Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Ben gördüğümü söylüyorum.
Kadro kötü asla da demedim gs için. Hatta kadro baya iyi. Modeste ve Cahill gelseydi ligin oynanmasına bile gerek yoktu.
Ama yönetimin yetoluğu sayesinde saçma ve dengesiz bir kadro var hocanın elinde. Cb yok. Maiconun içinden geçtiler dün. Cl de kevgire döner o adam. St yok. Eren asla Gs nin oyuncusu değil. Diğer pozisyonlar şişik. Belhandayı sat. Zorla yolla eğer ben yöneticiyim diyosan. Yerine kiralık Cahill ve düzgün bi st al. Bunu yapamayacaksan da biz şöyle yaparız böyle ederiz diye şekil yapmayacaksın yönetim olarak. Basiretsiz ve becereksiz damgasını yersin sonra alnına.

Fatih Hoca olduğu sürece Gs gene en büyük şampiyonluk adayı. Fakat gereksiz optimism yapmak yersiz. Yönetim basiretsiz ve beceriksiz. Takım dünkü gibi oynarsa Clde de büyük ihtimalle rezil edip döneceksiniz ülkeyi. Takım defansı gerçekten rezalet Gsde. Dün 3 dakika press yaptılar 10 tane pozisyon verdiniz. Kabullenmek lazım bazı şeyleri. Fatih Hoca olmasa gs şu anda şampiyonluk favorisi olarak görülmez. Yada gruptan çıkma iddiası olmaz. 2 tane transferle taş gibi takım olabilirdi Gs. Ama hocanın eline kaldı herşey.
Dün fbyi de izledim. Fbnin durumu bu kadar kolay düzeltilecek gibi durmuyor. Gsnin olay sadece yönetim bi şekil yapıp para yaratıp 2 pozisyona adam alacaktı. Mesela bjk taş gibi takım oldu 2 transferle.
Bjk yönetimi başardı. Gs yönetimi anca konuştu. Money talks, bullshit walks.

Ps.
Avrupada her Türk takımını desteklerim. Çünkü ülke puanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne bali ya. Adam felaket kotu. Ostersunds un 3. Sinif forveti tassak gecmisti butun mac. Cidden Serdarmis bunun aciklarini kapayan. Ya sen nediyorsun bu adam 3 gun once Arabistana kakalaniyordu. Simdi takimin as stoperi. Bu mu planlama.

Ha bir de Greatwall hakli. Yonetim basarisiz. Fenerbahceye de yillardir basiretsiz adamlar geliyor ama hep ellerinden bir sekil cikarabildiler. Biz ne elimizden cikarabildik ne de gereken yerlere adam alabildik. Son dakika sol bek almanin bir anlami bile yok takimin stoperi forveti yokken. Ndiaye alindiysa Donkla sozlesme uzatmaz stoper getirirdin. Donka da 2m euro vermiyor musun? Modesteye filan gectim koyabilecegin adam yok. Pektemek bile olsa sayisal olarak bir adamin olur. Madem olamayacakti modeste ne diye kastin. Stoper konusulmadi bile ama maicon u gondermeye ramak kalmisti. Acayip isler kusura bakmayin, fail oldu yonetim. Transferi becerebilmek de bir meziyet. Forvet bulmak zor olabilir ama GS nin stoperleri ahmet calik maiconsa orada bir dur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaybettiğimiz şey deplasmandaki önemli maçları kazanamama ve saçma sapan panik oyunumuzun devam etmesi. Takım resmen çaba falan da gösterdi yani, öyle ruhsuz da oynamadı ama yetemedi, 11 kişi kalsak bile maks 1 tane atıp yine yenilirdik 3-1, 4-1. Kalite eksiği var ilk 11'de.

N'diaye ve Gary'nin ve maalesef Feghouli'nin artık ilk 11'e banko yazıldığı bir kadro şart. Onyekuru'nun forvet olduğu ve Sinan-Eren olmayan bir düzene alışmalıyız.

Nando
Mariano-Donk-Serdar Aziz-Nagatomo
Fernando-N'diaye-Emre
Feghouli-Henry-Gary

Çıkarabileceğimiz tek kadro.

Maicon için ise hiçbirşey demiyorum, Hugo bile dağıttı adamı perişan etti. Porto'nun bu adamdan vazgeçmesi çok doğal, Cenk Ergün geçen sene aynı paraya N'Koulou'yu alabiliyordu, ah ulan ah
Sosyal ağlarda paylaş

sezonun en iyi yenilgisi

hem daha 4. hafta telafisi var, ki rakipler de saldı

hem avrupa öncesi bir boyunun ölçüsünü aldı takım çalımı olan bir kanatın adamakıllı bir forvetin yıkıp geçebileceğini gördü

hem de bu maçla belhanda sığırı ilk 11den temelli çıktı artık, inşallah?

ayrıca yenilceksen böyle trabzon deplasmanında 30 dk.da 10 kişi kaldığın maçta yenil zaten
Sosyal ağlarda paylaş

kek kalıbı derken dönen sene var. çok saçma seneydi o yani.

geçen sene başak mağlubiyeti vardı o daha bir rezaletti. 5'lemişti adamlar, üstüne 5-6 olacak ama 3'te kalan bjk maçı var. oluyor yani. sonra mayısta bakmışsın hıncal camiada rerererarara.

ts maçı hoca da formsuzdu. sinan, ahmet gibi arkadaşlar sanıyorum kolay kolay şans bulamaz kısa dönemde. badou, serdar, gary acilen monte edilmeli takıma. milli ara tam zamanında geldi, mola oldu. yeter ki taraftar içsaha maçlarında cinslik yapıp saçma sapan adam asmaya kalkmasın, bu takım içerde yine 45+ puan yapar ki bu seni her türlü nisan ayına kadar potada tutar. takım içerde harbi çok farklı bir motive ile oynuyor, oyuncu kumaşları var taraftarın itici gücü ile 15-20 dakikalık tempoda maçların fişi çekildi hep geçen sene. bu sene de olur aynısı birkaç maç hariç.

bu takımın en büyük eksiği zor deplasmanlarda silik oynayan oyuncu profili idi malesef o halen devam ediyor. birkaç oyuncu var bu tip maçlarda sinmeyen fernando mesela onlardan biri. o yüzden forvet yerine ujfa tadında (cahill?) bir stoper takviyesi yapılabilseydi hem o konuda takımı sertleştirirdi hem de köşeli maicon'a mecbur kalmazdık. şimdi donktan stoper yap hocam diyor millet. bursa, trabzon, fb, bjk gibi 5-6 sert deplasman var işte oralarda yok oluyorsun sindikçe. FT bunu geçen sene de çözemedi işte. alanyayı, göztepeyi falan bile son nefeste yenebildik. bu sene de öyle gidecek iş belli yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...