sardalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 11 tane adamimiz kalmadi, velet dolu kenar oyle hesapla en dar kadro bizim gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 size alper potuk sarip verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 cagne,dimitrioglu,sinan,mugdat ve bebeler rotasyonu guzel ileride. emre mor soyle satin alma bedelli kiralik gelse de kadroya vulture disinda bir turk yazabilsek bari =/ ustam bir bucuk potuk da sarsa sahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Alfred said: Bir takım transfer yaptı diye taraftarı mutsuz olur mu ya? Cidden mutsuzum, umarım transferler tutarda yüzümü kara çıkarır yönetim ama pek umudum yok... Maliyetlerinin muhasebesini yapmazsan alınabilecek en iyi 2 forvet alındı bizim ölçeğimizde. Zor ama stopere de Luyindama gelirse son yılların en kompakt ve firesiz kadro yapısı oluşacak, tek eleştirim yedek kaleci konusunda, hiçbir şekilde burası için isim dahi geçmedi gündem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Yunus gitti mi gitmedi mi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Yunus kaldı menaceri 1 milyon euro komisyon isteyince Anderlecht vazgeçmiş. Bu arada transfer bitmedi... O GELİYOR, tik tak tik tak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 BulletRide said: Alfred said: Bir takım transfer yaptı diye taraftarı mutsuz olur mu ya? Cidden mutsuzum, umarım transferler tutarda yüzümü kara çıkarır yönetim ama pek umudum yok... Maliyetlerinin muhasebesini yapmazsan alınabilecek en iyi 2 forvet alındı bizim ölçeğimizde. Zor ama stopere de Luyindama gelirse son yılların en kompakt ve firesiz kadro yapısı oluşacak, tek eleştirim yedek kaleci konusunda, hiçbir şekilde burası için isim dahi geçmedi gündem olmadı. wtf, ismail çipe gayet iyi oynuyor kupada. gs'nin uzun zamandır elinde olan en iyi yedek kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 ismail bayagi iyi de her mactan sonra istiklal marsi geyigi bayacak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 ben kolay kolay oyuncu begenmem ismail hakkaten iyi sirket olsa yatirim yapardim 5 seneye milli takim kalecisi, babacanin yasini tam bilmiyorum ama. istiklal marsi geyigi ne? soylememis mi marsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 CthuLhu said: hem mitrolu hem de caghne diyorlar şimdi de. fdsg sıyırdılar iyice dün güldüm bugün gerçek oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 sardalya said: ben kolay kolay oyuncu begenmem ismail hakkaten iyi sirket olsa yatirim yapardim 5 seneye milli takim kalecisi, babacanin yasini tam bilmiyorum ama. istiklal marsi geyigi ne? soylememis mi marsi? İsmail kötü veya potansiyeli yok demedim, ancak EPL tarzı bakıyorum ben ikinci kaleciye. Sezonda zaten toplasan 2-3 maç as çıkacak önemli maçlarda kart, sakatlık falan olunca onda da sırıtmayan tecrübeli bir abimiz olursa daha mutlu olurum. İsmail-tier adamlar zaten oynasın kupada falan full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 dogru diyorsun Muslera kirmizi gorse havlu atacagiz, ama durumumuz yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Bullet, maliyet/performans endişelendiriyor beni. Bu maliyetlerde çok beklenti olacak. Yoksa Kostasın iyi hali benim istediğim pivot santrafor :D hemde senin istediğin bitirici adam. Ancak 14m yi bulacak bir diagne çok yüksek bir meblağ, kostasa yıllık 4.5 bulacak meblağ da keza çok yüksek. Umarım tutar dediğim gibi tutarsa elbette ki maliyetler kimsenin umurunda olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 tutar da 2 sene üstüste clye gidersek kimsenin umrunda olmaz evet. ama patlarsak sıkıntı işte yine 10 kişiyle sezon bitirmeye çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 mustafa baskan'in askerleriyiz, mali isleri toparlar batirmaz. sportifte cakabilir, cakiyordu, cakmadi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 neyse hem goy goy oldu hem de transfer faksı elimize vermediler bu sefer gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Bu arada beyle konuşuyorum ama köpek gibi sabırsızlanıyorum kostas diagne nin birlikte oynayacağı ilk maçı görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Labalubayı da almışız galiba. Parası nereden geldi ki? Bi de yabancı sınırında değil miydik Maicon mu gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Maicon çine gitti deniyor. Çin bürokrasisi açılır açılmaz resmi transfer gerçekleşecekmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 oh be maicon'dan da kurtulalım artık. 5m diyorlar bi de. doğruysa güzel iş. alınan adamı da övüp duruyorlar, üstüne bir de gençmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Ben maiconu seviodum ya. Karısıyla problemler yüzünden formsuzdu da fena değildi. Bi de ligde 2. Olsak üzülmem ama uefada benfica eleyelim biraz ilerleyelim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 twitter'da dikkat çekmişler de, aynı lig içerisinde şampiyonluk primi üstüne sözleşme daha önce yapılmış mıydı ? Radyolarda falan filan da konu olmuş tartışılmış sanırım cagne'nin +3 milyonu gerçi alttaki açıklamada bu madde yok. 10+3 değil de direkt 10m gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 said: Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 10.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 4.5 sezon için anlaşmaya varılmıştır. 2018-2019 sezonu için net 1.150.000 EUR sabit transfer ücreti 2019-2020 sezonu için net 2.350.000 EUR sabit transfer ücreti 2020-2021 sezonu için net 2.350.000 EUR sabit transfer ücreti 2021-2022 sezonu için net 2.400.000 EUR sabit transfer ücreti 2022-2023 sezonu için net 2.400.000 EUR sabit transfer ücreti Kamuoyuna saygıyla duyurulur https://www.youtube.com/watch?v=J-yJOUsofWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Eren de 2m maaş aliyodu bence maaşı iyi herifin. Gol atinca ztn 10m bonservis konuşulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 olm gözden kaçmış ama JOKER GİTMİŞ YA tağrıktan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar