pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=fgPRE5pak6k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 steam sayfasi yok, Beth sitesinde pre-order acilmis, https://bethesda.net/en/game/rage2-buynow Bethesda.net exclusive diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 bethesda efsane düştü gözümde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 aldığı geri yorumlar iyi değildi zaten. bu satış politikası ile gömdüler oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 artık bethesda da steam release yapamyacak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 pc gaming için bayağı olumlu bir hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 steamde çıkarsa alırım yoksa almam bethesdadan falan. o kadar kafayı yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 ben ürünlerimi bim/migros'ta satmayacam gibi bişe şu. iyi satma bakalım ne kadar satabileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 DOOM but post-apocalyptic open world olmuş trailer'dan anladığım kadarı ile. hadi bakalem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 yok salak salak hareketler ya, maddi olarak da zarar yazar. kim veriyor bu kararları acaba çok merak ediyorum. ea'in oyunları multi odaklı, hadi o idare ediyor, bir de çok daha güçlü firma. ubisoft bile launcher'ı oldugu halde steame dayıyor aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=fWtMRzmHJ5I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 bu ve bilimum diger oyunlar geliyormus Steam'e: RAGE 2, Wolfenstein: Youngblood Wolfenstein: Cyberpilot and DOOM Eternal will be released on Steam as well. Also Fallout 76. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 fps olsun tastan olsun, hepsini oynariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 ne güzel R gelmiş öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Sacma sapan bi sekilde instagramda gordum reklamlarini, ilginc bi yontem izlemisler. Twitter yorumlari uzerinden mini teaserlar yapmislar falan hosuma gitti fjsj Cikmis galiba, guzel mi var mi oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 fps mad max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 (düzenlendi) Hala okumayı seven varsa rage 2 incelemesi ben yazmadım, 1 saat baktım refund'ladım :( Mayıs 19, 2019 Yabgu tarafından düzenlendi ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 (düzenlendi) ben baya sevdim. 2 gündür full oynuyorum. far cry tarzı oyun seviyorsanız direk oynayın. far cry'ın tekdüzeliğinden kurtulmuş hali diyebilirim. bir sürü skill, detaylı silah ve karakter geliştirme var. aksiyon esnasında kullanılan güzel skiller var. sistemi de güzel oturtmuşlar. quest sistemi far cry 5'in neredeyse aynısı cutscenelerine kadar. 3 ayrı factionun questlerini yapıyoruz falan. bir de ateş etme hissiyatı baya hoşuma gitti. Mayıs 19, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Ben de sevdim baya open world mad max oyunu gibi. Konsol portu olmasi en kotu yanı tabi araç kontrolleri kötü olmus. Aim alırken zorluyor auto aim var kapanmıyor. Menu gecislerinde bir donma oluyor diskten okuyana kadar. Dunyada gezerkende oluyor arada. Hdd ye kurulu o yuzden olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 bende de hdd ama olmadı hiç öyle birşey. ya da farketmiyorum. menü geçişlerinde oluyor ama sadece ilk açışta skilleri nanotrileri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 bu arada acı bi gerçeği sonradan anladım. completionist oynuyorsanız ya da benim gibi gitmişken her sandığı fln bulucam kafasındaysanız bölgelerde ilk olarak doktor kvasire gidin. 10 saat gameplaying uzun bi kısmını bölgelerde sandık pad falan arayarak geçirdim. meğer kvasirde sandık pad arc chest sinyali skilli varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 benden başka yazan yok oyunla ilgili düşüşe geçen sevgim farkedilir belki. oyun oynanış falan olarak hala çok iyi. çılgın gibi oynuyorum. ama amaçsız bir hale geldi. oyunun ana hikayesini isterseniz heralde bi kaç saatte bitirebilirsiniz. sırf bitmesin diye haritayı temizliyorum, evet çok eğleniyorum ama bu kadar ana hikayeden kopuk olunca biraz amaçsız oluyor. nightmarede oynamak yine baya bişey kattı. level 10lar fln zorlayınca insan hırs yapıyor ama main storiyi bu kadar kolay bitirilebilir yapmak nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 expansion çıkarırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 https://www.epicgames.com/store/en-US/product/rage-2/home epicte beleş, ilk kez aldığım oyunu indirip oynuyorum epicten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Epic'ten oyun alınmaz. her şeyi bedavaya verecekler, bekleyin alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar