Celtics Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Trabzon maçından önce bir mekanda kutlamışlar yahu, sonra maçı izlemişler. O kadar salak mı adam maç kaybettikten sonra pasta kessin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Önce kutlasın sonra kutlasın ne fark eder ya, iyice saçmaladı taraftar. - Mehmet Bey, şirketimizin hisseleri bu ay %1 düşmüş, ama Facebook'tan görüyorum ki siz buna rağmen evlilik yıldönümü kutlamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 ^ aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Galatasaray, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklamayı yaptı: Profesyonel futbolcumuz Garry Mendes Rodrigues'in 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için 1.350.000 € olan sabit transfer ücretinin 1.900.000 € olarak iyileştirilmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Ayran —-> at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Normalde güzel demiştim ilk de sonra bakınca fark ettim. Sadece +1 sezon uzatabilmek için sözleşmesini kalan 2 yılda 900K euro fazla ödeyecekler. +1 sezonu da eklersen 2.8 milyon euro'ya mal oluyor sözleşme uzatması. Hani satmak için koz desen, zaten bu sezon dahil 3 sezon sözleşmesi var adamın. Bu kadar para farkına +1 yapmak kjshfsdsfdsdfsd Off çok kekoca değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 seneye satarsak sadece 550 bin dolar maaliyet farki olacak fakat 1.9 milyon maasla kim alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 bu yoklukta artış yapmak daha abes bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Euro 2 katına çıkmış iken abes. Yoksa 1.9 milyon euro kötü bir rakam değil Türkiye ekonomisini denklem dışına alırsan. 1.9 alan adam satılamaz diye bişe yok yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Maası takımın kendi iç standartında normale cekilmis. Cekilmeden halledilse daha iyiydi. Amac zaten bu sene CLde allayıp pullayıp ingiltereye itelemekse orada zaten 1.3 ile 1.9 arasında fark olmayacaktır. Bu arada Ali Koç bildigin kime teklif goturduysek ona teklif goturmus ahahah. Minik Aziz.. Türkiye'de pozisyon sahibi bir insanın galiba ilk kez "hata bende" dedigini duyuyorum. Mustafa Cengiz'e saygım 10 kat falan arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 baskan cok iyi gercekten, daha cok tecrubeli degil ama gercekten kaliteli adam. keske haldun ustunel tarz bi yancisi olsa yurtdisinda is bitirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Baskan iyi adamdir da yonetim baya yeto. Rodrigeze zam mi yapmislar harbiden %50? Helal olsun rodriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 rodriguesi satmanın pek bir manası yok aslında, anlaşma gereği gelirin %20si geldiği yunan takımına gitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 %80'i de fenerbahce'ye mi gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Muhtemelen Donk, Tarık Çamdal, Holosko'ya gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 madcow said: Bu arada Ali Koç bildigin kime teklif goturduysek ona teklif goturmus ahahah. Minik Aziz.. şunu yazan biri daha vardı cevabını vermiştim. böyle şeyler yazıyorsanız bildiğinizi de yazında ona göre konuşalım. belki benim bilmediğim bişi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mustafa Cengiz acıkladı televizyonda. Ndiaye, Emre Akbaba, Nagatomo'ya teklif goturmusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 e tamam demek ki öyle HER TEKLİF VERDİĞİMİZ ADAMA SULANMIŞLAR denecek bir durum yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Emre akbaba'nın menajeri; -> mustafa başkanım emre tam sizin takımın ihtacı olabilecek bir oyuncu, isterseniz şu şu fiyatlara size getirebilirim. -> ali başkanım emre tam sizin takımın ihtacı olabilecek bir oyuncu, isterseniz şu şu fiyatlara size getirebilirim. gs taraftarı: ali goç da aynı aziz yaaa ehuhuhu sanki ülkede scouting yapan takım varmış da, sanki her futbol komiesi oyuncuları kendileri buluyormuş, önlerine menajerler tarafından konan tabaktan yemiyormuş gibi yıl 2018 söyle gündemler olması komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Daha neye sulanacaksınız. Aldıgımız adamların yarısına sulanmıssınız iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 birincisi aldığımız adamların yarısına teklif vermişsiniz ile HER TEKLİF VERDİĞİMİZ OYUNCUYA SULANMIŞSINIZ cümleleri baya baya anlam olarak da, tavır olarak da farklı. ikincisi sizin teklif verdiğiniz bir oyuncuya başka takımlar teklif veremez mi? üçüncüsü de 11 tane transfer yaptık ve yapılan transferler ile senin yazdığın adamların mevkilerini karşılaştırınca gayet ihtiyaçlarımıza uygun oldukları görülüyor. yani öyle sırf gs'nin önünü kesmek(!) için falan yapılmış teklifler değil belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Bu kadar neye sinirlendigini bilmiyorum ama 6 transfer yapmıs bir takımın 3 transferine onlar ne veriyorsa 500 fazlası tadında teklif goturduysen bunda bir hinlik aranır. Emre Akbaba'ya 2.25 onermissiniz bizle 1.75 e imzalarken Nagatomo'nun takımına 4m euro onermissiniz biz 2.5 a alırken Ndiaye'nin ucretsiz kiralanması ile ilgili anlasılmısken onlar para vermiyorsa biz verelim diye araya girmissiniz. Bunlar "transfer calımı" denemeleri. Basarısız olmus olması gecmiste Aziz'in yaptıgına benzer olmadıgı anlamına gelmiyor. Ayrıca da 2si eski oyuncumuz(eski derken biri 6 ay digeri 1 hafta once takımdan ayrılmıs) biri de acık acık olmasa da bize gelmek istedigini belirtmis ve taraftarımız oldugu acık beyan bilinen 3 oyuncuya bizim yaptıgımız teklifler ortadayken teklif goturmus olmanız da sanki "ne var yani futbolcuya baska takım teklif goturulemez mi" tezinin dısına cıkıyor. Ayrıca "aldıgımız oyunculara bakınca benzer pozisyonlar" diyince komik oluyor. Zaten kaleci, savunma, orta saha ve forvet aldınız. Baska pozisyon yokki oyunda? Sen istedigin gibi savunabilirsin Ali Koc'u. Azizden iyi yanları var ama bazı hareketleri tam bir minik Aziz. Zaten cok fanatik bir taraftar oldugu da biliniyor. O yuzden bazı konularda ilerde Aziz'den kotu olursa da hic sasırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 herhangi bir şeye sinirlenmedim cevap yazıyorum sadece iddaalarına karşı. dediğim gibi ilk cümlen TEKLİF VERDİĞİMİZ HERKESE SULANMIŞSINIZ gibi büyük bir laf olunca doğal olarak savunurum takımımı. teklif verdiğiniz herkese değil teklif verdikleriniz arasından 3 kişiye biz de teklif vermişiz yada transfer etmeye çalışmışız. eminim transfer sezonu başından beri 20 30 tane adama teklif vermişsinizdir. bu arada bunları da doğru kabul ediyorum. belkide menajerler başkanınıza boş laf yaptı fiyat yükseltmek için bunu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Bizim başkan da ergen çıktı. Hayaller van persie gerçekler tam tersi ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Her mesajında capsli yerler var. Bana sinirlendin gibi geldi. Bakış açısı, sonucta buyuk umutlar veren bir baskan geldi, vizyonlu oldugunu dusunuyorsunuz, fenerbahceyi en iyi yerlere tasıyacagını dusunuyorsunuz o yuzden aziz benzetmesi yapınca rahatsız ediyor. Anlıyorum. Benim bakıs acıma gore de yukardaki 3 ornek, ilk 11 icin kadromuza dahil etmeye calıstıgımız bilinen ve anlasmak uzere oldugumuz 3 transferin 2si icin son dakika girisimleri yapmak, ne veriliyorsa 500 fazlası tavrı icinde bulunmak Aziz Yıldırım'ın CL'den elendikten sonra yapacagı bir hamledir. Ve cok benzerini Ali Koc yonetimi yapmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar