Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 (düzenlendi) Yİne bir oturuşta bitirdim, güzel olmuş ikinci sezonda ama asıl en önemlisi müzikler efsane. Asıl en güzeli, şu devirde Youtube gibi bir platformun açık açık sjwlerle dalga geçmesi çok hoşuma gitti. En son bölümün creditsinde çalan şarkıyı arıyorum bulabilen olursa çok güzel olur. Nisan 28, 2019 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Şarkıyı buldum, ilk sezondanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 2. sezona basladim, uzun zamandir bu kadar zevk alarak bi dizi izlememistim. ilk sezondan bile iyi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 baslar baslamaz bitirilen dizi.. ilk sezonu sanki birazcik daha cok sevmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 ilk sezon kisa bir sure icin ucretsiz olmus, 2. sezonda gelecekmis sonradan: o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Sabah nedense aklıma Demetri geldi, 3. sezon ilk bölümde ağzını kırarlar da tüm sezon konuşamaz ya da yatalak kalır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Türkçe altyazıy ok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Aisha 3. sezonda yokmuş, darısı Demetri'nin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 nasıl bayılarak izlediniz ya komple teenage dramaya döndürmüşler ilk sezon o kadar değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 On 19.09.2019 at 16:53, goldbären dedi ki: nasıl bayılarak izlediniz ya komple teenage dramaya döndürmüşler ilk sezon o kadar değildi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 3. sezon youtube yaninda Netflix veya hulu ile ortak verilecekmis ilk 2 sezon dahil, anlasma tamamlaninca yayin tarihi vereceklermis, 3. sezon sonrasi gene bu kanallardan birinden devam edecek artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 aaa jackie chan ve zenci çocuk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 mobil sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 On 11.09.2019 at 09:07, Aket-Atum dedi ki: Sabah nedense aklıma Demetri geldi, 3. sezon ilk bölümde ağzını kırarlar da tüm sezon konuşamaz ya da yatalak kalır inşallah dizi netflixe geçince demetri'nin zengin babası parayı basıp diziyi almış gibi oldu. bu sezon onun hikaye bambaşka yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Netflixte yeni gördüm, filmi zamanında izleyen nesil olarak direk açıp bir kaç bölüm seyrettim. Biraz sıradan duruyor 1. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 ne zaman kendini ciddiye alıp ergen dramasına döndü o zaman bitti dizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 ben 2. sezonu hala izlemedim bunun, youtubedayken bitirmiştim ilkini devam edilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 yarin basliyor sezon 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Gelenek bozulmadı, yine bir oturuşta bitirdim Spoiler On 11.09.2019 at 09:07, Aket-Atum dedi ki: Sabah nedense aklıma Demetri geldi, 3. sezon ilk bölümde ağzını kırarlar da tüm sezon konuşamaz ya da yatalak kalır inşallah Şu dileğim de Demetri'nin kolunun kırılması ile törpülendi. Bu sezon az konuştu o da bir kazanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 ilk cevap mesajı atıp sonra 2,5 yıl ertelemişim ama geç olsun da güç olmasın, ilk sezonu bir oturuşta bitirdim şimdi. hakikaten övüldüğü kadar güzel olmuş. bundan sonrası nasıl olur bilmem ama ağzım kulaklarımda izledim resmen. karate kid’i de hala çok severim, en iyi gaz spor filmi rocky ile beraber zaten. yönetmenleri de aynıydı. maalesef kariyerleri karate kid’den sonra yükselemedi, bu diziyle yeniden parlamaları da çok sevindirdi. ikisi de çok iyi oynamış, yakışmışlar sensei rollerine. keşke elizabeth shue da çıksa ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 oyunu cikmis https://store.steampowered.com/app/1279920/Cobra_Kai_The_Karate_Kid_Saga_Continues/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 3. Sezon sonuk kalmis bu sefer, macchio baya baya kotu bir oyuncu ama zabka harikalar yaratiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar