Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 FromTheHell said: rampalar tek tuşla yükselip alçalabilsin, koltuklar isteğe göre birbirlerine de dönebilsin. hatta bi de sinsi sehpa olsun aralarında, rampa inince o kalksın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 sabonis said: 60-70 metrekare salonun varsa olabilir yoksa nereye yapacan rampa falan.. tabi bi de sağlam sinefil olman lazım. yukarıda verdiğim resimlere veya videoya baktın mı? cinemaximum'a rakip salon açmıyoruz sabo, odayı biraz daha zevkli hale çeviriyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Ben yaptım, 150 inç ekran ses sistemi falan filan. Şimdi taşınıyorum 65 inç 4k tv'ye geçiyorum. Projeksiyon ve dev ekran çok keyifli ama verim alabileceğin süre çok kısıtlı, projeksiyon ve perde ne kadar iyi olursa olsun en güzel görüntüyü hep karanlıkta alıyorsun bir yerden sonra ızdırap oluyor gün içinde dizi film falan seyretmek. Ayrıca ucu yok bu işin. Ben de çok masraf yapmam ya idareten bir şeyler yaparım diye başladım 40-45K para harcadım nereden baksan. Bir de salonun geniş değilse de gerek yok, yorar. Benim 150 inçle aramda 7 metre var, öyle bir alan varsa düşünülebilir ama dediğim gibi keyif alacağın zaman sadece gece, onun dışında eziyet. Gündüz de maksimum verim almaya çalışırım dersen o bütçe 60'lara çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Bu arada o 40-45'in 30 civarı ses sistemine gitti. Ben o kadar istemem de demezsin çünkü başka türlü hayatta keyfi olmuyor, haberin olsun. Bi tane siktiriboktan amfi bile olmuş 15k tl maaşallah tü, 30'u da geçer o sistem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Pencerelere bişeyler yap karart odayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Xaenin said: Bu arada o 40-45'in 30 civarı ses sistemine gitti. Ben o kadar istemem de demezsin çünkü başka türlü hayatta keyfi olmuyor, haberin olsun. Bi tane siktiriboktan amfi bile olmuş 15k tl maaşallah tü, 30'u da geçer o sistem artık. Abi gittin sifir mi aldin mallari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Eger satiyosan yari fiyatina alirim komple :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 45k masraf yapiyosun, gokalp gelip arka sokaklar izliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 45k ya araba aliniyor diyecem de 45k tvye veren adamda 450k lik araba olur zaten Bisi demiom o yuzden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 45kya 2. el toyota corolla bile alınmıyor artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Benim araba 13-14k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 şahin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Oha merak ettim baktim benim arac bile 18-30k ya cikmis sdfsf 99 model pejo 306 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Bone said: sabonis said: 60-70 metrekare salonun varsa olabilir yoksa nereye yapacan rampa falan.. tabi bi de sağlam sinefil olman lazım. yukarıda verdiğim resimlere veya videoya baktın mı? cinemaximum'a rakip salon açmıyoruz sabo, odayı biraz daha zevkli hale çeviriyoruz sadece. sen 60 metrekareyi ne zannediyorsun bilmiyorum da o videodaki yer zaten 40 metrekareye yakın. 7.5 metreye 5 metre gibi bişiye benziyor. bittiğinde zaten başka bir şey yapılacak bir yer olmuyor sadece sinema izlenmelik oluyor. eh ya daha büyük bi yeri yapacaksın ve daha işlevsel aynı anda salon olarak da kullanabileceksin ya da salonunu böleceksin bi kısmı normal salon gibi olacak bi kısmı sinema salonu olacak falan filan. öle her önüne gelenin hadi evime şunu yapayım diyebileceği bir şey değil. büyük alan ve haliyle büyük bir ev lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Esh said: Xaenin said: Bu arada o 40-45'in 30 civarı ses sistemine gitti. Ben o kadar istemem de demezsin çünkü başka türlü hayatta keyfi olmuyor, haberin olsun. Bi tane siktiriboktan amfi bile olmuş 15k tl maaşallah tü, 30'u da geçer o sistem artık. Abi gittin sifir mi aldin mallari... Ben almam öyle pis pis başkasının malını dsfas. Bi senin kulaklığını aldım o da sen çok hijyenik bir beysin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 peki sorması ayıp, o kadar para harcadıktan sonra 4k 65 tvye geçmek eşeğe binmek gibi olmayacak mı? gündüz izlemenin bir yolunu yapardın istesen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Çift hdmi çıkışlı amfi alsaydı, hem 65" tvyi hem de tv'nin önüne indirebilecegi perdeyi besleyebilirdi. Ama lanet olası dandik amfiler bile 30bin olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 daha az harcarsan keyif alamazsın detayı çok ince sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 adam keyif almak için gerekli minimum harcamayı yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 goldbären said: daha az harcarsan keyif alamazsın detayı çok ince sdfs. 720p monitörde 480p izliyorum filmleri dostum sdf Muhtemelen keyif esigim dusuk oldugundandir keyifte aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 yok buna ortak olamam senkoş kusura bakma. overpriced setuplara laf söylerken kalitesizliği de yüceltecek değiliz. senin aldığın keyif değildir olsa olsa qeyf falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 o şimdi almanlığın tadını çıkarıyor yahu, ordan +2 bonus alıyordur keyif income'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 daha az harcamaktan kasti dolby atmos falan olmazsa tam zevk alamazsin geyigi. ama dolby atmos tavan hoparloru de istiyo. onu bi fake surroundla cozuyolar (on ana iki kolon uzerine capraz tavana vuran hoparlor) millet tavani demesin diye ama ayni etki olmuyo. o yuzden isi tam olarak cozmek cidden zor ve ucuz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 goldbären said: yok buna ortak olamam senkoş kusura bakma. overpriced setuplara laf söylerken kalitesizliği de yüceltecek değiliz. senin aldığın keyif değildir olsa olsa qeyf falandır. hdfilmcehennemi bu post'a tepkili ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar