually finds Vault 13, the supposed location of a GECK, devoid of the majority of its former human inhabitants and instead inhabited by intelligent Deathclaws. The Chosen One then returns to find their village captured by the remnants of the United States government known as the Enclave. The Enclave often terrorizes the inhabitants of continental United States with their supreme arsenal of advanced technology. The Chosen One, through various means, activates an ancient oil tanker and engages its autopilot, thus allowing them to reach the Enclave's main base on an offshore oil rig. It is revealed that the dwellers of Vault 13 were captured as well, to be used as test subjects for Forced Evolutionary Virus (FEV). Vault 13 was supposed to be closed for 200 years as part of a government experiment,[3] making them perfect test subjects. The Enclave modified the Forced Evolutionary Virus into an airborne disease, designed to attack any living creatures with mutated DNA. With all genetic impurities removed, the Enclave (who remain protected from radiation) could take over. The Chosen One frees both their fellow villagers from Arroyo and the Vault 13 dwellers from Enclave control and subsequently destroys the Enclave's oil rig, killing the President of the United States (President Richardson) as well as a genetically modified Secret Service enforcer named Frank Horrigan. In the end, the inhabitants of Vault 13 and the Arroyo villagers create a new prosperous community with the help of the GECK. bayağı fasafiso bu konu ama 5-6 kere bitirdim oyunu yine de. eleştirirken de mantıkla, çelişkisiz eleştirmek lazım. fo2 rpg tarihinin belki top 3 oyunundan biridir gözümde ama hala. konu lakin senin tabirinle "yok". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 sam onu bunu bırak 100 üzerinden puan ver, harbiden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 memetic olacak ama 76/100 derim buglar fixlenirse. 8 etmez ama 6 da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 yakından 10 uzaktan 0 ortalama 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 sam said: hah şurdan gelip sonra "ama abi ses kayıtları çok kaliteli ha, oynasınız anlatsınız güzel aslında konu" fln demen, pek bişi ifade etmiyor sam. sam, sırf şuna takıp konu konu diye spamlıyorsun abi, ama örneklerimle anlattım şikayetlerimi,takılma bu kadar konuya. gereksiz tiratlar döşemişsin bide. abooo tamam abi tamam bethesdaya ömür versin allah hepimizden alıp yeterki sen mutlu ol :D yani konunun güzel oldunu savunmanın bi manası yok diyorum , bana fo2'nin ne konusu varki? fo76nın konusu daha iyi! diyorsun e tamam ne diyim : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 bethesda en kötü, hatta sadece cdp ve blizzard iyi. verin crcleri pinleri direkt çeksinler. benim de böyle yazıp bırakmam lazımdı aslında oyunu oynamak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 hadi nüans yapalım yarın cdpr vasat ötesi bir oyun release etse, metacritic'te kullanıcılardan 2, criticlerden 5 puan alırsa o oyun, ona rağmen burada "abi oyunun konusu X oyunundan daha iyi ayrıca 2-3 patch'e düzelir, benim puanım 10" fln diyen olursa , acayip dalga geçerim,hiç şüphen olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Ahahahah oyun o kadar boktan ki sam artık savunmak için bulabildiği zayıf halkalara saydırıyor. Evet sam haklısın fallout2nin 4th wall breaking random encounterları atmosfere uymuyordu, konuşan deathclawlar kötü bi fikirdi, new renonun settinge uygunluğu tartışılırdı. Bu yüzden npclerle değil de holotapelerle anlatılan bi fallout hikayesi gerçekten de çok iyi fikir (tu) Ama hani liste çok uzun da değil, o yüzden istersen farklı oyunlara geçelim mesela Patchfinder : Glitchmaker, amirite? falan gibi şakalar yapalım. Endless of God LEL. Bide beyler bu artifact tam bi money grab olmamış mı ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Ya hakikaten okumuyorsunuz herhalde ya da tamamen kötü niyet var. Oyunda konu var, iyiliği kötülüğü ayrı mesele, main questi henüz bitirmedim puanlayacak kadar ama konu var yani. Yok demek ya da tekken tier filan demek işgüzarlık sadece. Bunu holotapele, terminalle de verse elle tutulur bir konu var, oyunun sorunları bununla bitmiyor, mpye aktarma kökenli esas oyunu zayıflatan şeyler. Belki de sadece ben oynadığım halde öncelikleri farkedebiliyorum. Kendim birkaç kere yazdım zaten human npc ve dialog olmalıydı dedim, holotape ve terminal üzerinden hükayeyi ilerletmek için oyun çok zorlanmış, hikayede en düzgün giden kısım robot npc ile etkileşime geçilebilen kısımlar hatta. Hikaye var ve benim gördüğüm kadarı da kötü değil ama anlatım sıkıntılı, bu kavramları bribirinden ayırt etmek lazım. Anlatımda sıkıntı var mı evet çok var, hikaye yok mu hayır hikaye var, düzgün anlatılmaya çalışılsa bu mp gudubeti yerine kesinlikle en doğrusu olurdu. 13 yıl crcyi blizzarda emanet eden kitleleri hedeflediler işte maalesef. Fo2 gibi anlatım iyi olsa da konu bok gibi olsa konu iyi mi olacak ama, hayır. Kötü konu olacak gene, yok olmayacak ama. Serideki ikinci kötü konu da fo3te maalesef fo2cileri yağlayalım aman bizi konuya sadık görsünler yaklaşımı yüzünden. O safsatadan uzaklaştıkça konu namına daha iyi folar çıkarıyorlar, dialog çarkı da olsa, holotape de olsa bu değişmiyor. Umarım bu bir ders olur ve eski special ve dialoglu npclere geri dönülür, buglar hariç oyundaki temel iki sorun bence de bunlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 su son 15gb'lik patche baktimda bence bunlarin buglari duzeltme seysi "low priority" bariz, Asil amac oyuncu ile sifir iletisim ama marketting ve yakalanamamis olan satis rakamlarinin yakalanmasi gibi, 6 aylik sure icinde pek birseyin duzelecegini sanmiyorum o acidan, fallout twitteri da meme ve photo mode falan spamliyor surekli asd sikayet edenleride blockluyorlar (bkz cohh) f4'den alinan assetler bugli oldugu icin burdada hala bugli bir suru sey, ama patch notlarina bakiyoruz bahsi bile gecmiyor :p onun yerine: Hotkeys: The “Take Photo” hotkey can no longer be rebound and is now tied to the space bar on PC... benzer sekilde kocaman patch icinde sadece 1 tane quest fixlenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Sam said: kötü niyet DoGMeaT said: öyle böyle bethesda'ya laf atıyoruz peki eskiden nasıldı? nasıl diyaloglar vardı eski falloutlarda? https://youtu.be/4ujk0PFM6xk hah şurdan gelip sonra "ama abi ses kayıtları çok kaliteli ha, oynasınız anlatsınız güzel aslında konu" fln demen, pek bişi ifade etmiyor sam. DoGMeaT said: tekken'in de sağlam konusu var aslında o ayı kardeş mesela eskiden eddie'nin arkadaşıymış sonra bozuşmuşlar , bide yaşlı dede birinin bişiysi ama kimse takmıyor , çünkü oyunun ana temasının konuyla fln pek bi alakası yok. taka tuka adam dövüyorsun bethesda falloutları'da öyle bişi işte Sam said: konudan haber ver, konu neymiş. fallout2 said: In 2241, the primitive town Arroyo suffers the worst drought on record... ... konu lakin senin tabirinle "yok". Bi "kötü niyet" var evet, senin adamın söylediklerini çarptırma ve konuyu alakasız bi platforma çekme kötü niyetin var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Elime beles gecti. 12 saat oynadim totalde. Almayin. Baska onerim yok. F2p olursa bakarsiniz. Sileyim de diskte yer acayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 pattisliborek said: Sağda solda şu oyuna hala ama senaryo var kasetlerden siz bilmiyorsunuz ama npc var robotlar crash var ama 4 5 saat long session olunca gelebiliyor kim o kadar oynuyor ki falan diye övmeye çalışan bir güruh var. Oyunu sevip oynayabilir isteyen ama bu oyunun full price bir oyun olmadığı ortada ve bir ton sıkıntısı ortada. Zengin rust'u bu işte. Birkaç aya base oyunu 5 10 dolar olur DLC falan satarlar 40 dolara lel. 60 basıp alana geçmiş olsun yani. benim cevap verdiğim mesaj buydu, dogmeat sonra üstlendi. üstlenmeyecekti madem aynı fikirde değilse. kötü niyet evet sende her zamanki gibi axedice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 cyberpunk çıktığında sam'den alabileceği maksimum puan 75 olacak demek ki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 yok ona da 77 veririm işte bir çıt fazla. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 sam's review: fallout 76 - multiple bugs - multiple glitches - no story - boring content - mediocre gunplay - mediocre graphics - server problems 7/10 cyberpunk - no tps 7/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 no story demiyor ya. var ama holotape dinleyip sagi solda cikan ne varsa okuyucan. destiny'de de hikaye var oyle olunca. kartlari okuyunca hikaye var yani. veya iste walking simulator oyunlarinin baslattigi bir akim bu full readable content ile hikaye verme. OKURSAN VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 o zmn dark souls'da da hikaye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Diablo'da da var. Hatta bi saniye. Maryo'da da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Celtics said: sam's review: fallout 76 - multiple bugs - multiple glitches - no story - boring content - mediocre gunplay - mediocre graphics - server problems 7/10 cyberpunk - no tps 7/10. worst strawman nov 18. başka da birşey yazmam cidden vaktime yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 abi oyunu sevmende sıkıntı yok. guilty pleasure oldugunu kabul etmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 pleasure var da guilt yok. bana hitap ediyor oyunun temeli, fo4’ün daha kötü bir hali gibi. bayağı no guilt, elalemin zevki benimkinden farklı diye ben guilty olmuyorum. siz de olmuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar