Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 nasıl eritilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 göbek erimez içeri çekilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 karbonhidratı kıs koş sırası önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 firinda tavayi isit(350 derece 42 dakika) sonra karnina bastir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 nereye koşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Phyx said: karbonhidratı kıs koş sırası önemli değil kıstım baya hareket de ediyorum gün içinde ama son 1 aydır böyle tabi, ondan önce poğaçaları boyozları yuvarlayıp bütün gün oturuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 sadece et ye ve her gün 30dk koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 intermittent fasting çok yardımcı oldu bana. Özellikleri akşamları bilgisayar başında atıştıran biriyseniz kesin işinize yarar. Sporun kilo vermeye etkin katkısı tartışmalı bu arada. Bir çok insanda ters tepiyor. O yüzden öncelik her zaman mutfak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 mekik çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Aksam yemegini 6 gibi ye, o da hafif Bisey atistirmak = death Almayacan eve cikolata cips fistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 µh said: Sporun kilo vermeye etkin katkısı tartışmalı bu arada. Bir çok insanda ters tepiyor. O yüzden öncelik her zaman mutfak. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Kahvaltı elma armut bişey Öğlen düzgün yemek Akşam eve gittiğinde yine meyve. Bilgisayar başında çalışan adam göbek eritme yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 yemek yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 aquila said: firinda tavayi isit(350 derece 42 dakika) sonra karnina bastir. bu seni kıskanmış sayeros kardeşim. buna inanma. 300 derecede karın kaslarının simetrisi bozulmaya başlar. 298-299 derece yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 8-20 disinda yemek yemeyi kes bi sure gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 İlk olarak abur cuburu tamamen kesmek gerekiyor. Dengeli beslenmek lazım, mümkün olduğu kadar ara öğün yapılmalı. Metabolizmayı şaşırtarak hızlandırmak için haftada 2 yada 3 gün öğünleri de değiştirmek gerekiyor. Ben diyetisyen yardımıyla epeyi bir kilo verdim. Diyet ile kesinlikle aç kalmadan güzel güzel kilo veriliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Saglikli bir insanin ara ogun yapmasi icin bir sebep yok abi. Doktorlar son 15 yilda fikir degistirdi o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Göbek ama nasıl bir göbek bu önemli en önemlisi. Karın içi yağlanma ve mide büyümesi farklı, zıpladığında falan bıngıldayan ele gelen yağ farklı. Porsiyon azaltarak başlayabilirsin, tabağını değiştir ufak bir tabakta ye yemeklerini mesela. Giren-harcanana dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 sporu yaşam stilin yapıyorsun hangisini seviyorsan ve mutlu mesut yaşıyorsun bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Yaşasın e-spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Kaede said: yemek yeme ben bu isi cozdum. vicdansiz vucut yillarca ne istediyse yedirmis bana. beslenme aliskanligim kisacasi neye ihtiyacim varsa onu aliyorum. afiyet olayi tamamen kalkti. hayatta kalmaya besleniyorum gercekten. new yorka tasindigim neredeyse iki yil oldu, yemeklerin sunilik derecesini gordukten sonra gereksiz besinlerden hep uzak durdum. 20 ayda 18 kilo gg. vucudum yenilendi, sikir sikirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 µh said: intermittent fasting çok yardımcı oldu bana. Özellikleri akşamları bilgisayar başında atıştıran biriyseniz kesin işinize yarar. Sporun kilo vermeye etkin katkısı tartışmalı bu arada. Bir çok insanda ters tepiyor. O yüzden öncelik her zaman mutfak. Ters tepeme dediğin şey daha çok acıkıp 4 porsiyon gömmek. Spor salonuna giderken he şeyin kalorisine bakıp yiyordum. Ama makarna da, ekmek de mantıklı seviyelerde yiyordum mesela. 4 ayda 12 kilo vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 applev0dka said: Yaşasın e-spor sdfsdfs aynen e-sports benim de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 samaella said: Göbek ama nasıl bir göbek bu önemli en önemlisi. Karın içi yağlanma ve mide büyümesi farklı, zıpladığında falan bıngıldayan ele gelen yağ farklı. Porsiyon azaltarak başlayabilirsin, tabağını değiştir ufak bir tabakta ye yemeklerini mesela. Giren-harcanana dikkat et. Su 3. Dedigin tip yag var bende bingil bingil ve gitmiyor Boy 181 kilo 67 Daha zayiflayamiyorum artik, 32 beden pantolon gotumden dusuyor. 30 beden buyukgeliyor. Tavsiyelerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih23 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 alınan kiloyu göbekten tüm vucuda yaymak mekik-şınavla mümkün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar