pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Sotto said: Benim su public sirket dedigim teoriyi de cokertti Bethesda sffd. Yani quarterly raporlama zorunlulugun yok, sakin sakin cok kral oyunlar yapabilecek her turlu imkanin var, bugunden yarina gram para sikintin yok (En Son baktigimda dunyanin en iyi PE'lerinden biri zaten milyara yakin yatirim yapmisti). Ne bileyim cok zor olmasa gerek soyle cidden kaliteli bir yapim? Fallout 76 acikcasi asiri umurumda degil ama bunun TES6 ve Starfield'i etkilemesinden korkuyorum. Gitgide kotuye gidiyor firma her anlamda. Ve benim sinemada da hep soyledigim oyunlarda da gecerli: Birseyi dumbed-down yapmak daha fazla para filan kazandirmiyor. Katılıyorum. Bu tip yapımlara para verdikçe niye böyle oluyor ya demeye de hakkı yok player base'in. Kitle bunu istiyor ki adamlar bu tip saçmalıklar yapmaya devam ediyor, edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 müthiş bir fikrin nasıl anası bellenir sorusunun cevabı bu oyun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 pattisliborek said: Bu tip yapımlara para verdikçe niye böyle oluyor ya demeye de hakkı yok player base'in. Kitle bunu istiyor ki adamlar bu tip saçmalıklar yapmaya devam ediyor, edecek. Ben vermedim valla. Beleş dağıtsalar da oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 gamespottan 4/10 ign den 5/10 alabilmeyi nasil basarabilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 https://twitter.com/MatPiscatella/status/1065368906825555968 https://vignette.wikia.nocookie.net/justdance/images/b/b5/Ba_Dum_Tss_Cat.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Giantbomb Unlikely to Review Fallout 76. Gerstmann: “I’m not going to subject myself to another 20-30 hours of this mess to just put a number on it.” Fallout 76 Is Lowest Rated Fallout Game In History PC World Fallout 76 review: Almost hell, West Virginia. "It's worse than we ever thought it could be, and after 30-plus hours and a stream of increasingly frustrating bugs we're calling it quits." Hey, gamers. It's me, Todd Howard with an important announcement. Fallout 76 was all an early April Fools' joke. To help us release the REAL game, Fallout: New Vegas 2, all I need is your credit card number, the expiration month and year, and the three digits on the back. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Yeni trailer :F https://www.youtube.com/watch?v=oyT00Dffqcw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 oynadığım en buglı bethesda ve fallout oyunu, oynanıyor gene ama dün akşam boğuştum bayağı, dövündüm filan çözümü yapana kadar. oynanır haldayken keyifli o ayrı ama skorları düşürür bu kadar bug olunca, metacritic paragrafları öyle. in game economy de underail en kötüydü, onu geçmiş maalesef. oyunu önümüzdeki yıl iyice yamalarlarsa iyi bir noktaya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 bethesdanın bugsız oyun çıkardığı duyulmuş şey değil zaten, her seferinde oyunun yarısını mod community yapıyor. mod desteği gelmeden yanına bile yaklaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Mod işi de çok kapsamlı olmaz herhalde ya, multiplayer oyunda nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 detaylarını bilmiyoruz ama private serverlar gelecekmiş, onlar modlanabilecekmiş. detaylarını bilmiyoruz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 detay var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 işte torchlight 2 gibi olur, kimse kimsenin sunucusuna giremiyordu modlar uyyuşmadığı için. solo oynayacak insana olur ancak. ya da arkadaş partisiyle. bazı grup eventleri solo denedim de bazıları tek kişinin hepsini birden göremediği noktalarda veya swarm filan geliyor, solo yapılabileni de var yapılamayanı da. boş private sunucuda oynamanın o dezavantajı olur. bir de maalesef oyunda ciddi ram leak var, 16gb ile pagefile devredışı, ilk 1-2 iyi ama sonradan kasılmaya başlıyor oyun, aynı mekanda fırıldak gibi dönerken 20fpsye düşüyordu, restart attım bu sefer 50fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 1 hafta içinde %50 indirime girmiş.. sdfasdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 dur daha, bedava olacak en azından 2 dlc fln çıkaracaklar ,30'ar dolardan base game bedava olur,dlc content'i parayla fln,destini'ye olduğu gibi o zaman oynarım. biraz bug fixlesinler o sırada ayrıca niye bu kadar yerin dibine sokuluyor bu oyun anlamıyorum. bethesda ilk defa sığ yahut bug'lı bir oyun yapmıyor, acaba maymun gözünü açtı,2018de insanlar daha etli butlu oyunlar mı istiyor? ya inşallah öyledir diyorum ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 ette butta sıkıntı yok, content olarak önceki oyunlardan fazlası var ama mpye aktarmada çıkan ekstra buglar ve sorunlar var. şu oyuna human npcler koyup, mpyi çıkarıp, fo5 diye bassalar gene 80-90 alırdı net. bana bile buglı dedirtti ayrıca, önceki bethesda oyunlarında böyle bug sıkıntısı yaşamadım şahsen. al bak işte 20 tane mutie öldürdüm, sonuncunun ölme animasyonunda çöktü oyun. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 dun bi 15dk falan izledimde 10dk icinde 1 bug 2 glitch oluyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 DoGMeaT said: ayrıca niye bu kadar yerin dibine sokuluyor bu oyun anlamıyorum. bethesda ilk defa sığ yahut bug'lı bir oyun yapmıyor, acaba maymun gözünü açtı,2018de insanlar daha etli butlu oyunlar mı istiyor? ya inşallah öyledir diyorum ama sanmıyorum. Karakter yok, hikaye yok, seçenek yok, skill sistemi battlefront 2 ile aynı. Main questler 20 sene öncesinin wave geliyor tut ve 7 şişe topla görevleri. Bethestanın buglarına katlanmayı sağlayan modlar yok, iğrenç uilerini düzeltecek modlar yok, eklemeye üşendikleri contenti ekleyecek modlar yok. E geriye standart fpslerden kötü fps combat kalıyor. Asscreed'in dialog seçenekleri eklediği çağda bir zahmet artık gömsünler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 hikaye var da human npc ve dialog yok holotapeler, terminaller anlatıyor çoğunu, robot sadece npcler. invul human npc koysalarmış keşke dialoglu. ama işte online survival oyunu trendini bir deneyelim dediler maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 artik refund yapilabiliyor demisler: https://www.resetera.com/threads/refunds-available-for-fallout-76-pc-bethesda-launcher.82628/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 "Bethesda Refund Glitch Makes Fallout 76 First Game With Negative Sales" https://www.twitch.tv/videos/340044952?t=4h5m23s Hemen kapatmayın. Yaklaşık 3-4 dakika kadar izlemek kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 demin nihayet çökmeyen bir nuke site açıldı haritanın en kıyı köşesinde, 8-10 power armorlu lvl 60-100 insanlar daldı, lvl 95 scorchbeast queen. adeta wow raid gibi birşey olmuş, scorched versiyonlarını çağırıyor oyundaki diğer bossların filan. öldürmek 15dk filan sürdü herhalde. 1500 .50 cal yaktım (ki toplayana kadar canım çıktı lol) ama gel gör ki boss plasma goo'ya dönüştü ve goolar unlootable olduğundan (bug galiba başkalarına da olmuş) boss lootu da havaya gitmiş oldu topkek. ilk defa bossu görüyor olmasam dellenirdim. quest ödülleri geldi ancak. bu arada benim lvl 1 iken bulduğum prototype enclave zırhı oyundaki en imba zırhmış ve sadece craftable, resmen biri hayır duası için vault kapısına koymuş yana. Allah razı olsun kim yaptıysa lol, efsane oldu onu giyince. 50lvl boyunca ufacık stash'in dörtte birini kapladı gerçi ama değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 bug degil feature abi. dragon'a disintegrate basilmaz. biraz geleneksel oyun oynasan bilirdin bunlari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 John Carpenter @TheHorrorMaster FALLOUT 76 is a glitchathon of a game, stuttering and freezing, but still fun, addicting with its post nuke open world. A big game with hit & miss missions. Despite its flaws, I dig it. https://twitter.com/TheHorrorMaster/status/1066150525727469569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 tam anne oyunu iste. pozitifleri: - eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar