sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 emre mor her kesi çalımlayacağım derdine düşmese iyi de rus ergeni gibi kahraman olmanın derdinde hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 WaNTeD said: https://www.youtube.com/watch?v=FiPFL3cJifAtop 10 videosu için baya tırt valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 ilk pozisyonu izledim kendi kalesine dogru orta sahada adim calimliyor, kaptirsa kontraatak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 O GELİYOR... TİK TAK TİK TAK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 luyindama kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 1 hafta arayla Marcao ve Diagne gibi skalanın iki farklı ucunda iki transfer yapma tutarsızlığı... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Yunus Akgün'ü satıyormuşuz Anderlecht'e? Bi önceki başkan takımın geleceği olan arsaları satmıştı, şimdiki başkan da gençleri mi satıyordur nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Şimdi diagne kesin geldi mi? Bizde mi kesin? Geldiyse tam kaça geldi. Zira baya bir adam konuşuluyor yok emre morlar yok mirtco falan gibi bişiler falan, hayır bi tane aldın ona tamam ama 4 tane falan mı adam alıyoruz nedir? Bunun financial fair play durumu yok mu, o kadar çok mu adam sattık ya biz. Bi tane 12 var bildiğim, başka kimi sattıkta bu kadar rahat alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 GS tek kar eden kulup, borclari da digerlerinin 1/3’u 4 tane de adam alir isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Diagne için 12.8 + 0,5 şampiyonluk bonusu diyorlar. Mirzaoğlu kiralıkmış 1,5 sene, kira parası ödemeyecekmişiz Emre Mor çok spekülatif, belirsiz, kiralık yine heralde Labaluba gibi isimli bi adamı Maicon'u satarsak onun parasıyla alacakmışız. Gidici olarak da Yunus Akgün diyorlar, 3,5m € + %30 next clause Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 sardalya said: ilk pozisyonu izledim kendi kalesine dogru orta sahada adim calimliyor, kaptirsa kontraatak. kaptirmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 WaNTeD said: https://www.youtube.com/watch?v=FiPFL3cJifA adam yetenekli. hele bir türk futbolcusuna göre baya yetenekli de, 1 tane pozisyonu golle bitseydi onu geçtim, karşı karşıya falan yaratsaydı da arkadaşı kaçırsaydı. bu ne allasen. orta sahada 1 veya 2 adamdan sıyrıldı diye skills videosu mu olur ashdfuahsdfuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Luyindama cok iyi adam ama Maicon'a baglıymış transferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 DarKRideR said: Kasımpaşa'da 36 maç 32 gol 4 asist. Kariyerinin geri kalanında 86 maç 36 gol 10 asist. Oynadığı ligler İtalya 4, Belçika 2, Macaristan, Çin Yaş 28 Harbi büyük tokat ya sadfsd topu floryaya kaçmış küçükken dark'ın. kanada futbolunun umarsız wonderkidi larin ile iyi seyirler abi size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 sabonis said: WaNTeD said: https://www.youtube.com/watch?v=FiPFL3cJifA adam yetenekli. hele bir türk futbolcusuna göre baya yetenekli de, 1 tane pozisyonu golle bitseydi onu geçtim, karşı karşıya falan yaratsaydı da arkadaşı kaçırsaydı. bu ne allasen. orta sahada 1 veya 2 adamdan sıyrıldı diye skills videosu mu olur ashdfuahsdfuha ben adam yetenekli demiyorum su adama yetenekli diyen biri icin adeta bir maradona videodaki emre isimli cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 WaNTeD said: sardalya said: ilk pozisyonu izledim kendi kalesine dogru orta sahada adim calimliyor, kaptirsa kontraatak. kaptirmis mi? kaptirmadigi 1 top icin 10 tane de kaptirdigi vardir abi :) oyle tahmin ediyorum yani ayrica sabri sarioglu <3 <3 <3 gercek topcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1090640403030859776?s=19 iyice dalgaya vurdular sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 https://twitter.com/forzacimbomcom/status/1090651299648016385 cagne için mi. drogba böyle hypelanmadı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 pattisliborek said: DarKRideR said: Kasımpaşa'da 36 maç 32 gol 4 asist. Kariyerinin geri kalanında 86 maç 36 gol 10 asist. Oynadığı ligler İtalya 4, Belçika 2, Macaristan, Çin Yaş 28 Harbi büyük tokat ya sadfsd topu floryaya kaçmış küçükken dark'ın. kanada futbolunun umarsız wonderkidi larin ile iyi seyirler abi size. En düzgün yoruma bile soyle seviyesiz cevaplar geldikce pati futbol kalitesi dibe gitmeye devam edecek.. 