Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Merhaba arkadaşlar. Size danışmak istedim. Şimdi bizim bir aile arabamız var eşimle ortak kullandığımız. Ancak nadiren de olsa kritik zamanlarda ikinci bir arabaya İstanbul içinde kısa mesafelere ulaşmak için gerek olabiliyor. Bu sebeple fiyatı uygun sadece acil/istisnai zamanlarda A noktasından B noktasına gitmek için bir araba düşünüyorum. Şimdi belki aşağıdaki araba yerine atıyorum eski bir Hyundai falan da alınabilir ancak biraz da sosyo-ekonomik çevreme uygun, komik kaçmayacak bir şey olması lazım (dalga geçmeyin lütfen :)). Şöyle retro bir modelle hipster ayağına bu işi çözsem başıma bela mı almış olurum ne dersiniz? Sahibinden linki Ya da başka bir öneriniz olur mu? Çok çok teşekkürler şimdiden değerli üstadlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Nasıl ediyor bu araba o kadar? Biraz daha zorlasan hurda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 çok güzelmiş yalnız araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 1979 mercedes 300 D ben olsam buna benzer birşey alırdım hem ufak ufak uğraşırdım araçla hem de hep hayalimdi bunlardan kullanmak derdim çevreme. ilyas salman'ın meşhur filmine de atıfta bulunabilir tabi. asdfsdf bu arada çevreniz için değil kendiniz için yaşayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 GERGE said: Nasıl ediyor bu araba o kadar? Biraz daha zorlasan hurda bu. Niye abi yahu temiz gibi görünüyor? Arabalardan anlamadığımı çok mu belli ediyorum? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Araba alma bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-o-t-o-m-a-t-i-k-d-i-z-e-l-golf-1.6-gld-526226503/detay Şu da var mesela otomatik dizel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 sardalya said: Araba alma bence:) Niye abi sdasdghasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 25 yilda 120k km ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 bu gereksinim sıklığı ne kadar mesela ?? haftada 1 ayda 1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Giovanni said: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-o-t-o-m-a-t-i-k-d-i-z-e-l-golf-1.6-gld-526226503/detay Şu da var mesela otomatik dizel :) bu arabaya 36k km nasil oluyor yav. hic inanasim gelmedi dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 taksiyle gitsen daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 motor 2015'te değişmiş işte, öyle 36k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 µh said: taksiyle gitsen daha ucuza gelir +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Benzer bir senaryoda bizimkilerin bi. tane Hyundai i20'si var, 40 bine mi ne aldılar. Çok da tatlı araba, iş görüyor. Yok benim param var, prestiji de olsun falan filam dersen Audi A1, Smart, Mini gibi şeyler bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 applev0dka said: bu gereksinim sıklığı ne kadar mesela ?? haftada 1 ayda 1 ? Haftada 2-3 diyelim. Şu da çogzelmiş ya https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-turkiye-de-nadir-kalmis-boyasiz-orjinal-4x4-emsalsiz-533412142/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 bence araba yerine motor bak daha güzel tabi tercih meselesi. çocuk babası henüz motora binemediyse daha önce bu saatten sonra da binmesin de şu yukarıdaki arabalara her türlü tercih edilir. mustang arabadan anlasan garajın olsa haftasonları uğraşsa işte tam amerikan rüyasıda diğer türlü o eksi araçlar alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 91 model golfe 24bin lira isteniyo vay be 4500 lira falan eder o araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 eski araba + "bazen" kullanılacak bilmiyorum durduğu yerde sorun çıkarma olasılı var gibi, sürekli kullanılsa belki, bilemedim... öyle işler için şu segment araçlar güzel ama fiyat aralığını bilmiyorum https://www.carscoops.com/wp-content/uploads/2014/11/Opel-ADAM-S-0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 25k civarina nissan almera bakilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 şunlara da bakabilirsin modası hiç geçmez her devirde etrafta görebilirsin ; )) [sahibinden.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 tip olarak eski durmasın, üç hafta kontak açılmasa da yaşlı olmasına rağmen teklemeden çalışsın dersen 2007 yaris gerçekten iyi. bakımdan bakıma el vurursun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 goldun canı sıkkın bu aralar fkjgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 yaris konusunda haklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 goldbären said: şunlara da bakabilirsin modası hiç geçmez her devirde etrafta görebilirsin ; )) [sahibinden.com] Hoaydaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar