9/10
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Bohemian Rhapsody (2018)
- Genel Yönetici
Hiç iyi değildi yahu. Müzik, konser filan iyi ama bir biyografik film olarak yerlerdeydi kalite bence. Müzik dinlemeye filme gidiyorsanız iyi, biyografi diye gidiyorsanız vereceğiniz paraya yazık. Adam çok iyi oynamış, ama tek başına kurtaramamış.
guzel filmdi acting muthis
aglanacak pek bisey yoktu
adam zaten senin hayatinda yasadigin tum zevklerin karesini 2 gunde yasiyor muhtemelen ne aglayacagim
aglanacak pek bisey yoktu
adam zaten senin hayatinda yasadigin tum zevklerin karesini 2 gunde yasiyor muhtemelen ne aglayacagim
sadece malek 8 puan zaten, diğer elemanlar ve live aid'e de +1 verdim. güzel film bence detaylı biopice gerek yok 2 saate ne koycaklar zaten
biografi işini zaten filme yediremezlerdi ki.
orası eksik orası olmamış falan diye eleştirilirdi bi ton.
bknz müslüm
orası eksik orası olmamış falan diye eleştirilirdi bi ton.
bknz müslüm
biyografiye gerek yok zaten filmin titlei belli
gayette yerinde olmus /cok merak eden varsa acsin wikiden okusun gereksiz uzun olmamis 8/10.
gayette yerinde olmus /cok merak eden varsa acsin wikiden okusun gereksiz uzun olmamis 8/10.
film biyografi değil ki zaten, queen de değil. ikisi de filmin parçası sadece de öne çıkıyorlar haliyle ve beklenti farklı yöne geçiyor
- Admin
9/10 calisir benden severek izledik. Hatta ilkkez 4d ye gittim koltuklarin oynamasi flash patlamalari veya konser zamani sis vermeleri basta garibime gitsede sonradan insan alisiyor.
we will rock you sahnesinde alkış yaptınız mı onu söyleyin
Ben ölüm sahnesi verilip ajitasyon bekledim ama yoktu. En son herkesi ağlatıp geri kalan ekibin aids ile ilgili mesajını daha net verebilirlerdi. Beni filme çeken saat ve filmin afişiydi ve gayet güzel filmdi.
liveaid de hiv yoktu daha sacma sapan bi zaman kirilmasi yaptilar drama icin.
çok güzel filmdi.
hanım yabancı rock sevmez, baktım filmden sonra live aid videosunu izliyor youtube'dan. :D
hanım yabancı rock sevmez, baktım filmden sonra live aid videosunu izliyor youtube'dan. :D
Öne çıkan mesajlar