7474528 kere sikayet etsek de fayda etmiyor modlarin umrunda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Xenus said: https://twitter.com/forzacimbomcom/status/1090651299648016385 cagne için mi. drogba böyle hypelanmadı lan. o drogbayi hypelayamamizin basarisizligi neyse umarim tek kalmaz cagne, yanci lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Lancelion said: https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1090640403030859776?s=19 iyice dalgaya vurdular sdf Bu ne ya, adamlar hem yönetimcek kendileriyle hem taraftarla tek potada dalga geçmiş. O değil de bi de KAP sitesi çökmüş http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/galatasaray-acikladi-kap-sitesi-coktu-41100074 Bir de KAP sitesi açıklaması yapmış GS dalga geçercesine https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1090656892601417729 Bonservis 10 + %25 sonraki satıştan pay, şampiyon olursak +3 milyon demişler, Kasımpaşa çok sağlam kazık atmış. Ha bir de UEFA'da oynayamıyor diyorlar, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 applev0dka said: pattisliborek said: DarKRideR said: Kasımpaşa'da 36 maç 32 gol 4 asist. Kariyerinin geri kalanında 86 maç 36 gol 10 asist. Oynadığı ligler İtalya 4, Belçika 2, Macaristan, Çin Yaş 28 Harbi büyük tokat ya sadfsd topu floryaya kaçmış küçükken dark'ın. kanada futbolunun umarsız wonderkidi larin ile iyi seyirler abi size. En düzgün yoruma bile soyle seviyesiz cevaplar geldikce pati futbol kalitesi dibe gitmeye devam edecek.. 7474528 kere sikayet etsek de fayda etmiyor modlarin umrunda değil Ben şeyi anlıyorum artık ya, biri bir yerlerde "sen kendi takımına bak" "senin takımında şu var" diyorsa mesela hiçbir şey demeden adam esasen kabul ediyor olayı, ama ezik kalmamak ve takımının ne kadar mükemmel olduğuna olan desteksiz inancı yüzünden laf edemiyor, onun yerine mantıklı eleştiri yapana saldırıyor. Niye mesela haksız olabileceğim hakkında yorum yapamaz ve UEFA kupamız var dışında argümanlarla tartışmaya giremez çünkü kendisi de bir rakip taraftarı eleştiren kişinin ancak kendisi gibi bilgisiz ve mantık yürütemeyen biri olduğunu düşünüyor. Benim topum kaçtı ki bir yerlere bu kadar nefret ediyorum, kesin onda da böyle bir şey var yoksa benim takımımın yaptığı hamle hiçbir şekilde kötü olamaz, bu kesin nefret ediyor bizden. Ha bir de bu "sen kendi takımına bak" mevzusunun diğer boyutu da yine hiçbir argüman üretmeyip "topu x'e kaçmış kesin" lafı. aynı postta ikisini de kullanmış, müthiş. "muhasebeci misiniz, işine bak" "koskoca x takımının yöneticilerden daha iyi biliyorsunuz evet" "teknik direktör olsaydınız keşke harcanıyorsun" döngü sonu her zaman bir yerlerde birilerine ağlamakla bitiyor. o da genelde kulüp dışından birilerinin sürekli intergalaktik komplo kurduğu ve başarılı olduğu üzerine tezler oluyor. bize burada çelme takılmasaydı 3 sene üst üste şl alırdık falan gibi. gider de gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 adam fenerbahce'den daha fazla gol atmis ilk yari, devre arasinda satmalarini hic beklemiyordum da albayrak ciner'i reise arattirdi heralde uefa'da tek tur gecirse, seneye cl'de 1-2 gol atsa zaten 10'dan crystal palace tier bi takima sallariz, yola devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 olum youtube ikide bir crashliyor lan ne forvet aşkıymış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar