Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Belhanda ne kötü topcudur arkadaş. Selçuk u övdürür o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Rewendor said: Ehah şimdi GS'ye verilmeyen kırmızı kart denilen pozisyonu izledim bi gülme tuttu, elmalanmışız yine :) Var mı bi link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Ya adam oyuna girdikten sonra?! Adamların 1 olan toplam şu sayısı arttı. Pozsiyon vermeye başladık, pozisyona giremedik, organize atak yapamadık. Adam cidden takımı aşağıya çekiyor. Biraz dişli rakip oldumu oyundan düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Ekşi'de twitter linki vardı, oradan baktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 kirmizi kart https://twitter.com/_arena61com/status/1093214766468874240 ha ama soyle demisler https://twitter.com/eyupahmetr/status/1093217073772351489 oncesinde vermedigi pozisyon varsa hakemin akli karismistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 hatay kırmızısında aklı kalıyor ve gs'ye kırmızı vermiyor gs kırmızısında aklı kalıyor ve hataylı kaleciye kırmızı vermiyor (bunu sonra var'dan düzeltmiş gerçi) nasıl efsane hakemlerimiz var.. daha önce koymuştum.. applev0dka said: Türkiye'de hakemlik https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1057352093546307584?s=19 hata vb. konuları bir kenara, VAR gibi güzel bir sistem bile bizim ülkemizde anında nasıl çöpe dönüştü ona hayret ediyorum ben daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Şu pozisyona faul diyen futbol izlemesin. Hadi onu geçtim, diyelim ki faul ki imkansız, hakemler hata yapar yapacaktırda, konuşmayalım hakem hatalarını artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 topic yine elmalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 GS pozisyonuymuş, Luyidamaymış falan hepsini incelesin doğru yanlış karar versin de ceza sahasının 2 metre dışında kabak gibi zıplayarak göstere göstere iki eliyle topa vurup topu aynen 180 derece yön değiştiren dünyanın en net pozisyonu için sarı verip VAR'a gitmek nedir ya? Şunu yapan adamın ne işi var hakemlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 O değil de gg beyler djdj. Bence feneri kadiköyde yenersek senenin acısını biraz alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 öyle görünüyor valla =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Ben fenerden ümitliydim. Yener başağı diye en kötü beraber biter diye. Bu gazla gider bu adamlar sanki. Benim umutlarım azalsa da bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Maç esnasında patinin açık olmasını özlemişim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Pekiii takımın bi bok oynayamıyor olmasını da özlemiş misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Cthulhu said: Maç esnasında patinin açık olmasını özlemişim be of fb bjk maçında çık olucaktı burası var ya Mart 11, 2019 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 18 dakika önce, Aceace said: Pekiii takımın bi bok oynayamıyor olmasını da özlemiş misin? Valla bu sene hiç güzel maç oynamadık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Bal yanımızda allahtan da hakem yine saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 bu cagneden bu sene cacık olmayacak belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 CAGNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Adam çift attı tek saydık tısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 5-0 kazandık eyvallah ama... Çook kötü oynuyoruz ya. Hani maçı izlememiş olsam "5-0 VUUU" yaparım da, yok yani. 5 gol attığımız maçta en iyi oynayan Muslera ise orada bi sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Büyük takımlarda sıkıntı yaşarız. Bende beğenmedim futbolu. Geçen sene ki o yırtıcı takım kaybolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Ooo selam millet. Takim cacik. Kadikoy'de fener bizi parcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 5-0 tamam ama daha dün ligin sonundaki ve en fazla eksi averaja sahip takıma 1 gol son dakika rakibin hatasıyla attık ,sondan ikinci takımı yenemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 5 dakika önce, Aceace söyledi: 5-0 kazandık eyvallah ama... Çook kötü oynuyoruz ya. Hani maçı izlememiş olsam "5-0 VUUU" yaparım da, yok yani. 5 gol attığımız maçta en iyi oynayan Muslera ise orada bi sorun vardır. Öngörülen gelecekte büyük takımla maç yok, kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar