Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76

Caladorn

Öne çıkan mesajlar

ahah iyi olmuş, "kampımı evimin olduğu yere kuracağım" diyen virginialılar vardı zaten.

ben de asidik bir gölün yanına gecekondu kurdum şimdilik ama stash size çok yetersiz kaldı junk tutmak için. evladiyelik birşey koyamadım bile. inşaat için de çok junk lazım. arttırmaları isteniyordu betada, bakalım ne zamana.

bu arada outfitleri bayağı en üste herşeyi kaplayan layer haline getirmişler bu sefer, yeni mmo tarzı. alttaki zırh abidik gubidik de olsa üste outfit giyip sadece onun görünmesi mümkün. nuka girl outfit 1200 achi, toplamak zor olacak. :p

ha bu arada, açıkta eşya olmaması olayını yanlış söylemişim, yeni alanlara gittikçe her yerde alınabilen eşyalar duruyor diğer bethesda oyunları gibi artık. junk çeşitleri de arttı. lvl ile mi yoksa alanla mı ilgili bilmiyorum. rahatladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

“Oynamadan yorum yapma” diyebileceğim bir fırsatı yakalamış oldum ilk defa keh keh.

Oynamadan yorum yapma!

çok uğraştım oynamaya ,betayla güreştik adeta,en son beta'nın son 5 saatine yetişcem diye eve taksiyle geldim , çok değil 40 gb download koydu önüme, eu4 oynamya döndüm bende :/

gelcek seneye destiny gibi fln beleş olursa oynarım.
Sosyal ağlarda paylaş

iki kodunu buldum da daha atıldığını görmedim.

işte nukelerden çıkmadı mı zaten bu mevcut mutasyonlar fev hariç? 50'ler sci- b-movie'lerin temeli radyasyonun süper hızlı mutasyonlara yolaçması doğada.

hangi boss çıktığını bilmiyorum da hızlı radyasyon yiyen bir hayvan vs hulk gibi dönüşüyordur. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Performans yorumu istiyorum ben. Bi fallout oyunu olarak degerlendirildigi icin metacritic dusuktur ama piyasadaki sanirim ilk AAA buildlemeli open pvpli craftli survival oyunu ve digerlerinin sikintisi hep karakterin ileri geri sicramalari, animasyon takilmalqri, buglar, item sayisi artinca server kasilmalari vs. İclerinden en basarilisi olan Ark'ta bile cuvalla bug var ve akici bi gameplayi yok. İtem toplarsin, algilamaz, gec algilar, vurus yaparsin hit detect olur ma dmg vermez falan filan. Bunlar nasil, diger survivallar ile kiyaslayinca nereye konur onu diyin hele.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Performans yorumu istiyorum ben. Bi fallout oyunu olarak degerlendirildigi icin metacritic dusuktur ama piyasadaki sanirim ilk AAA buildlemeli open pvpli craftli survival oyunu ve digerlerinin sikintisi hep karakterin ileri geri sicramalari, animasyon takilmalqri, buglar, item sayisi artinca server kasilmalari vs. İclerinden en basarilisi olan Ark'ta bile cuvalla bug var ve akici bi gameplayi yok. İtem toplarsin, algilamaz, gec algilar, vurus yaparsin hit detect olur ma dmg vermez falan filan. Bunlar nasil, diger survivallar ile kiyaslayinca nereye konur onu diyin hele.

daha önce biraz anlatmıştım da kısa değineyim madem. ön bilgi: bodrum'dan bağlanıyorum, eu sunucularına diğer oyunlarda genelde 100-150 ping alırım.

camplar için budget var, sınırsız eşya konulmuyor. 10 tane filan turret koyunca bitirdim budget'ı, güvenlik için olmayan eşyalar pek budget yemiyor ama herhalde bir ayarı düşünülmüştür. kendim ve başkasının evinde sıkıntı yaşamadım.

eşya alma filan bunda sıkıntı yok ama dediğim gibi sprintlersem bir containera, bastığım anda split second reloading ikonu gösteriyor envanter. ama üzen birşey değil.

düşmanları öldürürken de son mermiyi yedikten sonra gene split second sürüyor hp'leri 0'dayken ölmeleri. seri ateş eden birşey kullanıyorsam hala hareketli olan ama esasında ceset olmuş düşmana sıkabiliyorum.

karakter hareketleri ve animasyonlar konusunda bir kere bir terminale tıklayınca char animasyonu tamamlayamadığı için kitlendi oyun, kapatmam gerekti ama 3-4 günde bir kere oldu bu. bir kere de dün fo4'te daha önce birkaç yaşadığım şehrin görüntüde wallhack gibi yokolması durumu oldu, restart atınca geçerdi onda da. başka bir sıkıntı yaşamadım, fo4 gibi geneli.

broken quest bug iki kere yaşadım, herkesde varmış. biri reloglayınca düzeldi, öbürü için fix lazım sanırım, kasmadım. git-gel filan fast travel para alıyor çünkü ve caps kazanmak ağır ara en zor bir bethesda veya fallout oyunundaki. lvl20'de 500 capim var ve toplamda 400 cap filan harcamışımdır. oyunun ekonomisi konusuna bir el atmaları lazım, merak eden varsa anlatırım sorunu.

hit detect konusunda bir sorun yaşamıyorum ama, sniper scope ile hekşat atabiliyorum veya ufukta gezen adama vurabiliyorum. normal fo4'ten farklı bir şekilde aim'e gerek yok. yakında hızlı gezen sivrisinek gibi şeylere karşı da vats aimbot gibi çakıyor zaten, kasmıyorum onlara çünkü her oyunda en sinir olduğum düşmanlar.

bağlantım daha iyi olsa farklı bir deneyimim olabilir ama private sunucu olayı başlamadan kesin yorum yapamam tabii. iyi bağlantılı birinin sorun yaşayacağını sanmam ama. desync tarzı birşey yaşamadım hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

bana olmadı öyle birşey ama başkasıyla aynı noktaya kurma durumu yaşamadım henüz. login olduğumda binam kurduğum yerde olduğu gibi çıkıyor aynen.

o durumda ne oluyor bilmiyorum da çantaya düşme durumu yok, campın ayrı bir stored tabi var, kampı taşırken ortaya atıyor herşeyi mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim su public sirket dedigim teoriyi de cokertti Bethesda sffd. Yani quarterly raporlama zorunlulugun yok, sakin sakin cok kral oyunlar yapabilecek her turlu imkanin var, bugunden yarina gram para sikintin yok (En Son baktigimda dunyanin en iyi PE'lerinden biri zaten milyara yakin yatirim yapmisti).

Ne bileyim cok zor olmasa gerek soyle cidden kaliteli bir yapim? Fallout 76 acikcasi asiri umurumda degil ama bunun TES6 ve Starfield'i etkilemesinden korkuyorum. Gitgide kotuye gidiyor firma her anlamda.

Ve benim sinemada da hep soyledigim oyunlarda da gecerli: Birseyi dumbed-down yapmak daha fazla para filan kazandirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Scalanova said:

:)

abi tek basina, bir nevi don kisotsun.

valla bir bakıma iyi de oldu, neden dersen, arkadaşlar alsa da hadi oynayalım dese bu sefer bütün oyun “SKIPE BAS” şeklinde geçecek. yok hadi gidip birilerini öldürelim diyecekler filan. böyle solo kafama göre takılıyorum, herşeyi oynayıp herşeyi dinliyorum. zaten fo4 expansion niyetine oynayacaktım, aynen de öyle oluyor.

stash size ve in game ekonomide canımı sıkan şeyler var gerçi ama stashi arttıracaklarmış, öbürünü de artık bakalım ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...