Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklamayı yaptı:

Profesyonel futbolcumuz Garry Mendes Rodrigues'in 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için 1.350.000 € olan sabit transfer ücretinin 1.900.000 € olarak iyileştirilmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

:p
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde güzel demiştim ilk de sonra bakınca fark ettim. Sadece +1 sezon uzatabilmek için sözleşmesini kalan 2 yılda 900K euro fazla ödeyecekler. +1 sezonu da eklersen 2.8 milyon euro'ya mal oluyor sözleşme uzatması.

Hani satmak için koz desen, zaten bu sezon dahil 3 sezon sözleşmesi var adamın.

Bu kadar para farkına +1 yapmak kjshfsdsfdsdfsd

Off çok kekoca değil mi ya
Sosyal ağlarda paylaş

Maası takımın kendi iç standartında normale cekilmis. Cekilmeden halledilse daha iyiydi.

Amac zaten bu sene CLde allayıp pullayıp ingiltereye itelemekse orada zaten 1.3 ile 1.9 arasında fark olmayacaktır.

Bu arada Ali Koç bildigin kime teklif goturduysek ona teklif goturmus ahahah. Minik Aziz..

Türkiye'de pozisyon sahibi bir insanın galiba ilk kez "hata bende" dedigini duyuyorum. Mustafa Cengiz'e saygım 10 kat falan arttı.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre akbaba'nın menajeri;

-> mustafa başkanım emre tam sizin takımın ihtacı olabilecek bir oyuncu, isterseniz şu şu fiyatlara size getirebilirim.

-> ali başkanım emre tam sizin takımın ihtacı olabilecek bir oyuncu, isterseniz şu şu fiyatlara size getirebilirim.

gs taraftarı: ali goç da aynı aziz yaaa ehuhuhu

sanki ülkede scouting yapan takım varmış da, sanki her futbol komiesi oyuncuları kendileri buluyormuş, önlerine menajerler tarafından konan tabaktan yemiyormuş gibi yıl 2018 söyle gündemler olması komik
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi aldığımız adamların yarısına teklif vermişsiniz ile HER TEKLİF VERDİĞİMİZ OYUNCUYA SULANMIŞSINIZ cümleleri baya baya anlam olarak da, tavır olarak da farklı.

ikincisi sizin teklif verdiğiniz bir oyuncuya başka takımlar teklif veremez mi?

üçüncüsü de 11 tane transfer yaptık ve yapılan transferler ile senin yazdığın adamların mevkilerini karşılaştırınca gayet ihtiyaçlarımıza uygun oldukları görülüyor. yani öyle sırf gs'nin önünü kesmek(!) için falan yapılmış teklifler değil belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar neye sinirlendigini bilmiyorum ama 6 transfer yapmıs bir takımın 3 transferine onlar ne veriyorsa 500 fazlası tadında teklif goturduysen bunda bir hinlik aranır.

Emre Akbaba'ya 2.25 onermissiniz bizle 1.75 e imzalarken
Nagatomo'nun takımına 4m euro onermissiniz biz 2.5 a alırken
Ndiaye'nin ucretsiz kiralanması ile ilgili anlasılmısken onlar para vermiyorsa biz verelim diye araya girmissiniz.

Bunlar "transfer calımı" denemeleri. Basarısız olmus olması gecmiste Aziz'in yaptıgına benzer olmadıgı anlamına gelmiyor. Ayrıca da 2si eski oyuncumuz(eski derken biri 6 ay digeri 1 hafta once takımdan ayrılmıs) biri de acık acık olmasa da bize gelmek istedigini belirtmis ve taraftarımız oldugu acık beyan bilinen 3 oyuncuya bizim yaptıgımız teklifler ortadayken teklif goturmus olmanız da sanki "ne var yani futbolcuya baska takım teklif goturulemez mi" tezinin dısına cıkıyor.

Ayrıca "aldıgımız oyunculara bakınca benzer pozisyonlar" diyince komik oluyor. Zaten kaleci, savunma, orta saha ve forvet aldınız. Baska pozisyon yokki oyunda?

Sen istedigin gibi savunabilirsin Ali Koc'u. Azizden iyi yanları var ama bazı hareketleri tam bir minik Aziz. Zaten cok fanatik bir taraftar oldugu da biliniyor. O yuzden bazı konularda ilerde Aziz'den kotu olursa da hic sasırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir şeye sinirlenmedim cevap yazıyorum sadece iddaalarına karşı.

dediğim gibi ilk cümlen TEKLİF VERDİĞİMİZ HERKESE SULANMIŞSINIZ gibi büyük bir laf olunca doğal olarak savunurum takımımı. teklif verdiğiniz herkese değil teklif verdikleriniz arasından 3 kişiye biz de teklif vermişiz yada transfer etmeye çalışmışız. eminim transfer sezonu başından beri 20 30 tane adama teklif vermişsinizdir.

bu arada bunları da doğru kabul ediyorum. belkide menajerler başkanınıza boş laf yaptı fiyat yükseltmek için bunu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Her mesajında capsli yerler var. Bana sinirlendin gibi geldi.

Bakış açısı, sonucta buyuk umutlar veren bir baskan geldi, vizyonlu oldugunu dusunuyorsunuz, fenerbahceyi en iyi yerlere tasıyacagını dusunuyorsunuz o yuzden aziz benzetmesi yapınca rahatsız ediyor. Anlıyorum.

Benim bakıs acıma gore de yukardaki 3 ornek, ilk 11 icin kadromuza dahil etmeye calıstıgımız bilinen ve anlasmak uzere oldugumuz 3 transferin 2si icin son dakika girisimleri yapmak, ne veriliyorsa 500 fazlası tavrı icinde bulunmak Aziz Yıldırım'ın CL'den elendikten sonra yapacagı bir hamledir. Ve cok benzerini Ali Koc yonetimi yapmıstır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...