abebebikila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 sabonis said: 3 mesaj önce aynısını yazman yetmedi galiba? Yetmiyor 2018 kere yazsam da yetecek gibi değil , yıl olmuş 2018 hala damacanadan su içiyorsunuz. Bursa'da adam damacanaya tecavüz etti , sırf bu bile damacana almamanız için geçerli bir neden. Alacağınız en dandik ters osmoz cihazı damacanadan daha sağlıklı, ya da musluktan için abi damacanadan içeceğinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 bir gün herkes osmoz cihazı alıp rahatına bakıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 vakif tasdelen iyiydi moda da 3 dakkada su geliyo 5lt opsiyonuda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Damacana almiyoruz ki? 1,5lt'lik koli en iyisi. Her her seferinde temiz geliyor, hem de her sekilde aritilmis Istanbul suyundan kat kat daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Fuska'da karar kıldım daha önce sağlık bakanlığının iyi bulduğu sulardandı yanılmıyorsam. fiyatı da uygun. 12x1.5 litre 10 lira. Aradım ellerinde kalmamış, yarın gelecekmiş. He tadını beğenmezsem yine arayışa girerim. Seviyorum 1.5 litrelik olayını direk o şekilde masaya, bilgisayar yanına veya buzdolabına koyuyorsun, uğraş yok bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 lan ters osmoz düz osmoz alsan ne olacak musluktan akan suyun içerisindekileri arıtmak için eve tesis kurmak lazım. reklam yapmayın şurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 sabonis said: 3 mesaj önce aynısını yazman yetmedi galiba? adam haklı ama, ben ikna oldum. gidip yan bahçeye kaçak arıtma tesisi kuracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 ters osmoz cihazını nereden temin edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Liste çok sıkıntılı yalnız, Girilmeyen değerler var onları 0 mı kabul etmiş, test yapılıp 0 mı çıkmış yoksa hiç mi değer yok belli değil. test tarihleri; 10 yıllık olanlar var saka son 2009?? Olması gereken mineraller diye kocaman başlık var; 0 olan değerlerin karşılığı 0 puan vs... Teknik inceleme yapılınca çok tutarlı bir sonuç çıkmıyor. Sağlık açısından da mukayese de sıkıntı var; Kolifrom bakteri limitte ise -100 puan; hasta etmez uzun vadede de zararları tartışılır. Civa limit değer ise -100 puan uzun vadede daha tehlikeli. ( ağır metallerin tamamında aynı sonuç var) Tasarruf için şirkete arıtma cihazı taktılar; çalışanlardan çok fazla şikayet gelince şirket teste gönderdi suyu. Sonuç gelir gelmez apar topar kaldırıldı sonuç açıklanmadı. Hangi sistemle çalıştığını sormadım inanın, o sürede evden kendi suyumu getirdim şirkete. Doldurabilir damacana almama taraftarıyım. Dezenfekte den tutun migrasyon sonuçlarında sıkıntı var devamlı kullanılan damacanalarda. Tek sefer kullanılabilen cam bulabiliyorsanız alın ancak pahalıya geliyor. PET damacana alıyorsanız üretim tarihleri en son olan almaya çalışın marketten takip edin en çok hangisi sirküle oluyor diye onu alın. Nestle dediğimiz dünyanın en büyük sucusu sularını 80% yeniden dönüşüm den üretiyor siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 sabonis said: Fuska'da karar kıldım daha önce sağlık bakanlığının iyi bulduğu sulardandı yanılmıyorsam. fiyatı da uygun. 12x1.5 litre 10 lira. Aradım ellerinde kalmamış, yarın gelecekmiş. He tadını beğenmezsem yine arayışa girerim. Seviyorum 1.5 litrelik olayını direk o şekilde masaya, bilgisayar yanına veya buzdolabına koyuyorsun, uğraş yok bişi yok. fuska'nın tadını beğenmedim ya :( ekşi gibi resmen. eriklinin tadıyla başka hiçbir su yarışamıyor sanırım. henüz 5 yudum falan aldım ama bakalım sonra update'lerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 icim olarak hamidiye..ama tabi istanbulun gobeginde kaynak suyu olmayacagi gercegini de kabul etmek lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Alfred said: Liste çok sıkıntılı yalnız, Girilmeyen değerler var onları 0 mı kabul etmiş, test yapılıp 0 mı çıkmış yoksa hiç mi değer yok belli değil. test tarihleri; 10 yıllık olanlar var saka son 2009?? Olması gereken mineraller diye kocaman başlık var; 0 olan değerlerin karşılığı 0 puan vs... Teknik inceleme yapılınca çok tutarlı bir sonuç çıkmıyor. Sağlık açısından da mukayese de sıkıntı var; Kolifrom bakteri limitte ise -100 puan; hasta etmez uzun vadede de zararları tartışılır. Civa limit değer ise -100 puan uzun vadede daha tehlikeli. ( ağır metallerin tamamında aynı sonuç var) Tasarruf için şirkete arıtma cihazı taktılar; çalışanlardan çok fazla şikayet gelince şirket teste gönderdi suyu. Sonuç gelir gelmez apar topar kaldırıldı sonuç açıklanmadı. Hangi sistemle çalıştığını sormadım inanın, o sürede evden kendi suyumu getirdim şirkete. Doldurabilir damacana almama taraftarıyım. Dezenfekte den tutun migrasyon sonuçlarında sıkıntı var devamlı kullanılan damacanalarda. Tek sefer kullanılabilen cam bulabiliyorsanız alın ancak pahalıya geliyor. PET damacana alıyorsanız üretim tarihleri en son olan almaya çalışın marketten takip edin en çok hangisi sirküle oluyor diye onu alın. Nestle dediğimiz dünyanın en büyük sucusu sularını 80% yeniden dönüşüm den üretiyor siz düşünün. ee en meşhur erimli o zaman ona geri dönelim. javsunun tadını da beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Abi ben arıtma taktırdım kafam çok rahat. Hani böyle bi dayz tadı alıyorum YEE BOIII FILTER IT ama ne kadar zarar farkı var damacanalarla merak içindeyim bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 bence hiç yoktur ya, o kadar sevkiyat sıkıntısı olan şeyi içiyoruz neticede damacana olayında. filtreleri zamanında değiştirmende fayda var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Ben tadını sevdiğimi alıyorum :D. Eğer şoktan alıyorsam seka, Carfour, Migros vs... Erikli. Kazıkcı bakkal... Nesle Suya gelinceye kadar çok daha sağlıksız şey var. Bir su standardı var üretimlerin bunlara göre yapıldığına inanmak istiyorum. Tekrar dolum damacanaya ve filtrelere inancım daha az olduğu için tek kullanım damacana alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 sabonis said: sabonis said: Fuska'da karar kıldım daha önce sağlık bakanlığının iyi bulduğu sulardandı yanılmıyorsam. fiyatı da uygun. 12x1.5 litre 10 lira. Aradım ellerinde kalmamış, yarın gelecekmiş. He tadını beğenmezsem yine arayışa girerim. Seviyorum 1.5 litrelik olayını direk o şekilde masaya, bilgisayar yanına veya buzdolabına koyuyorsun, uğraş yok bişi yok. fuska'nın tadını beğenmedim ya :( ekşi gibi resmen. eriklinin tadıyla başka hiçbir su yarışamıyor sanırım. henüz 5 yudum falan aldım ama bakalım sonra update'lerim. update. fuska'ya devam ediyorum. geçen sefer akşama bitmişti ellerinde 1.5'luk sular ve 4x5 almıştım. onunla alakalı mı bilmiyorum ama şimdi 1.5 litreliklerden aldım 12'li ve tadından da memnunum. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 sabonis al bir tane ters osmoz cihazı rahatına bak kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Tasdelen'di galiba, benim ailem kullaniyodu ama hem suyun 2 gunde bitmesinden (cam ayagina kucuk damacanalar) ve zayifladigi yerden kirilip duran damacanalardan bikip plastige donduler yine. Firma da kendiliginden kirilip duran damacanalardan sorumluluk almadi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 taşdelen'i bizimkiler heralde 20 yıl falan kullandılar. 1 kere bile kırıldığını hatırlamıyorum. ama şunu da arka sayfalarda yazmıştım. said: Taşdelen diyenler, bizimkiler yıllardır kullanıyorlardı, 3 litrelik mi ne cam olarak. Sonra bir gün bi tanesini bi açtılar, baya bildiğin doğalgaz kokuyor su buram buram. Hani öle az falan diil. Çok ciddi bişiler yanlış. Aradılar Taşdelen'i böle böle diye. He olabilir arada öyle dedi lan telefondaki! Ama şişeyi gelip aldılar incelemek için. Sonra bizimkiler de 5 litrelik erikli pet şişeye döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 evde de işyerinde de buzdagı kullanıyoruz, fatura falan da getiriyor aylık, memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 abant'a geçtim, tadından baya memnun kaldım. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 ankarada inci su kullanıyorduk. çok güzeldi tadı falan ama dağıtım rezaletti. su istersin 6 saat sonra gelir falan. mecbur abant'a geçtik çok memnunum tadı da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 abantı hiç beğenmemiştim ya, millet öve öve bitiremiyordu. çakmasına mı denk geldim ne olduysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 fuska ve taskestinin distr. yalan cikti..biraktim hamidiye ye devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 biz de bu hafta abanta geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar