sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 uzun süredir erikli kullanıyordum ama 1.5 senedir "cam gelcek abi, geldi geliyo abi" diye diye bıktırdılar, daha cam falan yok ortada. memnun olduğunuz cam damacanalı markalar hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 öyle çok iş yapan bilindik markaların malları bize gelene kadar çok uzun süre beklemiyordur. güneş altında zaten bekletildiklerini sanmıyorum. sudan memnunsan en azından eve kendin bi cam damacana al, gelince ona boşalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Boş damacanayı sucunun geri almadığı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Cam damacana ise Abant. Ama biz 1,5lt'lik koliler olarak Fuska aliyoruz, suradaki en saglam sulardan gorunuyor kendisi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iRcr9LJpPSR5u6OV6p0GsQjiTaydZphVm9QbfvsJ9DU/htmlview Tadi da cok iyi. Iki koli, 12 sise iste, 14tl. 18lt ediyor. Arayip, bulup en sagliklilardan su alip da tekrar tekrar kullanilan damacanayi istersem pek bir anlami kalmaz bunlardan almamin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Ankara'da üretiliyor diye Javsu alıyoruz biz. En son analiz 2013'te yapılmış, ama o zamandan beri bozulmamıştır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 ayni 1.5 luk fuska..19 luk pet taskesti..cam damacana olarak 16 litrelik taskesti var ayrica.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Bone said: Ankara'da üretiliyor diye Javsu alıyoruz biz. En son analiz 2013'te yapılmış, ama o zamandan beri bozulmamıştır sanırım. 2018 Mart son test. Verdiğim linke baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 AOÇ elmacık alıyorduk biz sonra eş dost akraba hamidiyeye bir alıştırdı müptela gibi onu içiyoz şimdi sağlıksız sağlıksız ibreler içine koka*n mi atıyor nedir çok zararlı değildir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 bildiğim kadarıyla gıda hareketi'ne itibar etmeyin diye açıklama yaptı sağlık bakanlığı yalnız. he belki işini düzgün yapıyordur gıda hareketi bilemeyiz ama resmi bişi diil? bir de taşkesti denmiş, 2 damacana şans verdim, tadına bi türlü alışamadım. iade ederken 50 tl depozito yerine 25 tl verdiler oturdum onun tartışmasını yaptım falan. baya bildiğin yürüme mesafesinde adamlar ama tadını beğenseydim bile almazdım onlardan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 su arıtma cihazı almak yerine hala damacanadan su sipariş verenlerin hala olmasını hayretler içerisinde karşılıyorum. Alın bir tane ters osmoz cihazı rahatınıza bakın , damacanaya ne kadar güvenebilirsiniz cam bile olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 GERGE said: Bone said: Ankara'da üretiliyor diye Javsu alıyoruz biz. En son analiz 2013'te yapılmış, ama o zamandan beri bozulmamıştır sanırım. 2018 Mart son test. Verdiğim linke baksana. https://i.imgur.com/rZZjYFT.png verdiğin linkte bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 27. sırada içtiğim su,karşı apartmanda yeri sesleniyoruz getiriyor ne yapalım artık zarar görüyorsak apıfnsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 sabonis said: bildiğim kadarıyla gıda hareketi'ne itibar etmeyin diye açıklama yaptı sağlık bakanlığı yalnız. he belki işini düzgün yapıyordur gıda hareketi bilemeyiz ama resmi bişi diil? adamlar oraya "SAĞLIK BAKANLIĞI LABORATUARI ANALİZ SAYI NO / RUHSAT NO / PROTOKOL NO (EN SON YAPILAN)" koymuş. "itibar etmeyin" dediyse, kendi kendini yalanlamış oluyor sağlık bakanlığı. AKP'den de böyle bir şey beklenir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 en lezzetlisi hayat main stream sularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Taşdelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Ben Saka su içiyorum. Tadını ilk 2-3 damacanada garip bulsam bile şimdi alıştım. Ph bakımından en yüksek değere sahip sulardan. Nestle falan içtim ama bildiğin kuyu suyu gibi. Hatta ilk 4 damacana bedavaydı ama 3 ve 4 damacanaları almadım bile. Bi su uygulamasındaki benim bölgeye olan suları tek tek denedim ve dilim sakaya alıştığı için saka harici suyu hemen tespit ediyorum. Gel gelelim -200 puanda yukarıdaki linke göre. -5000 lerde puan nedir öyle ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 tasdelen tek atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Su artıma cihazı düşünüyorum ama şimdi hangisi iyidir falan uğraşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 su aritma icin kore/japon markalari oneririm: favorim: http://www.eversky.com.tr/ woongjin/eversky: https://www.n11.com/magaza/woongjineversky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Taşdelen diyenler, bizimkiler yıllardır kullanıyorlardı, 3 litrelik mi ne cam olarak. Sonra bir gün bi tanesini bi açtılar, baya bildiğin doğalgaz kokuyor su buram buram. Hani öle az falan diil. Çok ciddi bişiler yanlış. Aradılar Taşdelen'i böle böle diye. He olabilir arada öyle dedi lan telefondaki! Ama şişeyi gelip aldılar incelemek için. Sonra bizimkiler de 5 litrelik erikli pet şişeye döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 su arıtma cihazı almak yerine hala damacanadan su sipariş verenlerin hala olmasını hayretler içerisinde karşılıyorum. Alın bir tane ters osmoz cihazı rahatınıza bakın , damacanaya ne kadar güvenebilirsiniz cam bile olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 3 mesaj önce aynısını yazman yetmedi galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Adamın su arıtım cihazı satış ofisi var belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 sabo rahatsız olduysan, al bir tane ters osmoz cihazı rahatına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 biz de bu hafta javsuya geçtik bakalım buranın gazıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar