Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi cam damacana su?

sabonis

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Cam damacana ise Abant. Ama biz 1,5lt'lik koliler olarak Fuska aliyoruz, suradaki en saglam sulardan gorunuyor kendisi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iRcr9LJpPSR5u6OV6p0GsQjiTaydZphVm9QbfvsJ9DU/htmlview

Tadi da cok iyi. Iki koli, 12 sise iste, 14tl. 18lt ediyor.

Arayip, bulup en sagliklilardan su alip da tekrar tekrar kullanilan damacanayi istersem pek bir anlami kalmaz bunlardan almamin dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla gıda hareketi'ne itibar etmeyin diye açıklama yaptı sağlık bakanlığı yalnız. he belki işini düzgün yapıyordur gıda hareketi bilemeyiz ama resmi bişi diil?

bir de taşkesti denmiş, 2 damacana şans verdim, tadına bi türlü alışamadım. iade ederken 50 tl depozito yerine 25 tl verdiler oturdum onun tartışmasını yaptım falan. baya bildiğin yürüme mesafesinde adamlar ama tadını beğenseydim bile almazdım onlardan bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bildiğim kadarıyla gıda hareketi'ne itibar etmeyin diye açıklama yaptı sağlık bakanlığı yalnız. he belki işini düzgün yapıyordur gıda hareketi bilemeyiz ama resmi bişi diil?

adamlar oraya "SAĞLIK BAKANLIĞI LABORATUARI ANALİZ SAYI NO / RUHSAT NO / PROTOKOL NO (EN SON YAPILAN)" koymuş.

"itibar etmeyin" dediyse, kendi kendini yalanlamış oluyor sağlık bakanlığı.

AKP'den de böyle bir şey beklenir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Saka su içiyorum. Tadını ilk 2-3 damacanada garip bulsam bile şimdi alıştım. Ph bakımından en yüksek değere sahip sulardan. Nestle falan içtim ama bildiğin kuyu suyu gibi. Hatta ilk 4 damacana bedavaydı ama 3 ve 4 damacanaları almadım bile. Bi su uygulamasındaki benim bölgeye olan suları tek tek denedim ve dilim sakaya alıştığı için saka harici suyu hemen tespit ediyorum. Gel gelelim -200 puanda yukarıdaki linke göre. -5000 lerde puan nedir öyle !
Sosyal ağlarda paylaş

Taşdelen diyenler, bizimkiler yıllardır kullanıyorlardı, 3 litrelik mi ne cam olarak. Sonra bir gün bi tanesini bi açtılar, baya bildiğin doğalgaz kokuyor su buram buram. Hani öle az falan diil. Çok ciddi bişiler yanlış. Aradılar Taşdelen'i böle böle diye. He olabilir arada öyle dedi lan telefondaki! Ama şişeyi gelip aldılar incelemek için. Sonra bizimkiler de 5 litrelik erikli pet şişeye döndüler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...