aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Helal bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Liverpool taraftarı değilim ama nefretlik barcanın elenmesine çok mutlu oldum. İnşallah kupayı da ajax alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Ulan şu sezon ligi de alsaydık o kadar muazzam olacaktı ki, bu bile gerçi muazzam kendi başına. İlk maçın 3-0 olması Messi yüzündendi sadece, hak yerini buldu ya başka bir şey değil. Final şimdi kolay, kim gelse gelsin tam kadro çakarız da tabii büyük konuşmamak gerek yine asdfads KLOPP HOCAM DOLA BOYNUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 (düzenlendi) Ligi Liverpool kazanmadığı müddetçe sorun yok. Böyle güzel. Liverpool ligi son kazandığından bu yana 29 yıl 2 gün 7 saat 34 dakika geçti. Mayıs 7, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 cocugu hepsinden once yapmis yalniz, adam 32 yasina gelmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 oha lan umudum yoktu hiç yatıp uyuduydum. alsın artık liverpool, klopp hak ediyor. iki sene üst üste final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Güzel döşemiş LP, ilk maçtaki messi crit'ini bu maç vurdurtmamışlar, üstüne salahsız firminosuz kadroyla 4 atmışlar, muazzam başarı. Klopp büyük hoca ama finali alamazsa şaşırmayız gene LP, ajax maçı sonrası direkt çöksün artık de light'e parası neyse verip. Bir üst düzey stoper ve kaleci almarı nasıl etki ettiyse bu sene, de ligt'i de barçaya falan kaptırmasınlar bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 özeti nerden izleyebilirim arkadaşlar link varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 (düzenlendi) Youtube'da sayısız özet videosu var, bir tanesi 10 dk, maçta zaten top 40 dk oyunda kalıyo. Deli maç. Mayıs 8, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 ben de 10 dklık özeti izleyebildim sabah. mükemmel maç olmuş ya. kalecisinden forvetine çok iyi oynamış pool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 1 saat önce, kermit dedi ki: özeti nerden izleyebilirim arkadaşlar link varmı ? "shadowbane nereden bulabilirim" gibi olmuş abi sdfs kusura bakma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 alisson fena bilenmiş ya o frikik golünden sonra. adam duvar olmuş resmen bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 gözümden 1 gram yaş getirdi hayvanlar #ynwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Liverpool ayı gibi bastı ya. Böyle it gibi kosan bir takım görmedim bayadır. Maçın ilk saniyesinden belliydi. 5 gol lazım olsa ararlardı jfjd. Barcelonayi hiç bu kadar çaresiz görmemiştim. Ter stegen messiden dahaçok pas yapmıştır. Ha barcelona yine 1 2 net kaçırdı. Atsalardi yazik olurdu o efora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Ajax 1 - Tottenham 0 dk 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Cok iyi basladi. Efsane mac olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 2 yide yapıştırdı Ajax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 2-2 maça gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Efane maç oluyor ya. Lucasın ikinci golü mükemmel ama. Bi ayağından alamadılar topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 İki akşamdır neler oluyor ya ahaha. Mükemmel maç oluyor bu arada. Ajaxın apaçi saçlısı ziyech dışında saçma hareket yapan yok, o da denk getirirse hayvan gibi vuruyor diye kimse elleşmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Abi atıcak tothenam dalga dalga geliyolar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Bir dakikada iki kere direğe takıldı adamlar. Bir direk de ajaxın var daha önceden. Orgazm ola ola izliyorum resmen maçı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Maçın kaderini direkler yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar